únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
7.8.08 09:40

No uvidíme za pár dní a hlavně v úterý z těch stěrů.
Fire: jasně vem si je..já bych na podpatkách taky nešla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.8.08 09:41

Fire: necvičím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.8.08 09:41

Tak to je naše Terezka v 15 tt :D .
Zbytek fotek jsem dala Terez do fotogalerie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
7.8.08 09:48

Sammy, díky, třeba se to někdy taky naučím :lol: Tak nevím, oproti normálnímu stavu mám bříško o dost větší, ale jinak mi zatím nějak viditelné nepřipadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
7.8.08 09:51

Fireangel ,
Ad svatba - vem si co je ti poholdné! V podpatkách by jsi stejně celou dobu nevydžela :(

Cvičení - já cvičím už tak 4 měsíce Mojžíšovou, ale cvičení pro těhule je doporučováno až tak od 16. týdne TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
7.8.08 09:55

Juko - no, já právě cvičím od začátku těhu, protože jsem cvičila vždycky a nechtělo se mi přestávat :wink: V prvních týdnech jsem tedy jen lehce posilovala a protahovala, ale asi od 8tt po konzultaci s dr. cvičím víceméně normálně, jen na rotopedu ujedu polovinu toho, co dřív (tedy 5-7km teď)a neposiluju břicho..jinak ruce, záda, prsa, zadek, stehna..no, spíš takové ty domácí zpevňovací cviky..a to tak 3-4× týdně..no, není to moc, ale aspoň něco..stejně strašně přibírám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.8.08 09:56

Terezko, Juko, máte krásná bříška :wink: .
Terez, ty baleríny bych si taky vzala, k těm šatům se budou hodit.
A pokud chceš návod, jak vkládat fotky, tak tady je:
Pokud vkládáě foto do galerie, dej nahoře upload obrázku, galerii vybereš naši, tzn únor 2009, u procházet si najdeš fotku v PC, pak připojiš nadpis a popis a dáš upload.
Pokud chceš foto vložit přímo do diskuze, musíš mít foto uloženo někde na internetu. Já to dělám přímo z naší galerie. Klikneš na obrázek pravou myší, dáš vlastnosti, URL adresu obrázku si skopíruješ a pak v diskuzi dáš v pravo nahoře  :wink:

Jinak taky necvičím. Před těhu jsem dělala Pilates a teď se právě koukám po Pilates pro těhotné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
7.8.08 10:00

do galerie to dát umím, jen jsem nevěděla, jak to z ní pak zkopnout se..budu zkoušet :lol:

Já mám právě pořád pocit, jak to bříško vidím denně, že vůbec neroste :lol: I když možná můžu být fakt ráda, no, ono se ještě vyvalí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.8.08 10:04

Terezko, já bych za to tvoje bříško ráda opravdu byla. Včera jsem se fotila večer a to jsem vždycky nafouklá nejvíc, ale i tak se mi zdá na 14 tt trošku moooc velké :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
7.8.08 10:17

Sammy , taky máš krásné bříško!!! My všechny - vždyť je to naše chlouba (zatím) :D
Já jsem fotila raději ráno, po 2× velkých :lol:

Ad cvičení - chci chodit na kurz pro těhulky (cvičení, přednášky) : http://tveret.webpark.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
7.8.08 10:39

No jo, Sammy, nemáš pupík zrovna nejmenší, ale aspoň se máš čím chlubit,..mně všichni říkají, že je to tím, že jsem dřív hodně cvičila a mám zpevněné svaly, tak se mi břuch tolik nevyvaluje…ale už je aspoň trošku vidět, že jo..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.8.08 12:20

Holky měla jsem tu návštěvu donesla mi věci po 2 holkách. Tak jsem to probrala. Bylo tam docela dost neutrálních věcí. Byly to dvě krabice od mléka madeta… Takže docela dost věciček. Tak mám jednu celou krabici a kousek. Holčičí věci jsem dala do igeliťáku a počkám co to bude, kdyžtak bude o něco víc věciček. Některé jsou trochu seprané ale ještě to jde. Když budu mít blinkací mimi tak to využiju.tak mám radost. Je tam spousta dupaček, triček, bodíček, ponožek čepiček rukaviček atd…Dokonce i brindáčky 2 ale ten jeden je vyloženě holčičí. Jsou tam věci větčí pár malých…takže super.je tam i moskytiéra na kočárek (asi) No co by to bylo jineho je to síťka na s gumičkou…
Jinak asi 10 věcí opravdu nechci…

Juko, Fere:Pěkný pupíčky máte… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
7.8.08 14:19

Daisy - taková návštěva mě čeká taky, přijde teta s věcma po malý, ale většinu má v neutrálních barvách a jsou to poměrně nové a moderně vypadající věci, rodila před třemi lety..tak budu taky prohrabovat :wink:
Je fakt, že po jídle mám břicho taky mnohem větší..a hlavně večer…ona děloha neroste zezačátku dopředu, ale nahoru, a vytlačuje všechny orgány, proto máme všechny břuch už pod prsama (bych tam mohla nosit tepláky bez gumičky…) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.08 18:50

Ahoj holky, jak je?
My dneska byli s manžou v Ikei(v Brně) a potom na Farmě Bolka Polívky na oběd a potom to tam projít, má tam zvířectva :lol: (kozy, velblouda,lamu,osla,převážně koně,pšstrosa)…bylo to tam super, výlet na celý den…taky jsem se byla kuknou v Baby expert(chicco)a odnesla bych si to všechno, ty hadříčky a kočárky, postýlky, no krááása :lol:
Bříška máte krásné, SAMMY a DAISY opravdu slaďoučké, takové už těhulkovské, TERKO:neboj, my se taky dočkáme,počkej jak pak budeme na konci vzpomínat, že sme měli pidi břicho,hihi
Já to sem taky vložit neumím a radši ani nebudu, nebo ten můj břuch-špek, jak tomu říkám… :roll:
DAISY:měla ses zeptat na tu smectu,mě to doporučovala vždy magistra v lékárně a ta je fakt super a na netu bylo, že to smí těhu, tak si to měla zkusit, mě to vždy pomohlo…ale třeba to přestane samo…neboj, to bude ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
7.8.08 19:57

Ahojky těhulky.
Všem gratuluji ke krásným bříškům a dobrým výsledkům kontrol.
Někdo se ptal na zkratky CRL a BPD-tak je napíšu.CRL je délka miminka od temene ke kostrči.BPD je průměr hlavičky.

Zítra se mi vrací Niki z dovolené, tak se moc těším. Bude zase veselo.Dnes jsem byla s kamarádkou na výletě.Pak jsem přijela a padla za vlast.Jsem teď docela často unavená.Stačí mi málo.

Tak se mějte hezky a užívejte si. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital