únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
20.8.08 17:54

Zdravím,

Befana , no kdo ví, já zase třeba zkončím u březňátek :wink:

Daisy , alespoň tak, že budeš vědět na čem jsi!

Chocholko , teda prasátku bych si taky nechala líbit :D
Jak v práci maskuješ bříško, protože mě už to moc nejde.

Pastelko , a další závislačka na MMB :lol:
Tak ne, že si budeme konkurovat ?!?

Chci dneska vytáhnout Božu na pizzu, mám hroznou chuť, ale nějak se mi ho nedaří přesvědčit :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.8.08 20:43

Ahojky tak to já jsme taky závislačka na MMb. tak to bude asi boj, co? :D

Jinak jsme přemýšlela a teď naprosto Vážně. Co vlastně pro to únorňátko bude potřeba. Jestli zimní fusak, zimní zavinovačku do atosedačky nebo i letní verze. už jsme z toho fakt asi dost ulítla. Co mysloíte. Zioní asi určitě co? Ale jestli kupovat i letní verze. Teď bude léto končit tak si myslím že se toho dost naplní na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.8.08 21:27

Pilcando , taky to docela přemýlám, co vlastně pořídit. Zase s novorozencem nebudeme hned jezdit ven a pak už bude snad jaro a trochu tepleji. Hlavně si nedokážu představit, jak vlastně bude rychle růst.
I když další zimu vlastně může být ještě v kočáru, než začne pořádně cupkat!

Co na to zkušené „matky“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
20.8.08 22:19

Juko : Asi nejsem extra zkušná matka, ale pokusím se napsat svůj názor ;) Mám do autosedačky fusak od Emitexu, Teo je narozený v srpnu a kupovala jsem ho až koncem ledna a myslím, že jsme ho ještě užili. nemusela jsem ho tak navlíkat a potom jsem jen odepla vrchní část, aby se mi neuvařil ;)
http://img.mimibazar.cz/…b7673132.jpg /> Fusak mám tento a max. spokojenost! Je od firmy Aesthetic a měla jsem srovnání s Emitexem a je lepší, tepljší, poddajnější, méně objemný. Mám oranžovo-zelený :)
 http://img.mimibazar.cz/…b6731120.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.8.08 09:57

Dobré ráno přeji všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
21.8.08 11:08

Holky, tak budeme mít dalšího pindíka v rodině :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
21.8.08 11:32

Ahojky,
tak jsem dorazila z města a už tam začíná být zase nesnesitelné vedro.

Mirko82 , počkej, to znamená, že čekáte dvojčátka :?
Díky za radu, určitě na fusak kouknu. Mě se líbí kombinace modro oranžová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
21.8.08 11:38

Juko : Ne, ne, dvojčátka naštěstí ne! :D První dítě je kluk a teď to bude kluk taky :wink: Dneska nám přišly výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
21.8.08 11:45

Mirko82 , jo tak, já totiž říkám pindík, prďolka našemu plůdku, tak mi nenapadlo studovat rod :lol: Velká gratulace, tak to si spolu alespoň vyhrají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
21.8.08 12:33

Juko : Jen jestli mě spíše nepřivedou do blázince! :lol: My říkáme mimině, ale už budeme říkat jménem, jen se musíme na něm domluvit. Vypadá to ale, že můj favorit vyhraje a bude to Alex :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.08 12:48

Ahojky, zdravím holky, jak je? Včera jsem sem myslím nepsala, sme dojeli odpoledne, měli jsme návštěvu, pak jsem kukala s manžou na tv a šla chrupčit.
Výlet se vydařil, nebylo vedro, tak sme navštívili hrad Buchlov(50ti min.prohlídka a výšlap, rozhledna, pěkné:) a pak ještě do zahrady v Buchlovicích, potom na oběd, tak to bylo super pár hodin:)

MIRKO:jej, tak to už víte pohlaví, chtěla jsi víc kluka nebo holčičku? Mě je to fuk, poslední dobou jak se čeká na výsledky apod. tak člověk myslí jen na to, aby to bylo zdravé…ale mám pocit, že manža chce holčičku, i když to nepřizná :lol: ale já mám spíš pocit na kluka:)

A co vy ostatní, ještě je asi brzo na vědění co to je, co? To až tak za ty 3-4 týdny, pokud se mimísek ukáže:)Myslíte, že to řekne doktorka ve své ordinaci, nebo na tom ultrazvuku, který je spojený se screeningem v 16tt?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
21.8.08 12:50

Mirko , trochu i závidím, že už víte pohlaví. To ani nemusíš moc nakupovat, když už jednoho raubíře máš.
A jaké jsou zdrobněliny od Alexe - Ája ?

Nic jdu si na chvilku lehnout. Odpoledne m čeká ještě cesta do Prahy, tak abych neusnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.8.08 12:53

Mirko82: Gratuluji ke klučíkovi!!!!
MirkoS: No já byla v 16tt na ko ale utz mi nedělali…Takže až kolem 20tt budu vědět co to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.08 13:07

DAISY:já jdu 3.9. to mi vemou i krev na ty testy co se dělají v druhém trimestru, to budu 17+2..tak mě asi objedná později na ultrazvuk, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
21.8.08 13:10

Mirko : Ono záleží, jak moc dobrý UTZ má dr. v ordinaci a hlavně jak mimi spolupracuje ;)

Juko : Zdrobnělina… asi Saša, jako ad Alexandra. Ono se něco najde. U Tea jsme taky nejdříve nevěděli a teď mu říkáme všelijak :lol:
No já asi dokoupím pám pidioblečků teplejších, protože Teo vyl v červenci, jinak to asi moc prožívat nebudu. Jen váhám, jak moc koupit teplou kombinézku. Přece jen ty zimy teď moc chladné nejsou a fusak mám hodně teplý, tak abych mimi neuvařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí