Poradna duly
Jana Čurdová
Sammmy : Dneska žádné plány nemáme, jsem mrtvá, poslední 3 noci stály za houby, teď to snad bude lepší, 2 zuby se už prořízly a další náznaky zoubků v pusince nemá. Je ale pořád pěkný protiva
Celý den pořvává a kňourá. K večeru asi vyrazíme zase s kočárkem i s manžou.
Aha Miri, jojo, zoubky jsou trápení. Brácha při zoubkách pořád hryzal kousátka z mražáku a dalo se to.
Tak si odpočiňte. Lehni po obědě i s malým
![]()
Sammmy : Teo právě ty kousátka nechce. Celkově tyhle věci nerad, ani necpe všechno do pusy, jako děti kamarádek. Jen dudel, na tom je závislý ![]()
Vždyť to vůbec nevadí. Mě dudel odnesl na Mikuláše čert, když mi byly 4 roky
. Prostě jsem ho nechtěla dát
.
Ale máš fajn, že malý nestrká všechno do pusy. Brácha kousátka miloval, ale zase ke všemu čichal. A to mu normálně zůstalo do teď. Než si něco vezme, tak si nejdřív čichne. A to je mu 7 let…
Ahoj maminky tak se musím pochlubit tripp testy OK. Mě spadl takový kámen ze srdce jako nikdy. Jinak vůbec nepřibírám snad to nevadí. Bříško mi příjde větší asponˇkdyž si sednu. Jinak na Uz jdeme 26.9. a na ko potom tak uvidíme jestli se nám ukáže co to je? jsme hrozně zvědavá.
Jinka malej se rozhodl že spát nebude .t ak teď jezdí s traktorem po pokojíčku. nehodlám se rozčilovat tak ať si řádí. NO uvidíme kdy odpadne.Jen nevím jesli neodpadnu dřív.Manža jezdí z práce taky KO a bez nálady tak u nás nic moc nálada už aby bylo líp.Včera se ani nechtěl tulit k miminku
. No to bylo něco na mě. Pak se přišel omluvit že je opravdu KO a že jde spát. Tak jsme šla spát radši k malýmu abych ve spánku živitele něčím nepraštila. že
No to je zas vílev. Pardón. ![]()
Ahojky Peti,
klidně si postěžuj, od čeho tu jsme
.
No jo, chlapi, dokážou být namrzlejší než ty malé děti. No a my to musíme holt vydržet. Ale udělala jsi to správně, že jsi šla spát k malýmu. Třeba z toho bude pro manžu vyspinkání do růžova ![]()
Pilcando, gratujuju k výsledkům
, mě to napětí čeká příští týden
taky si jdu pro výsledky a rozhodnutí jestli amnio či neee ![]()
Koukám, že máš doma malýho rebela ![]()
Mě to čeká zítra ráno. Jsem objednaná na 7:30, tak mi držte palce.
Pastelko, určitě na Tebe taky budeme myslet ![]()
Sammy, tak to teda držím palce i na nohou
Je super, že nejsi nervozní, teda aspoň to tak vypadá… ![]()
Děkuju za palečky , já Ti je příští týden vrátím
.
Zatím nervozní opravdu nejsem. To asi až uítra, než se moje dr. vymáčkne a řekne mi výsledek. Někdy mi připadá, že to dělá naschvál a natahuje mě jako kšandy, než z ní něco vypadne
. Ale jinak je zlatá.
Jinak vím, že být nervozní mi stejně moc nedodá, takže se snažím být v klidu a zatím se mi to daří..
Ahojky!Tak dneska nějak nestíhám, scháníme větší byt a uklízím anějk je toho moc…
Lenousku: A co říkáš na Jáne Nomad? Má zdvojená přední kolečka, nebude v zimně drhnout? A taky nemá kolečka nafukovací, vydrží? Chtěli by jsme 3 - 4 děti…Vydrží to?nerada bych za něj vyplázla přez 20 tis a po jednom dítku zjistila že je nepoužitelnej.Děkuji za Radu. ![]()
Leňousku: Pak se mi ještě líbí Implast Bolder 4, Bébecar stylo AT 08 a X Lander.Mohla by jsi mi prosím všechny 4 okomentovat? děkuji ![]()
Já bych taky měla dotaz na Lenouska
:
jaký máš názor na Jané Slalom a Quinny Speedy?
děkujíí ![]()
Krásný večer,
Pilcando , velká gratulace, to musel být pořádný balvan ![]()
Sammy , držím palečky na zítra!!!
Jinak já jsem byla dneska nakupovat v Tescu a nějak mi to dost nesedlo. Klesnul mi tlak, že jsem to jen tak tak ustála. To bude asi zase tím vedrem.
Z Lenči se stává náš vrchní rádce
. Je fajn, že má někdo tak široký přehled a může poradit.
Juko, už je ti líp?. Z horka mi taky bývá špatně. To je opravdu nejlepší nikam nechodit a válet se nejlíp doma.
No, já jsem vlastně dnes zářný příklad. Z práce jsem jela rovnou domů a říkala jsem, že budu „rovnat záda“. A ty jsem rovnala až do půl sedmé
. Teď jsem postavila na večeři a čekám jen na tu svou polovičku.
Daisy, jak velký teď máte byt? Trošku se šetři. Ona Ti ta práce opravdu neuteče.
Tak mějte krásný večer a opatrujte pupíky ![]()