únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
25.8.08 09:06

Ahojky holky :)

Hlásím se po víkendu, měli jsme na návštěvě kamaráda a Tea docela zabavil, tak jsem měla dokocne čas i uvařit :) Počasí ale nebylo nic moc, tak jsme byli jen vyvenčit Tea v kočárku, jinak jsme byli doma.

Lenoušku : Super, že se vám dovča vydařila ;) To teplo by mě asi zabilo :roll: Neboj, maturu zvládneš, i když učení s malou musí být záhul, co?

Kkacenko : Ať se mykózy brzy zbavíš ;)
My pohlaví víme proot, že jsem byla na odběru choria, jinak bychom to taky věděli nejdříve tak za měsíc. Mělo by to být na 100%, pokud nedošlo k záměně vzorků :wink:

Jinak břicho mám už obrovské :roll: Takové jsem měla snad v 7 měsíci s Teem… Už nosím i těhuoblečení, tedy kalhoty, do normálních nevlezu a občas i halenky a trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
25.8.08 09:48

Čau pupíci!
Miruš, taky trošku závidím, že už víte pohlaví. Já jdu na UTZ za 3 týdny, tak jsem zvědavá, jestli se to už dozvím, ale asi si taky budu muset počkat na ten 20.týden. No to je jedno, hlavně, aby to dopadlo všechno O.K.

Lenoušku, tak držím palce při učení, musí to být záhul, ale ty to zvládneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.8.08 09:49

Ahojky,

Daisy , jak bylo v Táboře? Předpokládám, že taky zima :(

Lenousku , tak to jsi se vrátila odpočatá, plná energie :lol:
Teda 39°C bych asi nepřežila. Stačilo mi tady 28 a už jsem nemohla nic dělat.
V Plzni ej taky šílená zima, ale alespoň svítí sluníčko.

Kačenko , teda mykóza nic moc, dovedu si představit lepší suvenýry 8) Já taky pohlaví ještě nevím, jo, kdo si počká, ten se.....

Chocholko , jak to, že ještě děláš noční, ty máš ze zákona zakázané, ne? Odd. nedonošených je hodn náročné. Já jsem měla raději dětský :D
Pouť si užijte!
Ad sen - slyšela jsem teorii, že když se ti něco zdá, tak se pak stane opak?!?

Mirko82 , těhu oblčení nosím už tak 3 týdny, prostě jsem se nevešla. Teď mě připadá, že za týden se mi bříško zdovjnásobilo :wink:

Holky nahoďte fotky svých bříšek!

Všem krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.8.08 15:20

Ahojky!
Juko: No víkend nic moc teda…Dneska je to lepší…Z Tábora se totiž vracím až neděli vnoci.....
Takže se omlouvám tento týden vás budu trochu zanedbávat…
Já měla dnes sen že jsem byla na UTZ a viděla mimíska normálně barevně jako bych koukala na telku. a slyšela jsem jak se řehtá a vejská :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Břich vyfotím až se vrátím do Dobrusky, tady nemám fo´ták…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
26.8.08 08:43

Daisy, tak to musel být hezký sen, ne? :lol: A viděla jsi, jestli je to holčička, nebo kluk?

Holky, už jste pokukovali po kočárcích? Já jsem spíš přemýšlela, jestli vůbec kupovat hlubokou korbu, jestli by nestačil jen sporťák, když to bude skoro březňátko, vůbec nevím, neumím si to vlastně představit. Laura už v 5 měsících nechtěla moc ležet, že neviděla ven, tak už jsem jí taky začala vozit ve sporťáku s nadzvednutými zády. No přijde mi to trošku zbytečný, na těch pár měsíců a hlavně přes léto. Co myslíte?
Chápu, že je to trochu předčasný, ale chci začít s výběrem ( ne nákupem ) včas… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.8.08 10:06

Pastelko:
mluvíš mi z duše, akorát jsem čekala, kdo tu diskuzi na téma kočárky rozjede. už jsem pokukovala po takových těch městských čtyřkolkách, ale nevím, co ta hluboká korba :roll:
Opravdu nevím a myslela jsem, že časem na to dojdu, a pořád nc 8O

Jinak, nosíte už těhu oblečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
26.8.08 10:58

Adel, no já už brousím po diskusích a taky zjišťuju info, ale tohle jsem tu nikde nenašla, vlastně mě to vůbec nenapadlo, myslela jsem, že koupím i tu korbu, ale byla jsem u kámošky a ta měla chlapečka v únoru a říkala, že už by si dneska koupila jenom nějakej dobrej sporťák bez hlubokýho, tak mě zvyklala a od tý doby o tom dumám :lol:

Jo jo, už jsem vytáhla těhotenský rifle a jiný těhu oblečky, páč se do svých původních hadříků už opravdu nevejdu 8) :lol: Ačkoliv nemám ještě ani kilčo hore, tak bříško mi teda narostlo :) Prý je to už dost vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
26.8.08 12:15

Ahoj holky, zdravím vás. Malý má teplotu, tak jsem ho uložila před obědem a mám chvilku…pokusím se vložit foto pupíku, event.foto z UZ, uvidíme, jestli mi to půjde 8O

Teda, v 15tt mít 0kg „na kontě“, to je slušný výkon 8O Já jsem +4kg a ještě oblíknu asi dvoje rifle, i když těhotenský jsou pohodlnější.

Ke kočárkům přídám svou zkušenost - my máme Mutsy UrbanRider korbičku + sportovní díl. Jezdí se s ním super (má natáčecí podvozek), zvládne jakýkoli terén (ideální do lesa, na pole, do sněhu), má velký kola, ale je hodně těžký (jen podvozek má cca 12kg). Vzhledem k hodně vysoké ceně je to na zvážení - hlavně kam s ním chcete jezdit. Jinak moje nejl.kamarádka má Quinny Speedy (korbičku i sporťák) a je maximálně spokojená. Mně přijde taky dobrý, je lehčí než Mutsy, lehounce ovladatelný, ale je to tříkolka, což mě původně odradilo, ale možná kdybych si vybírala znovu, klidně bych do něj šla. Má taky velká kola, takže projede všechno (ale zase jen jedno vepředu, což může být na úkor stability na nerovném povrchu, třeba v tom lese atd.). Ještě mám nepřímou zkušenost s X-landerem se sporťákem trojkolkou a taky docela dobrý (ale Quinny je lepší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
26.8.08 12:28

Tak jsem nahrála pupík NĚKAM. Nejsem si jistá, snad galerie naší diskuze…mrkněte, prosím, a řekněte mi, jestli to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.8.08 13:36

Ahoj maminky. Tak jsem včera zvládly ko v pohodě.(až na ty 2 hodiny čekání) Slyšela jsme srdíčko jak buší je to malý divoch. Jinak výsledky krve budu vědět až v pondělí dopoledne, tak si na mě vzpomeňte.

Kočárek jsme si už vybrala ale koupit ho půjdeme až po Uz ve 20-. Až budu vědět že je to všechno dobrý. Pak už nebudu mít náladu se valit v zimě po nějakých velkých nákupech.

Je to 4kolka hodně odpružený 6 průžin takže bezvanej na houpání a na terén, Nafukovací kola a 3 kombinace. I když ta se mi zdála zbytečná. Po Jírovi mám sporťák. No manžovi se strašně líbil a mě taky. Barva: zeleno béžová.Už se těším až si ho přivezu. :D . dám ho k prababičce to bude bezva.

Jinak mám nabráno půl kila ale pořád jsem 2,5 v minusu. Dr. mi nic neříkala takže dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.8.08 13:38

Ahojky!
No nevím asi v tom snu nebylo vydět pohlaví…nevím.
No co se týče kočárků tak mám 4 favority, ale nevím, možná nakonec vyberu jiný......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.8.08 15:46

Ahojky pupíci :D

My jsme měli dneska srazík s holkama z července, tak jsme pěkně podrbali a kluci si spolu pohráli :wink:

Ke kočárku: My máme i hlubokou korbu. Malý se narodil v červenci a do sporťáku jsme přesazovali začátkem února. Mimi mi příjde v hluboké korbě lépe chráněné (proti větru) a hlavně by mělo mít rovná zádička, dokud si samo nesedá, takže pokud jen sporťák, tak jedině s polohováním úplně do lehu, né všechny sporťáky jdou dát na rovno. Tady na emimi je pousta kočárkových diskusí, zkuste juknout tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
26.8.08 16:02

Holky, pokud uvažujete o fusaku od Emitexu, teď je má paní v akci, ale jen do konce srpna.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.8.08 17:59

Já jsem zase přemýšlela, jestli si koupit zimní nebo letní fusak, ale zatím vyhrává letní, protože než vyjdem poprvé ven, tak bude půlka března a na ten další rok, koupím asi starší, protože už to bude na botičky, vím, jak to bylo u Paloška, byl v září, takže na zimu fusak perfektní, ale tu další už se tak strašně zničil, že už pěkný opravdu není.
Já mám teda nahoře +2kg, bříško mám ale fest, takže nemám šanci zapnout netěhulkovské riflíky, jenom ty, co mám opravdu tak moc bokové, že mi z toho málem kouká zadek:-) Koupila jsem si přes mimibazar těhulkovské od Pupíčku a jsem s nima nadmíru spokojená,akorát uvažuju, jak to má náplet na to bříško, tak to končí gumou, kterou asi odpárnu, protože mě tam rozčiluje. Trička jsou mi taky všechny krátké, no hotovo.
Já asi určitě si koupím čtyřkolku s přední aretací, ale asi i tu hlubokou, ať má to mimiško rovné zádíčka je tam schované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.8.08 18:33

Holky tak jsem z města zpět…No jsem mrtvá…Ale mám nakoupené nové věci na sebe..tak mám radost.....
te´d si jdu probrat nějaké věcičky na miminko…
Tak papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital