Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko-tak nevím co na Tea
..na Charlott tohle působí maximálně..tenkrát ji bylo opravdu ouvej moc dobře si to pamatuje
..
A kdy jdeš k dr.?Držím palce ať to není nic vážnýho a to tvrdnutí přestane..je ještě brzo
![]()
Daisy-tak to fakt „klika“
..
Tak dej vědět co dr. řekne,hlavně ať jste s mrňouskem v pořádku.. ![]()
Kammi : Mi se právě taky zdá brzy na to aby mi tak často trvdlo břicho, ale na netu jsem našla, že pokud je čípek v pořádku, že to až tak nevadí. Všechny holky co s tím měly problém byly už tak 18-22tt. K doktorovi jdu na 14 hod. tak uvidíme, co on na to.
S Teem to budeme muset nějak vyřešit, zvládli to všichni, tak to musíme zvládnout taky!
Daisy : Tak to je teda pech! Z čeho jsi to proboha mohla chytnout??? Neboj, mimískovi to určitě neublíží!
O minulém výkendu jsme byly v té Poličce na výstavě. jedla jsem po hospodách…tak asi tam.
Holky Dr. mě špatně po telefonu pochopil. jak vyděl těhu průkazku tak se zděsil. ATB mi dát nemůže páč ty co chtěl tak se v těhu nemůžou. na vítěr jdu zítra ráno. Tak se uvidí.......Snad už tam ta salmonela nebude…
Tak KO v pořádku
Sice se tvářil překvapeně, že už mi tvrdne břicho, ale čípek je v pořádku, tak mi napsal magnesko. 3×1 tabletu a pokud to nepomůže, tak mám zdvojnásobit dávkování. Mimiňák je O.K., žádné krvácení od vpichu tam není, takže pokud budou zítra výsledky v pořádku, budu ta nejšťastnější mamina pod sluncem. Taky jsem se ho ptala, co kdyby to dopadlo blbě, tak mám k němu přijít a on mi to v nemocnici domluví. Tak snad za ním nebudu muset!
Sammmy : Další KO 16.9. ![]()
Daisy : Držím palečky, ať jsou stěry O.K.!
Krásný podvečer,
tak dneska mi je o hodně líp. Hurá!!! Dokonce jsem byla schopná i uvařit a trochu poklidit.
Mirko82 , Velká gratulace, že je vše vpořádku. Výsledky budou určitě na výbornou!
Daisy , teda ty máš pech! Držím palečky na výtěry, aby jsi nemusela podstupovat nějakou léčbu!
Kammi , ty jo, ty poznáváš svět. A kde v Anglii bydlíte, někde na okraji nebo v centru. Já jsem si to město zamilovala, je tam opravdu nádherně!
Itálie - budete bydlet asi někde ve vnitrozemí, co? Ale stejně to budete mít k moři blíž něž my z ČR ![]()
Nic, po dvoudenní dietě, mám dneska pořád hlad, tak jdu zase jíst ![]()
Ahoj těhulky ![]()
Charlott dokoukává pohádku a pak půjdem stavět puzzliky..tak jen v rychlosti
…
MIRKO-super,že kontrola dopadla dobře..na zítřek držím palečky
..
JUKO-no vidíš to je super…neboj ono se to začne lámat
..
Bydlíme v centru Londýna,ale jsem spokojená,ale už se těším na změnu
..
V Itálii se stěhujeme do Turína..byla jsem tam jen jednou a to jen na jeden den..takže to bude krok do neznáma
…
DAISY-na zítra taky držíme palečky,ať to salmonela není
..
Dávám jsem fotečky nevadí
![]()
madam se sponečkou

Charlottka s maminkou

Pohádka dokoukána jdu stavět puzzle
![]()
Kammi , Charlottce to sluší. Nádherné fotky! A klidně fotečky dávej, každá se chceme pochlubit ![]()
Turín - tam byla zimní olympiáda, teda jestli se nepletu. Takže spíš zimní středisko. A už se učíte Italsky?
Jé centrum Londýna, tak odtud by se mi nechtělo.
Všem dobrou a pohlaďte bříška ![]()
Ahoj holky,
tak vás zase po delší době zdravím. Mám hrozné výkyvy nálad, dnes jsem i brečela manžovi v náručí, že je mi pořád divnš, všechno mě bolí, nic nemůžu, všechno mě štve, no hotovo ![]()
Dnes jsme byli s malým na procházce, rajzovali jsme snad 4 hodiny a děvčata, moje drahé, mě tak bolí noha, jak stařenku, to je síla, připadám si uplně nemožná, když něco udělám, třeba úklid na chodbě nebo normální domácí práce, tak funím, jak sádrový ježek a pořád potom poposedávám. No, to jsem u Páji vůbec neměla, jsem z toho trošku v šoku, jak můžu být atk nemožná.
Fotečky jsou krásné, ty holčičky jsou takové rozkošné, to ne jak ten náš malý raubíř. neumím zmenšit ty fotky, takže Pája asi zůstane skrytý ![]()
a holky, bolí vás bříško? mě tam někdy strašně pichá a pak to vystřeluje až dolů, víte kam
ale je to tak nepříjemné, fakt fuj.
Tak se mějte a tu salmonelozu-hovnozu-jak to bylo v Pozor vizita, přemož!!! a ne, že ne ![]()
pa pa Adéla
JUKA:
vždycky se dívám na tvůj metřík a není divné, že já mám mimušo o pidikousek starší a tobě zbývá nějakých 150 dní a mě 190?
Asi bude ze mě slonice, ale jak to tak uhodli, když mě neviděli, ti z těch metříků? ![]()
Adel , tak jsem špekulovala chvilku nad metříkama a pak jsem dočetla dál ![]()
Výkyvy nálad jsou normální, každá reagujeme jinak. Mě zase hodně věcí rozbrečí.
Nohy mi bolí taky, únavená jsem i po sezení u PC, a funím jako prasátko taky. Statčí malý kopeček a už to nemůžu vydejchat.
Obdivuji tě, že zvládáš ještě Páju, já mám co dělat sama se sebou.
Bolesti bříška - zrovna teď mi tam píchá, a někdy to taky vystřelí až dolů, doufám, že se prďolka roztahuje a dělá si místečko ![]()
Tak se drž a musíme věřit, že bude líp. Za tu námahu to stojí!
Vyfotila jsem vám pár věciček co jsem dostala od kamarádky po 2 dětech…