Poradna duly
Jana Čurdová
To jo Miri, taky se po nich koukám, ale kombinézu určitě nee.
Ty na tu další zimu budeš mít i kombinézku po Teovi, ne?
Sammmy : Právě že ne. Na Tea jsem měla 62 a potom bundičku 68 a to bude mrněti malé ![]()
Vlastně Teiko je v létě, že? To mi nedošlo. No nic mamino, Alex dostane novou kombinezu
.
Ahojky! zdravím vás všechny…Jdu uklízet, odpo se stavím papa
Samy: Jo břicho vpohodě, o hrbolek nešlo, spíš oto jak jsem sebou švihla…
Miri, jen počkej, kolik toho bude malý potřebovat
. Ještě budeš uričtě ráda, že bude mít spoustu věcí po bráškovi
.
Ahojky miminky, dneska mám den blbec. malje zkouší co vydržím tak musel dosta na prdýlku
Někdy to prostě jinak nejde. Jinak dlá že neslyší a tak .. snaží se mě vytočit.
**Lenousku ** držím pěsti jistě jsi to zvládla přijmy dopředu gratulaci
No jo, Lenča má už určitě dávno po. Jsem zvědavá, jak dopadla. Ráno jsem Ti moc držela palce, tak doufám, že všechno šlo jako po másle
.
Pilc. Ti děti jsou lumpi, co? A počkej, až budou dva ![]()
Až budou 2 tak to bude rozhodně veselejší.
![]()
Je mi jasný že to bude ze začátku masakr
. ale zase budou později si spolu hrát´
. Už se těším na miminko. Hrozně mě zajímá co to je
. Sice jsem se objednala až ve 21 týdnu na UZ , ale říkám si že budeme ještě chvilku napnutý. ![]()
Tak kočky, já padám domů. Musím nakoupit, do banky, na poštu a udělat něco k večeři. Kouknu sem k večeru. Zatím… ![]()
Leňousku: hele kamarádka si na ten X-lander docela stěžuje, že je malá korba a že se jí tam malej v zimě nevejde (te´d mu je měsíc) A stěžuje si že kočárek nemá odpružení......A že malému v kočárku drncá hlavička…
ahojky holky…tak to mám…no fakt mám radost,byl to stres no hrůza..=o))A teď už jen mimi a ta naše princezna,do teď jsem měla furt nějáký stresy kvůli škole..=o))
Daisy:A není kamaradka trochu narocna..
Kocarky nove generace nejsou primo houpaci,ale hlavicky jim nedrncaji..=o)),je mozne,ze je X-lander trochu mene odpruzeny,sama ho nemam vyzkouseny,jen vim,ze je hodne prodavame a lide si je vychvaluji…
A ma to XA (ctyrkolku s otocnymi koly)??
Korba je mensi a pokud je prcek vetsi,tak mu bude s fusakem tesnejsi,ale zase tam bude mit teplo,vleze se tam urcite…Janéčka maji mnohem prostornější korby..ale do 6 mesicu se do ni prcek urcite vejde…
Jinak Kammi:gratuluju k parecku..=o),taky se nám povedl a už jsme to oslavili..=o))
Leni, gratuluju k maturitě
.
Dneska samé skvělé zprávy
. Ty maturita, jedna holčina od nás ze snažilek dnes hlásila těhu, takže myslím, že vydařené pondělí
.
Já udělala k večeři boloňské špagety a pak vytazila na drby ke známé a vrátila se před chvíli. Jsem za celý den nějaká ulítaná, takže si vlezu do vany a padnu za vlast
.
Dobrou pupíci ![]()