únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
3.9.08 19:30

Sammy: malý 1+1. Ale po týdnu mé nepřítomnosti tu je svinčíku až až.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
3.9.08 19:57

Ahoj holčinky :-)
Já jsem nebyla skoro celý den doma, tak teď vše doháním-udělaly jsme si s kamarádkou hezkej den :oops: :lol:
Já byla ráno taky na kontrole, ale klidná jsem byla už včera a v noci se mi hezky spalo..................
Moje mamča byla totiž včera na gynekologii-má stejnou doktorku-jako já, ale že jde k doktorce-to mi neříkala, přitom jsme se viděly ráno u autobusu, když přišla vyprovodit Terinku do školy v přírodě............
A najednou kolem poledne zvoní telefon a mamča mi říká-že mi sestřička od doktorky vzkazuje-abych nebyla do dneška nervózní-že jsou tripl testy v pořádku.......
Takže dneska jsem šla už klidná :wink:

Juko jejda-nízkej tlak-ještě, že si sebou nešvihla-je to pěkně nepříjemný :roll:
Sammy děkuju za držení palců-věřím, že to pomohlo 8)
A přeju na zítra kontrolu s hezkýma výsledkama a hezkým ultrazvukem…a ten výrok tvého přítele-s prací a penisem-nemá chybu-od teď ho budu používat 8) :lol:

Jo a až budeš mít čas na tabulku-tak můj favorit je Mutsy-Urban Rider
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Pastelko držím moc palce, abys na amc nemusela......

Pilcando taky gratulka k dobrým výsledkům-není nad to, když může být člověk o něco klidnější viď??? 8)
A na manžu se nezlob-chlapi jsou už někdy takoví…i když ten můj kupodivu ne :oops: :lol:
Miruš82 přeju, abys to období zoubků vydržela psychicky.....3 dny se pořádně nevyspat-to moc člověku nepřidá.......chudinka malej-je mi těch dětiček vždycky moc líto :cry:

Daisy sháníte větší byt ju???Tak ať jste úspěšní-i když stěhování teda nezávidim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.9.08 20:05

Tak jsem si dala sprchu a je mi líp :wink:

Dito , super zprávička, moc gratuluji!!!!
Já jsem občas někde sebou švihla i jako netěhule, teď mě to přepadá nějak moc často. Naštěstí to poznám a většinou rozchodím.

Daisy , já zastávám názor, že je lepší vyhořet, než se stěhovat!
Jak velký byteček chcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
3.9.08 20:09

Daisy : Myslím si, že 3-4 děti ti nevydrží žádný dnešní kočár :roll: Třeba ti ale Lenoušek něco bytelného poradí ;)

Dituš : Však to znáš. Jen přestane bolení bříška a začnou zuby. Takže se střídá období klidu, to se nám vždycky tak akorát stihne jakžtakž upravit spaní a začne zase nějaká ta potvora růst a je to všechno na novo :( V pondělí jsem z něj byla na mrtvici, odpoledne šíleně řval, už jsem nevěděla co sním, tak jsem asi 2 hodiny s ním v náruší pochodovala po bytě. Ještěže má jen 9 kg! Pak se ale zklidnil, tak se mu asi řezala za 2…
Gratuluji k dobrým výsledkům ;)

Pilcando : Taktéž gratuluji k dobrým výsledkům :)

Sammmy : Na zítra držím palce! Určitě bude vše O.K. a uvidíš snad i mrně :)
JInak já mám taky ve zvyku očichávat jídlo, ale já to mám až doby, co jsem snědla něco špatného a bylo mi ukrutně zle. Od té doby automaticky ke všemu čichám :roll:

Jinak jsme se rozhodli, že zkusíme ještě letos vyrazit na dovču, tak teď sháníme a zařizujeme. Už se moc těším, jen mám strach z cesty, jak to ponese malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
3.9.08 20:37

Tak já jsem ještě odskočila ven-hodit pohledy do schránky…ještě, že mě nikdo nepřepadnul :roll: :lol:

Miruš 82 to víš, že to znám......Je to teď prostě krásný období, co se týče vyspívání, ale taky náročný-právě kvůli zoubkům a tak.........A smekám před mamčama-jako jsi ty-máte doma takhle malé prcky, kteří vyžadujou péči a ještě čekáte mimča-je to dost náročný-fakt smekám 8)

Juko sprchu závidím-já se tam asi dneska už nedovlíknu :oops: :oops: :oops: tak ráno :oops: 8)
A stím nízkým tlakem-nejde s tím něco dělat???Co ti na to říká doktorka???

A jinač já jsem doma úplně sama :cry:
Terinka je ve škole v přírodě a já jsem se těšila na přítele-dneska jsme si výjimečně udělali každý svůj program, jinač jsme pořád spolu-já jsem šla ke kamarádce a on jel na barák, aby tam aspoň něco udělal-tak jsem se na něj těšila a teď večer mi volal, že tam musí zůstat přes noc, protože sekal trávu(strunovkou) a prý mu vylítnul šutr a rozbil sklo u auta, takže prý by si netroufnul auto nechat před barákem, pač se prý to sklo uplně vysypalo :roll: :roll: :roll:
Tak to jsme si zase vydělali :roll: :lol: No jo-když nejde o život, tak jde o ...... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.9.08 21:46

Ahoj,ahoj…

hlásím se s bezva zprávami,výsledky jsou perfektní a čekáme chlapečka,povedl se… :lol:

Jinak k těm kočárkům,co se týče té Cortiny,nezmám nikoho z blízkých,kdo by ji měl,beru to spíš takhle podle reklamací nebo zákazníků,co říkají…já měla zase vždycky,Miruš,nafukovací kola a nikdy jsem nepíchla…je to fakt asi o štěstí,můžete si koupit super i-a kočár a můžete zrovna natrefit na nějákej blbej kus a bude kazovej nebo naopak koupíte nějáký levnější a vydrží na věky..

K těm kočárkům,Daisy,Implasty jsou hodně nové na trhu,takže nejsou ještě moc ozkoušené,neznáme tedy zatím jejich mouchy,ale každopádně Jané Nomad vřele doporučuji,i když má kola plastová,je to 6-kolka a kola jsou hodně velká,takže nebudeš mít prblém ani v zime.

Jinak celkově Janéčka i pro Befanu,mají spousta perfektních vychytávek:
Velkou prostornou odvětrávanou korbičku s polohováním zádíček,pásem do auta,integrovanou síťkou na mouchy a hudbou (ukolébavky)

Autosedačka už má dvě polohy pro novorozeně a větší miminko + jsou veškeré vycpávky ze 100% bavlny,tedy perfektně saje pot a také má integrovanou hudbu.

A sporťák,je velmi lehký a perfektně se skládá,u Slalomu potom,kdo využije přední brzda na brusle-paráda…

Taky pokud by chtěl někdo typický houpací kočár,doporučuji jedině Inglesinu-to jsou taky super kvalitní kočárky,který vydrží a už mají velmi pěkné designy…
Já měla na Laurinku Janéčko(několik typů) a byla jsem max. spokojená,určitě vydrží více dětí…a výhoda je ta,že pokud by se Ti po prvním nelíbila barva a pro druhé mimi bys chtěla jiný,např. jen barvu.tyto kočárky si drží svou cenu,protože vypadají stále jako nové a prodáš je velmi dobře,takže téměř celá investice se Ti vrátí…

Stejně takhle chválím Casualplay S4,S6 už méně-u té se občas kolečka zadrhávají..Perfektní jsou Maxi-cosi Mury a Mutsy,i když jsou v poměru s Jané nebo casual těžší.

Teď běží hezké akce na Chicco a mají je často..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.9.08 22:24

ˇHolky přeji hezkou noc..leňousku děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
4.9.08 06:44

Krásné dobré ráno!
Lenousku, gratuluji ke kontrole a chlapečkovi!!! :wink: A bylo to dobře poznat???
Jinak ještě poprosím o komentář k Peregu GT3…sím, není nad to, když je tu někdo od fochu :wink: 8) Moooooc díky!!!!

Jinak přeji všem krásný den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
4.9.08 07:54

Leňoušku : Gratuluji ke KO a k chlapečkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.9.08 09:51

Dobré ráno, nejdřív podávám zprávy a pak Vás jdu dočíst.

Triple testy negativní :D , prďole roste, čípek drží a v úterý 23.9. v 11.hod jedeme do Ostravy na velký UTZ, kde bychom měli vidět i pohlaví :wink: .

No a cesta do práce katastrofa. Jestli posloucháte rádio. Ve Fulneku (tady pracuju) velká bouračka osobáku, kamionu a autobusu. Skoro hodinu jsem trčela v zácpě :twisted: .

Tak, jdu číst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
4.9.08 09:51

Ahojky..
Pastelka:no jo,bylo to vidět perfektně,i já jsem ho poznala.Měl na nás vystrčený zadek a mezi půlkami se mu houpal pytlík..=o)),fakt to nešlo přehlednout,ani se splést…=o))Takže u nás všichni hrozně slaví,že se nám ten páreček povedl…

Jinak Peg-perega jsou cim dal vic kvalitnejsi a hodne rychle se zdokonalujou,toho bych se vubec nebala,ma ten nastavovaci tlumic narazu,brzdu,nafukovaci kola a moc pěkný design…=o))

Sammmy,jestli můžeš do tabulky,další kontrola 1.10 s velkým UTZ a jestli se budou psát i pohlaví,my už jsme jasný..=o)),ale jméno ještě nevíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
4.9.08 10:32

Sammy, no tak to strašně moc gratuluju, zrovna jsem si říkala, že by ses měla už z KO vracet.
Tak to je paráda, poslední dobou slyším jen samé dobré zprávy z kontrol a výborné výsledky, tak mě to taky snad nemine :wink:

Lenousku, díky za hodnocení :wink:
Tak to je super, že se vám ukázal zvoneček takhle krásně a není pochyb :wink: Teď už jen to jméno 8) Máte něco vybraného?
Jůůů taky už bych chtěla vědět co to bude :lol: :lol: Ale to asi všechny, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.9.08 10:40

Holky přeji hezký den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.9.08 11:03

Leni moc gratuluju ke klučíkovi. Do tabulky pohlaví určitě doplním, doma si s tím pohraju :wink: .

Pastelko, neboj, to štěstí v dobrých kontrolách Tě určitě nemine.

Já se na ten velký UTZ těším jak dítě na Vánoce :lol: . Už chci taky vědět, copak to bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.9.08 11:15

Leňousku přidávám se ke gratulaci ke klučíkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie