Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooojky holky ![]()
jjakpak je?!
Já dneska byla u mamky, dojel tam brácha s holkama a malým, jel k babičce, tak jsem si Tomáška(8měsíců nechala) a šla jsem courat s kočárem po městě…stavila jsem se za kámoškou Dáškou(kadeřnice)rovnou si na září domluvila barvu(konečně) a šupala dál po krámech..ale děs!!!Tomulu tahat, jsem byla spocená, utahaná..no nemohla bych mít takové maličké dítě a být těhotná, fakt že nee!!!
(a to mi ho brácha cpali na prázdniny, jsem řekla túdle:) ještě přes noc nikde nebyl, tak by mi třeba brečel…ale oni jsou takoví, někdo nerad půjčuje mimča, oni zase nejsou lakomci
,ale bylo by to na mě moc, teď ještě spávám dýl..malý brzo..to by nešlo, jsem to sobec, co?! ![]()
Pak jsem byla chvíli s kámojdou, co jsem ji dlouho neviděla a potom pro mě už dojel manža…
Zítra ale k bráchovi jedeme zase, jedem grilovat…rovnou z mé kontroly, jsem zvědavá, jestli mě veme na ultrazvuk a jak mimísek povyrostl, za ten týden:) ale možná mě jen pováží atd a ani ultrazvuk nebude, ale zatím jsem tam byla 4× a to mi dělala vždy ultrazvuk a dala i fotku,ani jsem jí neříkala…
DAISY:neboj, to bude ok, kdyžtak ti něco dají, musí přece na to něco být, i když je člověk těhotný,ale bude to ok, věř!!!
KAMMI:pěkné fotečky, máš hezoučkého prcka ![]()
MIRI:vše taky dopadne dobře, žádné domlouvání v nemocnici nebude(jak jsi to myslela?) ![]()
No nic, jdu chrupat, je pozdě, sice jedu zítra k mudr až odpoledne(ve 4h) ale spánek je prevít, tak papa ![]()
DAISY:krááásné věcičky, mě zase kamarádka poslala plnou krabici nových věcí, že kamarádky sestra ruší obchod, tak jestli něco chci a za poloviční ceny, samé neutrální věci…takže to, jak jsem si říkala, že vše budem nakupovat až v 7měsíci…jen po každá KO která bude ok tak něco mimískovi koupím…asi padá:( ale dám to k mamce , nebudu to mít tady doma…
Taky bych poslala, ale mám ty fotky hrozněvelikého formátu a neumím to poslat,aby to sem vešlo:(
Dobré ráno kočky.
Předem se omlouvám, že jsem nic nedočítala, takže alespoň zdravím a postupně napravím.
Po dlouhém a namáhavém boji
jsem se konečně dostala k PC, tak se alespoň hlásím.
Okna jsou vyměněny, teď mi tady už druhý den courají zedníci, ale dnes budou mít hotovo, zítra příjdou dělat parapety a budeme malovat, v pátek klempíři na venkovní plechy a v pondělí odpoledne žaluzie. Uff. Už aby to bylo hotovo. Pak mě o víkendu čeká asi to nejhorší - úklid. Bordelu je tady tedy řádně. Teď sedím pod plachtou, nemůžu tu dýchat, tak zase mizím a zase se na Vás kouknu.
Zatím se mějte krásně a opatrujte bříška
.
Sammy, přeju pevný nervy a zachovej klid. Tohle skončí brzy!
Kdybys viděla v jakých bydlíme bojových podmínkách ( radikální rekonstrukce domku ), tak bys byla v klidu natotata
Bez koupelny,bez kuchyně v jednom pokoji. Na Vánoce možná bude aspoň to nejhorší za námi, tak se těším ![]()
Hlavně vydržet a myslet pozitivně
Rozesmálo mě to, jak jsem si představila, že sedíš pod tou plachtou
![]()
Zdravím,
Daisy , věcičky jsou super! A co salmonela, ještě máš nějaké příznaky?
MirkoS , rozhodně sobec nejsi, teď musíš myslet jen a jen na sebe a mrňouska, aby se vám co nejlépe dařilo!
Ke kadeřnici se taky chystám, ale já než se objednám …
Držím palečky na odpoledne a dej vědět, jak jste dopadli!
Sammy , já jsem včera umyla sotva 3 okna a musela jsem odpočívat. Neboj se zapojit jakoukoliv pomocnou sílu, ať na to nejsi sama!
My bychom už konečně měli mít kuchyň. Včera jsme se domluvili téměř na finální podobě, a po zaplacení zálohy, by to měli udělat do 4-5 týdnů. Už se hrozně těším! Hlavně na myčku!
Všem krásný den!
Juko: příznaky nemám žádný. dnes jsem byla na výtěru tak jsem zvědavá......
DAISY: bude, neboj!!! Vím, že se to lehce řekne, ale chci ti dodat trochu útěchy, učo bude a oddychneš si!!!
Dneska je tu nějak mrtvo, co?! Venku je přitom pod mrakem, nebo právě proto, každý vyrazil ven, protože se dá konečně dýchat ![]()
Já už taky za chvíli vyrazím na kontrolu, tak se ozvu večer nebo zítra(pak totiž jedem k bráchovi grilovat, tak nevím, kdy se vrátíme)
Tak se opatrujte, bříška a papa
MirkoS: Tak to dej určo vědět a pokud budeš mít fotečku tak jí sem taky přilož ![]()
já jsem ji dávala minulý týden z ultrazvuku ze screeningu/je ve fotogalerii/, tak právě si myslím, že mi dneska dělat nebude ultrazvuk, když jsem ho měla minulé úterý v rámci screeningu, nebo myslíš, že jo?!
…sem si ho platila(sreening), tak třeba mi ho udělá..
DAISY: však jo, ale ráda bych viděla, jak za týden povyrostlo:)
Ale někomu dělá jen prý 3× ultrazvuk za těhu, moje mi teda zatím dělal 4× ze čtyř kontrol, tak nevím…tak uvidím.
Tak zatím papa, jdu se už chystat, tak se opatruj a neboj a mysli pozitivně!!!
Ahoj ![]()
jsem dnes KO,Charlottka měla nějakou špatnou noc a každou chvilku se budila s brekem,ale přitom pořád spala,takže se ji muselo něco zdát
.A ještě k tomu mi dneska skočila na břicho
..mám docela strach,ale snad je mimi v pořádku..Snažila jsem se ji pak vysvětlit,že na mě takhle teď skákat nemůže a že v bříšku je miminko..ale asi chápete jak moc mě pochopila ona že
..koukala na mě jak trdýlko
..
JUKO-jo jo přesně tam..Italsky se už trochu snažím,ale zatím jsem na začátku,ale je to lehčí než když jsem se do sebe snažila soukat angličtinu
…
ADEL-metřík jsem si udělala znovu a teď je to snad správně
..nevím kde předtím byla chyba
..
ad nálady-je to úplně normoš,ale jsem na tom podobně u Charlotte jsem to neměla vůbec a teď si to taky užívám
,ale zatím se snažím to aspoň korigovat jinam než na malou,takže to schytává moje mamka a nebo manžel
..
ad bolení bříška-taky to mám a taky jsem to měla..podle mě je to úplně normální v prvních měsících.. jak psala Juka je to jak si prcek dělá místo a všechno s přispůsobuje
..
MIRKO-kde tě máme,doufám,že jste oba v pořádku
..
DAISY-už máš nějaké výsledky?
Ty už máš věcí
..Já nemám vůbec nic
sice toho mám hodně po Charlottce,ale je to všechno růžovoučký,takže když tohle bude holčička tak podědí,když kluk tak se vrhnu do nákupů
..
PASTELKO,SAMMY-teda vy žijete v polních podmínkách
..Tak ať máte brzy hotovo a můžete si užívat nového bydleníčka
…
Jinak my jsme se dneska bavili s manželem o jménech..sice vím,že je ještě brzo,ale jak nás znám tak to zase bude boj a možná budem mít mimčo beze jména
![]()