Poradna duly
Jana Čurdová
Pastelka píše:
Adel, no já už brousím po diskusích a taky zjišťuju info, ale tohle jsem tu nikde nenašla, vlastně mě to vůbec nenapadlo, myslela jsem, že koupím i tu korbu, ale byla jsem u kámošky a ta měla chlapečka v únoru a říkala, že už by si dneska koupila jenom nějakej dobrej sporťák bez hlubokýho, tak mě zvyklala a od tý doby o tom dumámJo jo, už jsem vytáhla těhotenský rifle a jiný těhu oblečky, páč se do svých původních hadříků už opravdu nevejdu
![]()
Ačkoliv nemám ještě ani kilčo hore, tak bříško mi teda narostlo
Prý je to už dost vidět…
Dám Ti dobrý typ,koukni na Casualplay Prima easy - to je korbička a utosedačka v jednom (polohovací autosedačka),tu musíš mít určitě a pak stačí jen sporťák na výběr máš Casualplay S4,S6,Vintage,Citta nebo Downtown,na všechny skvěle pasuje a i sporťáky jsou hezky do lehu,takže tam může být mimi od 3-4 měsíců… ![]()
kkacenka píše:
Ahoj holky, zdravím vás. Malý má teplotu, tak jsem ho uložila před obědem a mám chvilku…pokusím se vložit foto pupíku, event.foto z UZ, uvidíme, jestli mi to půjde![]()
Teda, v 15tt mít 0kg „na kontě“, to je slušný výkon
Ke kočárkům přídám svou zkušenost - my máme Mutsy UrbanRider korbičku + sportovní díl. Jezdí se s ním super (má natáčecí podvozek), zvládne jakýkoli terén (ideální do lesa, na pole, do sněhu), má velký kola, ale je hodně těžký (jen podvozek má cca 12kg). Vzhledem k hodně vysoké ceně je to na zvážení - hlavně kam s ním chcete jezdit. Jinak moje nejl.kamarádka má Quinny Speedy (korbičku i sporťák) a je maximálně spokojená. Mně přijde taky dobrý, je lehčí než Mutsy, lehounce ovladatelný, ale je to tříkolka, což mě původně odradilo, ale možná kdybych si vybírala znovu, klidně bych do něj šla. Má taky velká kola, takže projede všechno (ale zase jen jedno vepředu, což může být na úkor stability na nerovném povrchu, třeba v tom lese atd.). Ještě mám nepřímou zkušenost s X-landerem se sporťákem trojkolkou a taky docela dobrý (ale Quinny je lepší).Já jsem +4kg a ještě oblíknu asi dvoje rifle, i když těhotenský jsou pohodlnější.
I když tomu maminy zprvu nevěří,tříkolky zvládají mnohem lépe terén,sníh a jiné neduhy,mají ruční brzdy na brusle,takže já vždycky doporučuju tříkolku-nafukovací kola jako je Jané Slalom,Casualplay S4,Quinny Speedi nebo X-lander…
JInak hlásím,že učení s prckem je něco hrozného,zbývá mi 10 dnů aumím z každého předmětu asi 2otázky..vždycky usnu nebo musím letět za malou-má teď takové uplakané,uvztekané období…takže půjdu maximálně nepřipravená a uvidíme.. ![]()
Hold budu bez maturity…celou střední s jedničkama a bez maturity…blbý,ale nedá se nic dělat… ![]()
Lenoušku : Já jsem spokojená s šestikolkou, tříkolek jsem zkoušela spoustu, ale nezaujaly…
Neboj, maturu zvládneš! ![]()
Holky, co takhle koupit korbičku na MMB použitou? To pak není taková investice ![]()
Daisy : Vítej ![]()
Ahoj holky, mám vybranou tříkolku s nafukovacíma kolama a brzdou na rukojeti(samozřejmě i s autosedačkou), jsme dost sportovně založení a máme velkého psa, takže les a terén nás nemine. Jen zvažuju, jestli je nutná i hluboká korba, pokud je sporťák polohovatelný do úplněho lehu. Než vyjedeme ven, tak venku už bude po zimně, takže žádný fujavice a vánice nehrozí. No nevím…
Dobré ránko Těhulky moje nejmilejší.
Jsem opět celá Vaše.
Včera jsem od půl 6 od rána běhala ještě okolo auditu, ve 2 odpoledne mě hodinu dusili, ale auditor, když se loučíl, tak říkal, že s naším úsekem je maximálně spokojen
. Takže máme zase na rok pokoj a můžu se věnovat jen Vám
.
Uf, ani netušíte, jak se mi ulevilo. Spadnout ten kámen ze srdce jste musely slyšet všechny
.
NO, vidím, že se tady rozjíždí diskuze o kočárcích.
Já jsem taky pro tříkolku. Dala jsem doma za úkol Petrovi sednout k netu a vybrat ze 3 druhy kočárku a pak nějaký z toho vybereme spolu. On se rád tváří jako technický typ, takže z tohoto ho vynechat nemůžu a teď se alespoň cítí náležitě důležitý, že má tak zodpovědný úkol
.
No a pupík, ten už mám tedy taky pěkný. Těhu rifle nosím pořád. Do ničeho jiného se nevejdu. Trička ještě v pohodě, protože se mi líbí, když mi i obepínají bříško, takže ty staré ještě vynosím.
No a k váze, nabrala jsem 0,5 kg, takže jsem sice ještě -2 kg, ale alespoň nějaký pokrok, že už neshazuju.
A jakpak se máte všechny? Nikoho nic netrápí?
Ahojky,
hlásíme se po KO, všechno naštěstí OK!
Prďolka si nejprve hrál s nožičkama, pak si promnul očíčko, cucal palec, škytnul a pak ho to šmírování přestalo bavit, tak se prostě otočil ![]()
Ty, jo, vy už vybíráte kočárky? Já to chci nechat až po 20 tt.
Ale rozhodně potřebuji nějaký do terénu (les, louka, pole), jednoduše skládací do auta a taky do MHD? Tak až něco vyberet, tak dejte odkazy, ať to mám pak jednoduší ![]()
Sammy , tak další audit už čeká na někoho jiného, ty už si budeš !užívat" prcka ![]()
Váha - taky jsem ještě 2 kila v mínusu, ale už to jde rychle nahoru, už se hrozím kolik naberu - budu se valit jako slonice.
Juko, tak to gratuluju ke KO. Já jsem vždycky taky unešená, když to malé vidím
.
No a audit mě čeká příští rok taky. Šéfová říkala, že když bude audit, moje mamka, která se mnou pracuje bude doma hlídat a já budu s auditory
.
To jsou pěkné vyhlídky. Ale co, jednou za rok to zvládnu ![]()
Sammy , kukám, že jsi v práci nepostradatelná!
No, s kruhy od nevyspání, nevím, nevím, bude to zvládnout těžší.
Díky za gratulaci - jsem taky vždycky na mkko. Vždyť je to hroznej zázrak!
Máš pravdu Juko, je to zázrak. Fotky z UTZ nosím v dokladech a vždycky se na Prďolu přes den dívám a kochám se. No jo, cvok
.
V práci je každý nahraditelný. Svou práci dělám 3 roky a vlastně se pořád učím. Náhrada, co příjde za mě to bude muset taky zvládnout. Jen za necelý rok nebude asi ještě schopna audit obhájit, takže proto budu muset já. No a po 2 letech by to už mělo jít i beze mě
.
Holčiny, kde jste všechny???????
Nebýt Juky, tak tady trpím samomluvou
.
Sice jsem Vás miulý týden zanedbávala, ale teď už se mě nezbavíte
. Tak šup a něco psát…
Sammmy : A na jak dlouho chceš jít na rodičák?
Juko : Gratuluji ke KO ![]()
Jinak já jdu příští týden na krev a budou mi dělat i TT
Nechápu proč! Pojišťovna to bude zbytečně platit a mě budou vysávat, jelikož už ze screeningu v 1. trimestru vyšlo vše nagativní a z odběru choria taky a to by mělo být 100%. Taky už mi je blbě při pomyšlení na glukózový test, fuj blé ![]()
Jinak tady je postarší fotečka z UTZ, to jsem byla 12+5, nebo 12+2 (nevím přesně
)
http://emimino.cz/…2012%2B5.jpg
Ahojky Miruš.
Tak v tvém případě jsou triply opravdu zbytečné. Nechápu, proč Ti je chce dělat
.
Fotka prďolky je krásná. Bude to fešák
.
No a k mateřské, chci doma zůstat ty 2 roky. I když šéfová se zmínila něco o 1 roku, ale to jsem hned zamítla, že tak malé dítě nikomu hlídat celou dobu nenechám…
Ahoj holky!!!
Sammy, to tak super, krásně si to zvládla a teď už bude jenom pohodička, že ![]()
Miruš, to teda taky nechápu, hlavně by mě zajímalo, co by se dělo v případě špatných výsledků…vždyť ty TT vychází často falešně pozitivní. ![]()
Pastelko : I kdyby TT vyšly blbě, tak ať. Já si myslím, že předchozí 2 testy jsou dostatečně průkazné a spolehlivé (SNAD!!!).