únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.8.08 23:07

Ahojky holky, jsem TU :lol: ale už poletím chrupat, i když zítra ráno si to vynahradím, vstanu,až vstanu:)
KO-byla jsem jak na trní, vždy když tam přijdu, tak tam je jedna, dvě a dneska, o půl šesté pět ženských a dvě vevnitř, takže mě brala až někdy po čtvrt po 7(a to měla do 18h)…
Udělala mi jen pohmatu vyšetření, pak zvážila,zapsala do průkazky a k mé radosti mě vzala na ultrazvuk, mimísek tam sebou házel, doktorka říkala, že dělá kotrmelce :D dala mi i fotku, což mi dává vždy a zadara(což nechápu, někdo ani na každé KO nechdoí na ultrazvuk, asi je to fakt u každé doktorky jinak)ale fotka je tentokrát divná, buď je tak mimi veliké :lol: nebo je to nějak zblízka, protože je tam veliká hlava, menší tělíčko a ke všemu je na fotce otočené zádama, takže mu vídím záda :lol: to udělal naschvál, jak se fotil ,nechce :lol: ale jinak sebou vážně házel…je to ok, mám dojít zase 3.9. a to mi rovnou bude brát krev a jestli veliký?! ultrazvuk?! Budu 17+2…nevím…
TAk papa a dobrou…jdu do hajan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.08 23:08

pořád mě to nutí mluvit jakoby to byl kluk 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.8.08 06:31

Dobré ráno holky! za chvilku jdu na ko…Tak mám nějak najednou strach. Ani nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.8.08 09:20

Kammi, to jo, ale my to dobojujeme až ke krásnýmu bydlení :lol: Hlavně to musí být do února :lol: Ty jo, ale Itálii bych si taky nechala líbit, mám ráda tyhle jižní země, lidi mi tam připadají víc v pohodě a usměvavý :D Hlavně taky teda to jídlo mňammm.

Mirko, tak vidíš, to je super, že jste dopadli dobře, člověk si vždycky oddychne po úspěsné kontrole :wink: Můj doktor mi teda UTZ nedělá vždycky, takže máš štígro 8)

Daizy, neboj, to dopadne dobře, uvidíš :wink: držím palce :wink:

Já se musím taky pochlubit, byli jsme včera na srceeningu, podle UTZ vše v pohodičce. Teď ještě aby dopadla ta krev, ale mělo by to být dobré, tak mám radost. Hlavně jsme to naše akční škrvrně viděli s Romanem poprvé, tak jsme z toho byli naprosto odvařený. Byl to super zážitek :D
Podle velikosti jsem ale o týden dýl těhotná, takže počkám co na to můj doktor, ale asi posune předpokládaný TP si myslím.

Jinak se mějte krásně a přeju pohodový den a spokojená bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.8.08 09:29

Holky jsem zpět…sestra mi nabrala kref, krevní obraz, HIV atd…+ triple testy.
Pak jsem šla k dr, UTZ mi nedělal :( jen mě zkouknul na koze, prý vše v pořádku. jinak mám výsledky z té krve z té jak mi brali minule.
Výsledek: Skríning negativní

Hodnota PAPP-A je 1,02 MoM
Riziko M.Down: 1 z 3700(v termínu)
Poznámky: Riziko M.Down očekávané pouze vzhledem k věku matky je (1 z 1400)
Poznámky: pro časné těhotenství nehodnoceno riziko NTD

Další KO je 11.9. + UTZ

Tak a te´d jdu uklízet a večer přijedou švagříci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.8.08 09:45

Daizy, tak gratuluju! To je dobré!
Ale stejně nechápu, proč někteří doktoři UTZ nedělají pokaždý a že se o to takhle krtí :roll: Bych je chtěla vidět v naší situaci…pche :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.08 09:51

Ahoj břišátka, včera nikdo a dnes hned živo :wink:

DAISY:tys byla na placených testech a teďka ti jakoby znovu dělá ty triple testy? Jak se dělávají normálně u gynn.doktorky v tom 16týdnu?!
Mě dělali ten placený screening v červenci(krev) a srpen(ultrazvuk) taky negativní, a teď toho 3.9. mi budou brát krev na triple test…říkám to dobře?! Jen-proč dělají dva jakoby stejné, když test je negativní?!

PASTELKO: ty jsi byla na jakém screeningu?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
14.8.08 10:23

Ahojky,

Kammi , tak to máš můj obdiv, já jaksi na jazyky nemám ty správné buňky.
Mimčo bude v pořádku - má svůj ochraný vak, který vydrží hodně!

MirkoS , tak doufám, že jsi si pospala :wink:
Velká gratulace k úspěšné KO, jen tak dál!

Daisy , ty jo ty jsi tu KO zvládla rychle.
Taky obrovská gratulace!!!

Pastelko , vám ještě jednou gratuluji :D

Teda teď jsou tu samý KO, UTZ, screeningy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.8.08 10:47

MirkoS: jj, říkáš to správně. Akorát ty placený odběry jsou jiný…tam berou to PAPP-A a v 16tt tuto hodnotu neberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.8.08 10:47

jdu se najíst a pak pokračovat v úklidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.8.08 10:52

Juko…ještě jednou dík :lol:
Mirko, já byla na kombinovaném screeningu v 1.trimestru. Objednala jsem se z vlastní iniciativy a platila 500,– Můj doktor mi bude dělat prakticky to samé, ale na pojišťovnu. Říkal, že je rád, že ho někdo zkontroluje :lol:
Pokud vím, tak se v 16.tt dělá tripple test a tam se zjišťuje myslím ještě něco navíc, co se u toho prvotrimestriálního nedělá. Ale prý u něj bývají časté falešně pozitivní výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.8.08 11:00

Ahoj holky :) :)
tak já jsem od rána sama samotinká :D :D ..babička a děda si vzali Charlottku a jeli do Babičina Údolí na výlet :) :)
Tak mám pohodu a klídek a cítím se jak při prvním těhu :lol: :lol: ..

JUKO-já jsem je taky nějak neměla,ale museli se projevit :lol: :lol:
Dík za uklidnění,nic mě nebolí tak je snad vše ok :D ..

DAISY,PASTELKO,MIRKOS-gratuluju ke kontrolám :) :) ..

PASTELKO-jo jo do února to musíte zmáknout..jinak na vás přijde sociálka,že mimčo spí někde pod plachtou 8O :lol: :lol: :lol:
ad Itálie-podle mě tam jsou všichni o hodně spontálnější a bezstrarostný a navíc mají strašně rádi děti a nikde s nima není problém..
A hlavně to počasí po deštivým Londýně moc příjemná změna :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.8.08 11:18

Kammi, tak to každopádně!!! To je totiž určitě tím počasím, že jsou tam lidi takový víc spontánnější a veselejší. Hlavně podle mě ani tak nic nehrotí…teda kromě Sicilanů :lol:
Určitě to bude prima změna, to rozhodně. Londýn je krásnej, prostě jih je jih :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.08 11:20

DAISY: ano, tak to jdu tak i já, já jdu na ty kombinované 3.9. a rovnou na KO…snad to vyjde ok:(
KAMMI:aspoň si odpočineš a lehni si, prospi se:)
já jdu taky vařit, tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.8.08 11:35

Holky jdu uklízet, zatím páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...