Poradna duly
Jana Čurdová
No jasan, taky cítím pobolívání v podbřišku a někdy píchání, ale přesne tak, prostě se tam prťata roztahují a rostou.
To je dobře ![]()
Přeji krásný víkend, pádím z práce dom a tam nemám zatím net ![]()
jééééé, holky, už to mám..já tam totiž neviděla to jpg-jakoby se mi to schovalo:) děkuju, jste zlatínka…
DAISY:to ale díky vašim radám:)
Copak máte v plánu na víkendík? Tady sice neprší a ani nepršelo,ale je zatahlé a docela zima… takže zatím nic v plánu kromě nákupu nemáme.. ![]()
Já jsem konečně dorazila domů. Jak jsem předpokládala, doprava byla děs. místo 10 minut jsme jela z práce půl hodiny, všude kolony, protože ze Studénky všechno odklánějí, do toho sanitky a hasiči. Opravdu báječná cesta
.
Za chvíli dorazí Péťa a jdeme konečně pogratulovat bráchovi k svátku. V sobotu budeme na chajdě a v neděli už vyklízet byt na výměnu okun
. to bude sajgon ![]()
Takže si užijte víkend a opatrujte bříška
.
Zdravím holky…
dneska bylo moc příjemně,tak jsme byli na proscházce s malou.Ta mašina hrozný,no,ty lidi jsou hrozně nezodpovědný…chudáci pozůstalí…=o/
Všem hezký víkend,Miruš,ten Tvuj prcek tam stojí jako u baru…
To je fakt v tehle poloze nebo jsi fotky natocila Ty?? ![]()
Taky si možná pojedu v neděli udělat radost do Prahy něčím na mimi,když už jsme po tom screeningu.. ![]()
Naše mamina má zítra svátek,takže oslava a v neděli zatím nic vymyšleného..
LENI:to fakt tak prcek je, nic jsem nenatáčela:) taky kukám, že neleží?!Je to normální?!
Krásný večer,
tak jsme doma po svatbě. Konečně se mi jedna líbila. Měli jí v zámecké kapli, fakt super, i počasí jim vyšlo.
MirkoS , super fotečka, jo jo malý barman
Ten už je velký!
Nebuj to je normální, teď sebou hodně mrská, protože má zatím místo.
Lenousku , přeji krásnou oslavu. Už to mamka ví, nebo jí to dáte jako dárek (tvoje těhu)?
Sammy , hlavně, že jsi se domů vůbec dostala.
Já dneska cestovala do města a mému žaludku se to dost nelíbilo
Alespoň, že jsem si mohla sednout.
Taky cítím cosi v bříšku, někdy pobolívání, někdy píchání. Jen nevím jestli to nejsou zaražené větry ![]()
Víkend - zítra bude velké uklízení. Musíme být na to dva a budeme mít za den co dělat. V neděli razíme do Karlových Varů pro sekačku a přitom si uděláme někam výlet. No uvidíme, co počasí a hlavně žaludek.
Dneska dobrou. Jdu se dívat na olympiádu.
JUKY:jojo, je to na tom ultrazvuku jak jsem byla na screening.testech…taky jsem kukala, jak vyrostl za ty tři týdny:) ale je to pidíček, má 7,2cm, což je fakt pidi:) ale jen a´t bobísek roste..
Taky mám bolení a píchání,asi je to tím,jak se fakt děloha zvětšuje, nebo co:O
Tak si užijte výletík a neboj,ty nevolnosti brzo přestanou, mě tak v 12tt.
Mirko , teď už bude jenom růst. Vývoj všeho důležitého má prďolka za sebou a teď už musí jenom přibývat a přibýrat ![]()
Nevolnosti - když já už jsem ve 12tt a pořád nic. Teda už mám občas dny, že mi není špatně celý den, ale dneska se to zase vrátilo. Ale co bych pro mimíska nevydržela!