Poradna duly
Jana Čurdová
DAISY: asi ano, ale dřív bylo vše jiné…
SAMMY:děkuju, jsi moc hodná, snad to nějak půjde, vybrala jsem 4-mě,mimíska (ale je to přefocené,tak nic moc kvalita),dvě věcičky, co jsem koupila:) tu jednu mám sice už dřív doma, ale body je teď týden…
Taky si zakazuju něco kupovat,ale dvě věci zase nejsou zase tak moc, ne?!
Ale nějak to budeme nakupovat postupně, protože chceme další rok začít stavět, tak potřebujeme korunky na stavební plány a vyřizování už teď přes zimu…ale mimíska neošidím ![]()
Miruš, fotky jsou v galerce. Krásné, sluší Ti to a věcičky jsou rozkošné..
SAMMY:děkuju, jsi zlatíčko:)
Teď jsem si oblíkla těhu triko s ťapkama(má ho i Terezka) a jsem jak hroch, hrůůza:)
SAMMY: hm, jak dál dát to do diskuze, nemůžu najít to IMG jak se to tam má nakopčit?!
Miruš, když už dáš „odpovědět“, nahoře nad bílou tabulkou, do které píšeš máš tučné, kurzivu.. a pod.. a v druhé z prava je img. Na to klikneš jednou, pak vložíš okopčenou adresu obrázku a hned dáš img podruhé…
Mirušs: Teda pěkné věcičky.mimís má taky pěknou fotečku a tobě to sluší ![]()
Miruš musíš klepnout na fotku pravím myšítkem a dát vlastnosti a tam skopírovat adresu s jpg
SAMMY: jsem z toho jelen a jsem tupounek:) sem to tam dala, nakopčila a udělalo se mi tohle?! Asi toho nechám?!
Holky:taky vás bolívá někdy podbřišek a jkoby píchá nebo tak?!
MIruš: jo to je ono, ale musíš to zkopírovat i s tím jpg.....
Bříško někdy cítím
Miruš, Daisy má pravdu, zkopírovat tu URL adresu.
A bříško mě taky pobolívá. Zrovna teď mě taky píchá. To víš, už se nám tam Prcci začínají roztahovat, tak to musíme nějak cítit
.