Poradna duly
Jana Čurdová
Sammy: malý 1+1. Ale po týdnu mé nepřítomnosti tu je svinčíku až až.....
Ahoj holčinky ![]()
Já jsem nebyla skoro celý den doma, tak teď vše doháním-udělaly jsme si s kamarádkou hezkej den
![]()
Já byla ráno taky na kontrole, ale klidná jsem byla už včera a v noci se mi hezky spalo..................
Moje mamča byla totiž včera na gynekologii-má stejnou doktorku-jako já, ale že jde k doktorce-to mi neříkala, přitom jsme se viděly ráno u autobusu, když přišla vyprovodit Terinku do školy v přírodě............
A najednou kolem poledne zvoní telefon a mamča mi říká-že mi sestřička od doktorky vzkazuje-abych nebyla do dneška nervózní-že jsou tripl testy v pořádku.......
Takže dneska jsem šla už klidná ![]()
Juko jejda-nízkej tlak-ještě, že si sebou nešvihla-je to pěkně nepříjemný ![]()
Sammy děkuju za držení palců-věřím, že to pomohlo ![]()
A přeju na zítra kontrolu s hezkýma výsledkama a hezkým ultrazvukem…a ten výrok tvého přítele-s prací a penisem-nemá chybu-od teď ho budu používat
![]()
Jo a až budeš mít čas na tabulku-tak můj favorit je Mutsy-Urban Rider
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Pastelko držím moc palce, abys na amc nemusela......
Pilcando taky gratulka k dobrým výsledkům-není nad to, když může být člověk o něco klidnější viď??? ![]()
A na manžu se nezlob-chlapi jsou už někdy takoví…i když ten můj kupodivu ne
![]()
Miruš82 přeju, abys to období zoubků vydržela psychicky.....3 dny se pořádně nevyspat-to moc člověku nepřidá.......chudinka malej-je mi těch dětiček vždycky moc líto ![]()
Daisy sháníte větší byt ju???Tak ať jste úspěšní-i když stěhování teda nezávidim ![]()
Tak jsem si dala sprchu a je mi líp ![]()
Dito , super zprávička, moc gratuluji!!!!
Já jsem občas někde sebou švihla i jako netěhule, teď mě to přepadá nějak moc často. Naštěstí to poznám a většinou rozchodím.
Daisy , já zastávám názor, že je lepší vyhořet, než se stěhovat!
Jak velký byteček chcete?
Daisy : Myslím si, že 3-4 děti ti nevydrží žádný dnešní kočár
Třeba ti ale Lenoušek něco bytelného poradí ![]()
Dituš : Však to znáš. Jen přestane bolení bříška a začnou zuby. Takže se střídá období klidu, to se nám vždycky tak akorát stihne jakžtakž upravit spaní a začne zase nějaká ta potvora růst a je to všechno na novo
V pondělí jsem z něj byla na mrtvici, odpoledne šíleně řval, už jsem nevěděla co sním, tak jsem asi 2 hodiny s ním v náruší pochodovala po bytě. Ještěže má jen 9 kg! Pak se ale zklidnil, tak se mu asi řezala za 2…
Gratuluji k dobrým výsledkům ![]()
Pilcando : Taktéž gratuluji k dobrým výsledkům ![]()
Sammmy : Na zítra držím palce! Určitě bude vše O.K. a uvidíš snad i mrně ![]()
JInak já mám taky ve zvyku očichávat jídlo, ale já to mám až doby, co jsem snědla něco špatného a bylo mi ukrutně zle. Od té doby automaticky ke všemu čichám ![]()
Jinak jsme se rozhodli, že zkusíme ještě letos vyrazit na dovču, tak teď sháníme a zařizujeme. Už se moc těším, jen mám strach z cesty, jak to ponese malý…
Tak já jsem ještě odskočila ven-hodit pohledy do schránky…ještě, že mě nikdo nepřepadnul
![]()
Miruš 82 to víš, že to znám......Je to teď prostě krásný období, co se týče vyspívání, ale taky náročný-právě kvůli zoubkům a tak.........A smekám před mamčama-jako jsi ty-máte doma takhle malé prcky, kteří vyžadujou péči a ještě čekáte mimča-je to dost náročný-fakt smekám ![]()
Juko sprchu závidím-já se tam asi dneska už nedovlíknu
tak ráno
![]()
A stím nízkým tlakem-nejde s tím něco dělat???Co ti na to říká doktorka???
A jinač já jsem doma úplně sama ![]()
Terinka je ve škole v přírodě a já jsem se těšila na přítele-dneska jsme si výjimečně udělali každý svůj program, jinač jsme pořád spolu-já jsem šla ke kamarádce a on jel na barák, aby tam aspoň něco udělal-tak jsem se na něj těšila a teď večer mi volal, že tam musí zůstat přes noc, protože sekal trávu(strunovkou) a prý mu vylítnul šutr a rozbil sklo u auta, takže prý by si netroufnul auto nechat před barákem, pač se prý to sklo uplně vysypalo
![]()
Tak to jsme si zase vydělali
No jo-když nejde o život, tak jde o ...... ![]()
Ahoj,ahoj…
hlásím se s bezva zprávami,výsledky jsou perfektní a čekáme chlapečka,povedl se… ![]()
Jinak k těm kočárkům,co se týče té Cortiny,nezmám nikoho z blízkých,kdo by ji měl,beru to spíš takhle podle reklamací nebo zákazníků,co říkají…já měla zase vždycky,Miruš,nafukovací kola a nikdy jsem nepíchla…je to fakt asi o štěstí,můžete si koupit super i-a kočár a můžete zrovna natrefit na nějákej blbej kus a bude kazovej nebo naopak koupíte nějáký levnější a vydrží na věky..
K těm kočárkům,Daisy,Implasty jsou hodně nové na trhu,takže nejsou ještě moc ozkoušené,neznáme tedy zatím jejich mouchy,ale každopádně Jané Nomad vřele doporučuji,i když má kola plastová,je to 6-kolka a kola jsou hodně velká,takže nebudeš mít prblém ani v zime.
Jinak celkově Janéčka i pro Befanu,mají spousta perfektních vychytávek:
Velkou prostornou odvětrávanou korbičku s polohováním zádíček,pásem do auta,integrovanou síťkou na mouchy a hudbou (ukolébavky)
Autosedačka už má dvě polohy pro novorozeně a větší miminko + jsou veškeré vycpávky ze 100% bavlny,tedy perfektně saje pot a také má integrovanou hudbu.
A sporťák,je velmi lehký a perfektně se skládá,u Slalomu potom,kdo využije přední brzda na brusle-paráda…
Taky pokud by chtěl někdo typický houpací kočár,doporučuji jedině Inglesinu-to jsou taky super kvalitní kočárky,který vydrží a už mají velmi pěkné designy…
Já měla na Laurinku Janéčko(několik typů) a byla jsem max. spokojená,určitě vydrží více dětí…a výhoda je ta,že pokud by se Ti po prvním nelíbila barva a pro druhé mimi bys chtěla jiný,např. jen barvu.tyto kočárky si drží svou cenu,protože vypadají stále jako nové a prodáš je velmi dobře,takže téměř celá investice se Ti vrátí…
Stejně takhle chválím Casualplay S4,S6 už méně-u té se občas kolečka zadrhávají..Perfektní jsou Maxi-cosi Mury a Mutsy,i když jsou v poměru s Jané nebo casual těžší.
Teď běží hezké akce na Chicco a mají je často..
Krásné dobré ráno!
Lenousku, gratuluji ke kontrole a chlapečkovi!!!
A bylo to dobře poznat???
Jinak ještě poprosím o komentář k Peregu GT3…sím, není nad to, když je tu někdo od fochu
Moooooc díky!!!!
Jinak přeji všem krásný den!!!
Dobré ráno, nejdřív podávám zprávy a pak Vás jdu dočíst.
Triple testy negativní
, prďole roste, čípek drží a v úterý 23.9. v 11.hod jedeme do Ostravy na velký UTZ, kde bychom měli vidět i pohlaví
.
No a cesta do práce katastrofa. Jestli posloucháte rádio. Ve Fulneku (tady pracuju) velká bouračka osobáku, kamionu a autobusu. Skoro hodinu jsem trčela v zácpě
.
Tak, jdu číst ![]()
Ahojky..
Pastelka:no jo,bylo to vidět perfektně,i já jsem ho poznala.Měl na nás vystrčený zadek a mezi půlkami se mu houpal pytlík..=o)),fakt to nešlo přehlednout,ani se splést…=o))Takže u nás všichni hrozně slaví,že se nám ten páreček povedl…
Jinak Peg-perega jsou cim dal vic kvalitnejsi a hodne rychle se zdokonalujou,toho bych se vubec nebala,ma ten nastavovaci tlumic narazu,brzdu,nafukovaci kola a moc pěkný design…=o))
Sammmy,jestli můžeš do tabulky,další kontrola 1.10 s velkým UTZ a jestli se budou psát i pohlaví,my už jsme jasný..=o)),ale jméno ještě nevíme..
Sammy, no tak to strašně moc gratuluju, zrovna jsem si říkala, že by ses měla už z KO vracet.
Tak to je paráda, poslední dobou slyším jen samé dobré zprávy z kontrol a výborné výsledky, tak mě to taky snad nemine ![]()
Lenousku, díky za hodnocení ![]()
Tak to je super, že se vám ukázal zvoneček takhle krásně a není pochyb
Teď už jen to jméno
Máte něco vybraného?
Jůůů taky už bych chtěla vědět co to bude
Ale to asi všechny, že?
Leni moc gratuluju ke klučíkovi. Do tabulky pohlaví určitě doplním, doma si s tím pohraju
.
Pastelko, neboj, to štěstí v dobrých kontrolách Tě určitě nemine.
Já se na ten velký UTZ těším jak dítě na Vánoce
. Už chci taky vědět, copak to bude ![]()