únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
8.9.08 09:24

To jo Miri, taky se po nich koukám, ale kombinézu určitě nee.
Ty na tu další zimu budeš mít i kombinézku po Teovi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.9.08 09:32

Sammmy : Právě že ne. Na Tea jsem měla 62 a potom bundičku 68 a to bude mrněti malé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 09:45

Vlastně Teiko je v létě, že? To mi nedošlo. No nic mamino, Alex dostane novou kombinezu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.9.08 10:07

Sammmy : Jj, aspoň něco nebude po Teovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.9.08 10:54

Ahojky! zdravím vás všechny…Jdu uklízet, odpo se stavím papa

Samy: Jo břicho vpohodě, o hrbolek nešlo, spíš oto jak jsem sebou švihla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 11:07

Miri, jen počkej, kolik toho bude malý potřebovat :wink: . Ještě budeš uričtě ráda, že bude mít spoustu věcí po bráškovi :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.9.08 12:57

Ahojky miminky, dneska mám den blbec. malje zkouší co vydržím tak musel dosta na prdýlku :oops: Někdy to prostě jinak nejde. Jinak dlá že neslyší a tak .. snaží se mě vytočit.

**Lenousku ** držím pěsti jistě jsi to zvládla přijmy dopředu gratulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 13:26

No jo, Lenča má už určitě dávno po. Jsem zvědavá, jak dopadla. Ráno jsem Ti moc držela palce, tak doufám, že všechno šlo jako po másle :wink: .

Pilc. Ti děti jsou lumpi, co? A počkej, až budou dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.9.08 13:59

Až budou 2 tak to bude rozhodně veselejší. :D :D

Je mi jasný že to bude ze začátku masakr 8O . ale zase budou později si spolu hrát´ :lol: . Už se těším na miminko. Hrozně mě zajímá co to je :?: . Sice jsem se objednala až ve 21 týdnu na UZ , ale říkám si že budeme ještě chvilku napnutý. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.9.08 14:03

holky já jsem dnes strášlivě unavená, jdu se natáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 14:47

Tak kočky, já padám domů. Musím nakoupit, do banky, na poštu a udělat něco k večeři. Kouknu sem k večeru. Zatím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.9.08 15:41

Leni: tak jak, co maturita, máš jí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.9.08 15:42

Leňousku: hele kamarádka si na ten X-lander docela stěžuje, že je malá korba a že se jí tam malej v zimě nevejde (te´d mu je měsíc) A stěžuje si že kočárek nemá odpružení......A že malému v kočárku drncá hlavička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.9.08 19:54

ahojky holky…tak to mám…no fakt mám radost,byl to stres no hrůza..=o))A teď už jen mimi a ta naše princezna,do teď jsem měla furt nějáký stresy kvůli škole..=o))

Daisy:A není kamaradka trochu narocna.. :D Kocarky nove generace nejsou primo houpaci,ale hlavicky jim nedrncaji..=o)),je mozne,ze je X-lander trochu mene odpruzeny,sama ho nemam vyzkouseny,jen vim,ze je hodne prodavame a lide si je vychvaluji…
A ma to XA (ctyrkolku s otocnymi koly)??

Korba je mensi a pokud je prcek vetsi,tak mu bude s fusakem tesnejsi,ale zase tam bude mit teplo,vleze se tam urcite…Janéčka maji mnohem prostornější korby..ale do 6 mesicu se do ni prcek urcite vejde…

Jinak Kammi:gratuluju k parecku..=o),taky se nám povedl a už jsme to oslavili..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.9.08 20:29

Leni, gratuluju k maturitě :-) :-) .
Dneska samé skvělé zprávy :wink: . Ty maturita, jedna holčina od nás ze snažilek dnes hlásila těhu, takže myslím, že vydařené pondělí :D .

Já udělala k večeři boloňské špagety a pak vytazila na drby ke známé a vrátila se před chvíli. Jsem za celý den nějaká ulítaná, takže si vlezu do vany a padnu za vlast :lol: .

Dobrou pupíci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital