únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
14.8.08 12:46

Ahojky tak jsme se Vám vrátila z dovolený. teda už na konci týdne jen jsme nebyla schopná se dojít juknout jak kecát.

V neděli mi dělali prstýnekm testík co to bude vyšel jim na 100= Kluk včera u známí mi zase vyšla na 100% holka :D , Ještě že neni víc možností že 8O

Tak jsem fakt zvědavá kdo se trefil.

Jinak koukám že je to tady zasá krev-myslím tím odběry. ty mě čekají až 25. tak mi držte palečky ať je vše Ok a nemusíme plašit jako u malýho. Ach jo.. Vůbec se na to netěším. Jdu louskat ať zjistím co je tady nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.8.08 13:30

Včera se narodil kamarádce klouček. tak jsem jí dnes volala. A on do telefonu tak pěkně hejkal…Já už chci taky…Chudák ale kamarádka. měla bolesti asi 2 dny než byla otevřená aby jí přijali do nemocnice…Trochu jí nastřihli. Te´d mě štve ta salmonela…Koncem srpna jedu do Tábora, ale navštívit je nemůžu! No a taky má rodit koncem srpna další kamaráda takže návštěva v porodnici padá! Páč kdyby salmonelu chyt novorozenec tak by moh umřít! to si na triko nevemu…Hold návštěvu odložíme o měsíc pozdějc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.8.08 20:14

Tak za chvilku mi přijedou ti švagříci, tak snad v tejdnu nějak zavítám…Příští pá jedu do Tábora na týden…takže intenzivněji tu budu zas až za 14 dní v po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
14.8.08 20:32

Ahojky holky.

Zdravím a gratuluju po KO,koukám,že nás jde hodně 3.9,já taky..=o))To už by nám mohli říct,co to bude..=o)

Dneska jsme se rozhodli,že pojedem ještě na dovču,tak v neděli odlétáme na týden do Řecka za známýma…bůh ví,jka to bude příští rok,když budou prckové takový prckové…=o))

Jinak ten pařák dneska…fuj..=o)Ale hlásím,že už ustoupili nevolnosti a nastoupil obrovský hlad,myslím,že už mám i větší pupek než Sammmy,fakt ooobr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.08 22:04

LENI: tak se koukej vyfotit, ať vidíme:) hihi
To já pořád nemám moc hlad, i když nezvracím a celkově je mi líp, nevolnosti moc nemám, jen někdy ráno trochu…ale pupek zase tak moc nemám, jen vždy večer, ale pak azse mám pidi pupík :lol: …no, já to pak doženu:)
HOLKY: mějte se na odpočinkové dovči moc krásně a opatrujte břišinka
jj, i já jdu 3.9. ale to mi budou brát u gynd.krev a ultrazvuk určitě později , takže co to je určo ještě neřeknou..ale to už vydržíme, hm?!
Jinak jdu chrupat, tak všem tááákhle pěkné sníky, papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
15.8.08 07:45

Zdravím vespolek,
tak si vás pročítám a furt přemýšlím, co vám napsat. U mně se totiž nic nového neděje. Od minulého týdne jsem se nějak přestala tak krmit, už nemám tolik chuť pořád něco jíst. Skoro nesnídám, jen koláček nebo jeden rohlík a kávu. A včera jsem dokonce večeřela jen meloun.
Kamarádka mně vytáhla ke své kámošce, která se potřebovala zbavit nějakých věciček po mrňouskovi. Tak jsem si to vzala všechno :lol: . Monitor dechu, vaničku a asi tak 60 kusů všelijakých hadříků. Všechno za 2500,–. A to že mi ještě nechá nějakou vložku do té vaničky až z ní malej vyroste.
Tak nějak se mi ulevilo, že už konečně taky něco mám doma :) .
No… jen jsem vás chtěla pozdravit a říct, že jsem tu :wink: .
Tak zase pádím. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
15.8.08 12:34

Tak jsme se konečně dočkali výsledků! Mimině je NAPROSTO ZDRAVÉ! Není ani nosič! Příští týden nám dojdou výsledky, tak se dozvíme i pohlaví, museli jsme dr. napsat e-mail, že si přejeme zaslat kompletní výsledky a ona slíbila, že je pošle ;)
 http://sirmi.ic.cz/smajl/559.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.8.08 14:03

Mirko82: Gratulace k dobrým výsledkům :) :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
15.8.08 16:00

Ahojky,
hlásím se po UTZ.

Tak to jsem já: Zrovna jsem dělalo stojku a oni mě šmírovali a ještě k tomu chtěli, abych se otočilo, to prý kvůli nosní kůstce. Když mi tedy spočítali všechny obratle, žebra, a prstíky, tak jsem se holt natočilo a vypadá to prej hodně dobře. Všechno na svém místě, jak mám být. Jsem spíše větší, takže budu po taťkovi. Jo a taťka byl pekně na měkko - i když to nechtěl přiznat, tak se na mě nemohl vynadívat.

Máme dvě fotečky, tak až si odpočinu, nakrmím naši zvěř, tak je naskenuju a pochlubím se.
Doktora jsem dostala tím, že jsem schopná sníst akorát rohlíky a červenou řepu. Hrozně se mu to líbilo a povídal, že těhotné mají zajímavé chutě :-)

No ale když jsem jela na KO, tak jsem omdlela na zastávce. Naštěstí jsem v čas sedla do dřepu k tyči.

Reagovat budu až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.8.08 18:23

Juko: Gratuluji ke ko!!!!!
A dávej na sebe pozor ať sebou někde nešvihneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
15.8.08 18:31

Pilcanda a nejsou to teda dvoujčátka?!?

Daisy , co v Tábořa, na dovču?
Díky za gratulaci. Boža prohlásil, že mě už nenechá řídit ani auto.

Lenousek , jé Řecko, hned bych jela. Užij si to!
Super, že už tě těhunevolnsti netrápí, já marně čekám.

Martino , ty jo takových věciček. Já zatím nemám ještě nic, ale už pokukuji :wink:

Mirko82 , Velká gratulace!!!!! Dovedu si představit, jak šťasními rodiči musíte být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.08 19:30

Ahoj holky, tak jsem se sem dostala až teďkom:)
Byla jsem od rána s kamarádkou a vrátila sjem se až po 18h…

MIRI: tak to veliká převeliká gratulace, že je vše ok, jen tak dál…:) a jej, ty už budeš vědět pohlaví, tak to je super, to ym ostatní si asi ještě počkáme ten měsíc, počítám?! :roll:

MARŤO:tak to máš věciček, vždy když je to za levno a je toho kopa a můžeš se přebírat, tak nejde odolat, co?hihi… :wink:

JUKY:tak šup sem obrázky,ať se můžeme pokochat mimískem… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
16.8.08 08:46

Ahoj holky,

hlásím se po delší době.

Všem moc gratuluju k úspěšným kontrolám a hlavně Mirce :D

Já byla také včera. Termín porodu mám posunutý na 24.2. (prosím o opravu v seznámku). Screening v pořádku :D , další KO 9.9. a 3.10. velký ultrazvuk.

Já zatím mimču nekoupila nic :oops: A ani mě to neláká. Mám spoustů věcí po Verče. Počkám, zda se nám prcek ukáže a až potom začnu.

A co u nás. Verču se snažíme odplínkovat. Zatím to funguje jen doma. Na spaní a na ven má stále plenu a neříká si, snad i to brzy dopilujeme.
Prodali jsme auta a dnes se jel manžel podívat a snad i koupit nový. Jel s kamarádem, ale až do Prostějova. Tak tu nadávám, prší, hrozí povodně a do toho je v Brně nějaký slet motorkářu. No jo no, snad se strachuju zbytečně a jim se nic nestane. Měli jsme krátkou fábku a do té by jsme se čtyři už nenarvali.

Užijte si víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.8.08 10:02

ahojky!
přeji pěkný den…
juko v Táboře mám rodiče a kamarády…tak jen tak za nima na týden jedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.8.08 11:36

Jééééééé tady je mrtvo :( nahlídnu zítra…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie