únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.8.08 22:43

Ahooojky holky :wink:
jjakpak je?!
Já dneska byla u mamky, dojel tam brácha s holkama a malým, jel k babičce, tak jsem si Tomáška(8měsíců nechala) a šla jsem courat s kočárem po městě…stavila jsem se za kámoškou Dáškou(kadeřnice)rovnou si na září domluvila barvu(konečně) a šupala dál po krámech..ale děs!!!Tomulu tahat, jsem byla spocená, utahaná..no nemohla bych mít takové maličké dítě a být těhotná, fakt že nee!!!
(a to mi ho brácha cpali na prázdniny, jsem řekla túdle:) ještě přes noc nikde nebyl, tak by mi třeba brečel…ale oni jsou takoví, někdo nerad půjčuje mimča, oni zase nejsou lakomci :lol: ,ale bylo by to na mě moc, teď ještě spávám dýl..malý brzo..to by nešlo, jsem to sobec, co?! :oops:
Pak jsem byla chvíli s kámojdou, co jsem ji dlouho neviděla a potom pro mě už dojel manža…
Zítra ale k bráchovi jedeme zase, jedem grilovat…rovnou z mé kontroly, jsem zvědavá, jestli mě veme na ultrazvuk a jak mimísek povyrostl, za ten týden:) ale možná mě jen pováží atd a ani ultrazvuk nebude, ale zatím jsem tam byla 4× a to mi dělala vždy ultrazvuk a dala i fotku,ani jsem jí neříkala…
DAISY:neboj, to bude ok, kdyžtak ti něco dají, musí přece na to něco být, i když je člověk těhotný,ale bude to ok, věř!!!
KAMMI:pěkné fotečky, máš hezoučkého prcka :wink:
MIRI:vše taky dopadne dobře, žádné domlouvání v nemocnici nebude(jak jsi to myslela?) :evil:

No nic, jdu chrupat, je pozdě, sice jedu zítra k mudr až odpoledne(ve 4h) ale spánek je prevít, tak papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.08 22:46

DAISY:krááásné věcičky, mě zase kamarádka poslala plnou krabici nových věcí, že kamarádky sestra ruší obchod, tak jestli něco chci a za poloviční ceny, samé neutrální věci…takže to, jak jsem si říkala, že vše budem nakupovat až v 7měsíci…jen po každá KO která bude ok tak něco mimískovi koupím…asi padá:( ale dám to k mamce , nebudu to mít tady doma…
Taky bych poslala, ale mám ty fotky hrozněvelikého formátu a neumím to poslat,aby to sem vešlo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.8.08 07:45

Dobré ráno kočky.
Předem se omlouvám, že jsem nic nedočítala, takže alespoň zdravím a postupně napravím.

Po dlouhém a namáhavém boji :lol: jsem se konečně dostala k PC, tak se alespoň hlásím.
Okna jsou vyměněny, teď mi tady už druhý den courají zedníci, ale dnes budou mít hotovo, zítra příjdou dělat parapety a budeme malovat, v pátek klempíři na venkovní plechy a v pondělí odpoledne žaluzie. Uff. Už aby to bylo hotovo. Pak mě o víkendu čeká asi to nejhorší - úklid. Bordelu je tady tedy řádně. Teď sedím pod plachtou, nemůžu tu dýchat, tak zase mizím a zase se na Vás kouknu.

Zatím se mějte krásně a opatrujte bříška :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.8.08 07:58

Sammy, přeju pevný nervy a zachovej klid. Tohle skončí brzy! :wink: Kdybys viděla v jakých bydlíme bojových podmínkách ( radikální rekonstrukce domku ), tak bys byla v klidu natotata :lol: Bez koupelny,bez kuchyně v jednom pokoji. Na Vánoce možná bude aspoň to nejhorší za námi, tak se těším :lol:
Hlavně vydržet a myslet pozitivně :lol: Rozesmálo mě to, jak jsem si představila, že sedíš pod tou plachtou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
13.8.08 08:39

Zdravím,

Daisy , věcičky jsou super! A co salmonela, ještě máš nějaké příznaky?

MirkoS , rozhodně sobec nejsi, teď musíš myslet jen a jen na sebe a mrňouska, aby se vám co nejlépe dařilo!
Ke kadeřnici se taky chystám, ale já než se objednám …

Držím palečky na odpoledne a dej vědět, jak jste dopadli!

Sammy , já jsem včera umyla sotva 3 okna a musela jsem odpočívat. Neboj se zapojit jakoukoliv pomocnou sílu, ať na to nejsi sama!

My bychom už konečně měli mít kuchyň. Včera jsme se domluvili téměř na finální podobě, a po zaplacení zálohy, by to měli udělat do 4-5 týdnů. Už se hrozně těším! Hlavně na myčku!

Všem krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.8.08 11:55

Juko: příznaky nemám žádný. dnes jsem byla na výtěru tak jsem zvědavá......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.08 12:06

DAISY:to se neboj, dopadne to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.8.08 12:50

Hlavně aby mimi bylo ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.08 13:15

DAISY: bude, neboj!!! Vím, že se to lehce řekne, ale chci ti dodat trochu útěchy, učo bude a oddychneš si!!!

Dneska je tu nějak mrtvo, co?! Venku je přitom pod mrakem, nebo právě proto, každý vyrazil ven, protože se dá konečně dýchat :roll:
Já už taky za chvíli vyrazím na kontrolu, tak se ozvu večer nebo zítra(pak totiž jedem k bráchovi grilovat, tak nevím, kdy se vrátíme)
Tak se opatrujte, bříška a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.8.08 13:25

MirkoS: Tak to dej určo vědět a pokud budeš mít fotečku tak jí sem taky přilož :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.08 13:27

já jsem ji dávala minulý týden z ultrazvuku ze screeningu/je ve fotogalerii/, tak právě si myslím, že mi dneska dělat nebude ultrazvuk, když jsem ho měla minulé úterý v rámci screeningu, nebo myslíš, že jo?! :lol: …sem si ho platila(sreening), tak třeba mi ho udělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.8.08 13:35

MirkoS: Tak uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.08 13:39

DAISY: však jo, ale ráda bych viděla, jak za týden povyrostlo:)
Ale někomu dělá jen prý 3× ultrazvuk za těhu, moje mi teda zatím dělal 4× ze čtyř kontrol, tak nevím…tak uvidím.
Tak zatím papa, jdu se už chystat, tak se opatruj a neboj a mysli pozitivně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.8.08 19:57

Mirko: Tak jak u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.8.08 20:21

Ahoj :)
jsem dnes KO,Charlottka měla nějakou špatnou noc a každou chvilku se budila s brekem,ale přitom pořád spala,takže se ji muselo něco zdát :? .A ještě k tomu mi dneska skočila na břicho :( :( ..mám docela strach,ale snad je mimi v pořádku..Snažila jsem se ji pak vysvětlit,že na mě takhle teď skákat nemůže a že v bříšku je miminko..ale asi chápete jak moc mě pochopila ona že :oops: :oops: :? ..koukala na mě jak trdýlko :P :P ..

JUKO-jo jo přesně tam..Italsky se už trochu snažím,ale zatím jsem na začátku,ale je to lehčí než když jsem se do sebe snažila soukat angličtinu :lol: :lol: …

ADEL-metřík jsem si udělala znovu a teď je to snad správně :P ..nevím kde předtím byla chyba :nevim: ..
ad nálady-je to úplně normoš,ale jsem na tom podobně u Charlotte jsem to neměla vůbec a teď si to taky užívám :oops: ,ale zatím se snažím to aspoň korigovat jinam než na malou,takže to schytává moje mamka a nebo manžel :lol: :lol: ..

ad bolení bříška-taky to mám a taky jsem to měla..podle mě je to úplně normální v prvních měsících.. jak psala Juka je to jak si prcek dělá místo a všechno s přispůsobuje :D :D ..

MIRKO-kde tě máme,doufám,že jste oba v pořádku :) ..

DAISY-už máš nějaké výsledky?
Ty už máš věcí :P ..Já nemám vůbec nic :oops: sice toho mám hodně po Charlottce,ale je to všechno růžovoučký,takže když tohle bude holčička tak podědí,když kluk tak se vrhnu do nákupů :D :D :D :D ..

PASTELKO,SAMMY-teda vy žijete v polních podmínkách :D :D ..Tak ať máte brzy hotovo a můžete si užívat nového bydleníčka :wink: :wink: …

Jinak my jsme se dneska bavili s manželem o jménech..sice vím,že je ještě brzo,ale jak nás znám tak to zase bude boj a možná budem mít mimčo beze jména :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí