únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
19.8.08 08:44

Ahoj holky, nějak mi emimino hapruje a pořád mi padá, maximálně jde nakouknout a hned to spadne, takže se mi teď po 5 dnech podařilo napsat odpověď :? Nebojte, i já budu pracovat do roztrhání těla :lol: pomůžu i s roční uzávěrkou. I když…jestli mě naštvou, tak jdu na rizikový a hotovo :lol:
to s tou chalupou není vůbec špatný nápad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
19.8.08 13:22

Ahojky

budete někdo chodit na těhu kurzy? Já asi půjdu zase. na první jsme chodila s Jiříkem do Kutné HOry-pak jsme rodila stejně v Čáslavi. Taď budu nejspíš chodit s kamarádkou do čáslavi na těhu kurya rodit že bych šla do Kolína že by ze Mě měli jako radost? Né?

Jinak už mi přišla Váha na Vážení miminka. Chystám tentokrát pustit do kojení s velkou vervou. poprvé se nám to nepovedlo. Tak těď se snažím nenechat nic náhodě. Já vím že času dost. Ale než se člověk rozhoupe tak už je v 8 měsící a 8O má toho dost, že?

Stejně to je blbí jak se říká 9 měsíců přitom je to 40 týdnů takže 10 měsíců. Ale 9 lunárních to je chaos.

Koupila jsem si pěknou knihu: Co čekat o radostného očekávání . Je fakt dobrá. studujete někdo taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.8.08 15:13

Pilcando, těhotenství trvá 9 měsíců, ale 10 lunárních :lol:
Jo jo, na kurz budu chodit od září 2× týdně. Je to cvičení pod odborným vedením fyzioterapeutky z porodnice či co. Jsem na to zvědavá a hrozně se těším :wink:
Taky se chystám kojit, první jsem kojina 5 měsíců a mohla bych i dýl, ale byla jsem ještě mladá a blbá a to teda doslova. :? Ale to už nevrátím, je to už 15 let, tenkrát se to bralo jinak…škoda. Dneska už to vím.Ale váhu jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.08 16:41

Ahojky holky:)
Jej, tak vy už nakupujete takové věcijako váhy atd? To já si „nadávám“ že už jsem koupila pár hadýrek, že je to moc brzo, vím, nechci být pesimista, ale nikdo nikdy neví a takové věci jako je postýlka, atd je času DOST!!!
A teď je v obchodech toho tolik, že se nemusíme bát, že nic nebude a někdo nám to vykoupí:))
Venku jinak opět panuje vedro, ale konec léta se blíží, tak snad bude líp a nebudeme se muset venku tk potit :cry: nemám ráda moc zimu, ale tohle vedro mi teď moc dobře nedělá…
Holky, obdivuju vás dělat vlastně do konce těhu, to bych asi nezvládla, ale když je vám ok tak proč ne, co?! :wink:
No nic, jdu chvíli ven a pak si pustím nějaké dvd…tak zatím papááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.8.08 18:49

Ahojky holky! Tak vás dneska zdravím :)
Salmonela se mě stále drží.....Takže jelikož nemám žádné příznaky tak mi ATB nadaly. A řekli že asi tak měsíc před porodem mi udělají stěr…Aby když tam pořád bude se to přeléčilo případně ATB. Akorát mi je divné že nejdu na stěr třeba za 14 dní? No nechápu to…No nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.08 18:55

DAISY:to taky nechápu proč až za pár měsíců, proč to nějak nehlídají?! Ti doktoři jsou stejně padlí na hlavu!!! :evil:
Jdu dělat večeřku a kukat na telku, tak zatím papá a sakriš, pište někdo, nebo je tu NUDA!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
19.8.08 19:19

Krásný večer,

teda ty vedra mě zničí a to už mi bylo pár dní dobře dobře :? Ale hlásí ochlazení - 3× hurá!!!

MirkoS , tak jakou jste si dali zmrzlinu (teda jestli mají příchutě) ? Já mám nejraději klasiky jako je vanilková, pistáciová, oříšková :D
Buchlov - to mi něco říká, že už jsem tam byla, ale nějak ho nemůžu zařadit, kde se nachází.
Jakýmu DVD si dala přednost?

Děti rychle po sobě - jednu výhodu to má, alespoň si můžou spolu hrát :roll: (zlobit)

Sammy , tak já jsem včera taky neodolala a vyhrála jsem na MMB taky nějaké věcičky za super cenu a ještě k tomu bez poštovného - ideální!

Martino , představa chatičky s pejskem - prostě idilka :D

Pilcanda , zatím na těhu kurzy plánuji chodit, u nás berou až asi od 18. týdne TT. Jednou týdně cvičení a do toho přednášky s různými odborníky.

Jo a těhotenství trvá 280 dnů :lol:

Daisy , alespoň, že nemusíš do ATB!

já se dneska akorát dozvěděla, že Božovo ségra má taky salmonelu, ale ta už leží od nedele a není schopná ani mluvit. Prý vypadá chudák jako vampír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.08 22:14

JUKY:dala jsem si vanilkovou, chutná jakoby Ledňáček, mňam, taková hustá, krémová, smetanová :-)
Buchlov je kousek od nás ,kde bydlíme, tedy jihomoravský kraj, západně od Uherského Hradiště(jestli ti to něco říká?!) Chystáme se tam zítra, tak se těším, snad bude slušné počasí 8O
No, je pravda, že když jdou děti blízko po sobě tak si pohrají, ale zase se tak nejde věnovat jednomu, protože se musí věnovat zároveň i druhému,já bych prostě osobně chtěla děti dvě a po více letech(tak 4roky) pokud to vyjde :wink:
No nic, jdeme chrupat, tak jdu zalést do pelíšku a tak i vám přeju krááásné sníčky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.8.08 07:34

Dobré ránko Pupíci.

Juko, tak vidím, že Tě MMB taky chytlo :D . Já jsem si naposledy z tama objednala přebalovací cestovní tašku s podložkou Emitex jen za 300,– a taky bez poštovného. Počkej, ono je to závislost :lol: .

Daisy, tak to taky nechápu, proč Ti stěry nevezmou znovu dřív. Ti doktoři jsou fakt někdy k zabití :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.8.08 07:59

Dobré ráno,
u nás celou noc propršelo, ale teď to začíná vypadat, že by mohlo vykouknout i sluníčko. A hlavně se ochladilo a je krásný čerství vzduch. Jupí!

Sammy , já už na MMB jsem závislá, snažím se to sledovat pravidelně :roll: No a když je fakt nějaká neodolatelná nabídka, tak se prostě musí využít!
Co žaluzije, už máte?

MirkoS , Buchlov - jasně už vím, tak snad vám vyjde počasí.
Lednáčka mám ráda, ale kdyby ho vyráběli bez čokolády, tu nemusím 8O

Děti - tak to já zatím rozhodnutá nejsem, za jak dlouho bych chtěla další, ale rozhodně chci víc než jedno.

Všem přeji hezký nenáročný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.8.08 08:51

Krásné dobré ráno!
Jo jo, včera jsem mrkla na aukci na MMB a jen proto, že jsem se zaregisrovala až včera,tak jsem se nemohla účastnit :( To mě teda trošku zklamalo, ale to neva, počkám týden a zřejmě taky začnu nakupovat…je to tak trošku závislost, to teda jo :oops: jsem teď celá nedočkavá… :lol: :lol: :lol:

Holky nebojte, to vedro za chvilku skončí, vždyť za 4 měsíce jsou tu Vánoce :lol: Takže nebojte!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
20.8.08 09:38

Ahojky těhulky.
Dlouho jsem tu nebyla a měla jsem velký skluz. Už mám ale vše přečteno.
Všem gratuluji k supr výsledkům. :lol: U mě nic nového, na krev jdu 1.9. V sobotu jsme měly velkou oslavu, prasátko a tak. Venku lilo, zima(12st), takže taky supr.
V práci se chystám vydržet taky do konce roku. Ještě jsem to neoznámila ale už se na to chystám.
Mějte se moc krásně, jdu do krámu a pak vařit-zapečený květák. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.8.08 09:43

Ahojky! Přeji pěkný den…
Mluvila jsem s mamkou, tak mi ten stěr udělají u nich v nemocnici…asi tak za měsíc, či za dva…Tak jsem klidnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.8.08 10:52

Chocholko, tak to jste moc to počasí nevychytali, v sobotu bylo fakt hnusáck :? , ale snad to tolik nevadilo :wink:
Jo jo, oznamování v práci už mám od včerejška za sebou a jsem ráda. Už jsem nevěděla jak to mám maskovat. :roll: No a říďa mi na to řekl, že si všiml, že mi narosly prasa, tak to jsem se teda fakt musela smát :lol: prostě chlap, noooo......

Daisy, tak aspoň tak, snad to bude v pohodě…držím palce. Byla bych z toho asi dost vystresovaná… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.8.08 13:44

ahojky, možná o prsa nakonec budu taky únorňátko :wink: Původní termín mám 4.3.,ale včera mi to doktor podle velikosti plodu spočetl na 28.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí