únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
8.9.08 21:24

LENI! GRATULUJÍ MOC MOC K MATURITĚ!

Děkuji jj má XA s otočnýma kolečkama.

Hele a nevěděla by si o kočárku(dvojkombinace) co má velkou a prostornou korbu? Hlavně širokou tak 40-45 cm?
byl houpací. měl přehazovací a výškově nastavitelnou rukojeť? nafukovací velká kola.U sporťáku polohování až do lehu, polohování nožiček? cena kolem 7-10 000? byla u toho taška a pláštěnka? Klidně i moskytiéra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.9.08 08:06

Ahoj holky :wink:

Sammy-děkuju,no manžel je šťastnej jak blecha,kluka vždycky chtěl :wink: .
A díky za pochvalu jména,okolí se s tím bude zase dlouho sžívat :roll: .
Dietu-no teď má nějakou vztekací naprosto kvůli všemu,takže mám někdy nervy úplně někde :oops: ..A když ji to chytne,tak odmítá i jíst a plyve to snad všude :? .

Lenousku-gratuluju k maturitě :potlesk: .
A taky k párečku :wink: .Už máte jméno?

Daisy-hlavně,že je vše ok,tak příště pozor na cestu :wink: .

Jo ještě takový chlubící okýnko :oops: :D -Charlottka se po narozeninkách pěkně rozmluvila i česky i anglicky,ale je pravda,že angličtina ji jde líp 8) ..Ale je to docela sranda,protože někdy to „splete“ a na manžela mluví víc česky :D ..On sice trochu umí,ale nic světobornýho to není :) .

Tak se mějte hezký den!

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.9.08 08:19

Kami, úspěch určitě je už to, že se tak krásně rozmluvila. Manža se bude holt muset taky přiučit češtinu, než si malá srovná, jak na koho má mluvit :wink: . Ale i tak je moc šikovná :D .

S dietkou to bude asi horší, ale určitě zvládnete i to. Musíš mít opravdu někdy nervy v háji, ale vydrž mamino, časem si člověk zvykne na všechno :wink: .
(a klidně mě kopni do zadku, že se mi to snadno říká :D , já s tebou opravdu cítím :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.9.08 08:29

Leni : Gratuluji k maturitě!

Kammi : S tou dietou to je složité. Teo má od začátku taky období, kdy ji odmítá akceptovat. Dokud byl jen na spešl mléku, tak byl raději hlady, než aby to snědl. Snědl trochu a šmitec. Pak řval, že má hlad. Teď máme taky horší období :( Musí vypít 3 dávky aminokyselin denně a u každé je boj a řev, někdy to do něj ani tak nedostanu a zbytek mu cpu před sváčou, takže kolikrát máme tyhle scény 5× denně a já jsem z toho už na prášky :(
U nás tyhle výkyvy většinou trvají tak 14 dní a opakuje se to cca co 3-4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.9.08 08:40

Sammy-díky se červenám :oops: :lol: :lol: :lol:..
Nekopnu tě,já vím,že se to srovná,ale někdy si to musím říct tak 1000krát denně :) ..

A co ty pořád pracuješ?

Miruš-jo přesně taky máme hysterický záchvaty a pak začne volat tatínka a že chce rohlíček..A už ani neplatí to,že by ji po tom bylo špatně..Ona prostě chce :roll: !

A jak to bude mít Teo bude mít tuhle spešl dietu napořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.9.08 08:56

Holky, opravdu to nemáte s dítkama jednoduché. Takže si tady stěžujte, kopejte do zadnic :lol: , hlavně, že se Vám trošku uleví :wink: .
Však nevíte, co ještě může potkat nás a za dva roky si tady můžeme stěžovat my a vy už budete nad věcí :wink: .

Kami, jj, pořád pracuju. Ale pomalu přehazuju část práce na mamku (děláme spolu) a od října mi nastoupí záskok, takže tady vlastně dělám už jen takovou dozorčí radu nad správnosti vyhotovení a moje pracovní morálka je na bodu mrazu :oops: . Za 5 dní jsem tady na emimi napsala cca 150 příspěvků, což mluví samo za sebe :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.9.08 09:23

Kammi : Jj, dietu bude mít napořád. Kdyby nemusel pít ty aminokyseliny, tak by to bylo zatím v pohodě, on totiž „normální“ jídlo nezná, i když taky se nám sápe v talíři a to nejhorší příjde, neustálé vysvětlování, že nemůže jíst to, co ostaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.9.08 09:38

Sammmy : Koukni, kolik příspěvků mám já! A to jsem na emimi začla aktivně chodit teprve v únoru 2007, to jsem začla chodit do červencové diskuse, jinde prakticky příspěvky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.9.08 09:39

Já Vás stejně obdivuju. Já stará koza tomu rozumím, že bych něco nesměla, ale taky bych se asi vztekala a nevím, jak bych to zvládla sama se sebou . Takže opravdu před Vámi smekám, že máte tolik nervů bojovat s prcky :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.9.08 09:40

Miruš, ty jsi prostě Kelišová :lol: .
Neboj, až budu s prcekm doma, tak to taky doženu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.9.08 09:56

Sammmy : Právě, že jsem toho tolik nakecala spíše před porodem :oops: V době, kdy se v červenci začlo rodit, jsme měli nakecáno 1000 stran :roll: Nakonec jsme si nechali založit uzavřenou skupinu a diskutujeme tam, přece jen se tady hodně probírají osobní věci a měli jsme tam pár incidentů, tak jsme to vyřešili uzavřenou diskusí. Přece jen emimino není až tak diskrétní, dostane se sem každý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.9.08 10:14

To je pravda. Pokud diskutujete v jedné sestavě už tak dlouho, je to už dost osobní a není příjemné, když tam leze někdo cizí a dělá ještě problémy. To bych pak taky byla pro soukr. diskuzi a máte alespoň klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.9.08 10:28

Holky, z tohohle mi je fakt :poblion:
http://zpravy.idnes.cz/…hranicni.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.9.08 10:35

Ahojky!
Mirko82: teda to je děs!To snad ani číst nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.9.08 11:01

Tak tu bych ukamenovala. Normálně je mi zle. A ona chce ještě prokázat nevinu 8O :twisted: . Doživotí je pro takovou hyenu málo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí