Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko velká gratulace ke zdravému chlapečkovi.
My jdeme na kerv už tohle pondělí konečně. UFUF ![]()
Tak se jen modlím aby bylo vše ok. jsem pořád vykulená ![]()
Koukala jsme že ve 20 týdnu budu kolem 22 září takže i myslím že se to dozvím až tehndy.
Jinak díky za tip co se týče fusaku urřitě se juknu.
MirkoS: tak to nevím, záleží na dr..klidně ti utz dělat může, mě ho ale nedělal… ![]()
DAISY:tak mě dělá ultrazvuk pokaždé, ale asi mě opět pošle tam jak jsem byla na prvním screeningu, tam totiž ona dělá taky(v tom prediku)myslím, že v ordinaci nemá tak kvalitní, takže půjdu tam,ale to nevadí a taky spíš si myslím až tak ke konci září v tom 20tt.to už ale vydržíme, ne? ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím po kontrole, poprvé jsem viděla mimuško, když jsem tam byla poprvé, tak nebylo nic moc vidět a minule mi UTZ nedělal, tak jsme ho s manžou viděli poprvé.
Má 6,80, je to možné? teda to říkal manža, já si to vůbec nepamatuju. měl ručičku za hlavou, no krasavec, na kontrolu mám jít za 3 týdny, ale to budou dělat ty Tripple testy, říkal, že jsou špatné, ale dělají sev rámci doporučených vyšetření, tak ať mám pokoj.
takže ultrazvuk ve 20 tt a to říkal, že začnem hledat pohlaví, takže taky až koncem září, možná začátek října.
A máme 13+3tt takže už jsme 4. měsíc a první trimestr je za náma, juchajda!!!!
Tak se mějte a já se jdu kochat fotečkou, má ruku za hlavou, no pohodička u telky mi tam přijde. a poskakoval tam, uplně jak na trampolíně.
Tak pa pa
Krásný pátek,
Mirko82 , Saša se mi líbí. Je to takové měkké.
Adel , tak to jsi musela být na měkko
, vidět poprvé mrňouska.
Velká gratulace!!!
Včera mi přinesla jedna paní z MMA balíček věcí pro kojence, tak to zatím mám ještě v igelitce, chci to otevřít spolu s taťkou - přece jenom jsou to naše první prťavoučký věci.
Všem hezký víkend - co plánujete?
Ahojky Pupíci.
Jak se všchny máte při pátku? Nikoho nic nezlobí?
Já jsem včera byla v práci až do osmi a když jsem přijela domů, tak jsem hned padla za vlast.
Miruč, moc gratuluju ke klučíkovi
. Normálně závidím (samozřejmě v dobrém
), že už víš, co to bude. Já už se nemůžu dočkat, až se to dozvíme. Dnes jsem měla sen, že mi dr. říkala, že to bude kluk.
Adélko, gratuluju ke kontrole. Ono je to nádherné prcka vidět a slyšet, jak mu bije srdíčko, viď
?
MirušS., vidím, že jste si výlet pěkně užili. Taky jsme na Buchlově dlouho nebyli. Alespoň máme námět na další výlet…
Copak plánujete na víkend?
Ahojky, jak se máte a co plánujete na víkend???
Já už bych také chtěla vědět pohlaví, tak snad začátkem září, to jdu na kontrolu.
Mějte se krásně a opatrujte se…
Ahojky maminky hlásímže jsme ve zdraví přežili svatbu. Fakt hustý
![]()
ještě že už toi mám nějaký ten pátek za s sébou. Náš drakoušek byl na obřade naprostej andílek. Ale to bylo asi těma lidma.
Zítra jdu na KO a tripp. Už to chci mít za s sebou. tak mi držte palečka.
Ahojky,teď jsem dorazila z práce a píšu.
Moc gratuluji Mirce k chlapečkovi a těším se že za chvíli budeme každá postupně vědět co nosíme v bříškách. ![]()
Pro Juku: v práci se snažím maskovat volnějším oblečením.Někdy mám ale šaty užší a to už je horší.
Příští týden jdu v po na kontrolu.Tak se těším.Dnes celý den cítím tlak v podbřišku ale snad to nic není.
Mějte se krásně a opatrujte se. ![]()
Krásný večer,
Chocholko , tak to máš super, že ještě můžeš maskovat. U mě nepomáhá ani volnější oblečení. Za tento týden břicho zdvojnásobilo svůj objem ![]()
Ty máš turnusy, že chodíš o víkendu do práce?
Držím palečky na KO!!! Určitě bude všechno v pořádku!
Pilcanda ,
tak napřed začínám držet palečky, ať je všechno v nejlepším pořádku!
Dej vědět, jak jste dopadli!
A kde jste byli na svatbě?
Ahojky holky!
Zdravím z Tábora.Jela jsem k našim na týden…Abych oběhla známí a kamarádky a taky abych si tu koupila něco na sebe…
Tak sa majte zatím páčko..Mimíse se má snad dobře
Ahoj budouci maminky,
Omlovam se ze Vam sem lezu ,ale treba by jste nekdo mel zajem..
Prodavam korbicku na kocarek Jane Slalom Pro 2007 a autosedacku Jane Rebel Pro 2007 0-13kg..
Pokud nekdo mate zajem poslete mi SZ..jinak vice tady:
Zdravím holky,jsme zpátky z dovolené…byla to paráda zase u moře,ve stínu v 17h na letišti 39stupnu,málem jsem padla…na sluníčku kolem 45…ale ve vode paradicka,mala si to uzivala.
jinak mám hrozně veliký břicho..
Moc gratuluju k chlapečkovi Mirce,k dobrým výsledkům a kontrolám..
Přečtu jen pár stránek dozadu,není moc času,za 14.dní maturuju,neumím ani písmenko.Laurinku jsem porodila v půlce čtvrťáku,tak teď dodělávám,ale asi budu mít 4roky bez maturity..
![]()
A co jinak,jak jste se měli,my máme na Kladně strašnou zimu..=o)
Ahoj těhule, zdravím moc všechny! Hlásím se po dovolené a aklimatizaci. Na Kypru bylo šílený vedro a přivezla jsem si mykózu, takže vskutku příjemná záležitost
Jinak hlásím taky pupek a necelý 4kg hore
Dočítat nezvládám, tak doufám, že u všech vše v pořádku. Koukám, že už se někde dozvídají pohlaví…mně to pan docent ve 13tt odmítl tipnout, prý ať si počkám, ať je to s jistotou. Takže budeme čekat až do 1.10. na ten velký UZ (mně ho už moje dr.nebude dělat vůbec).
Všem hezký den!
Ahojky těhulky.
Pro Juku: na turnusy nedělám. Já pracuji jako zdravotní sestřička, takže noční a denní dvanáctky. Jsem na dětském odd. a od 1.9. jdu na odd. nedonošených.Tam jsem nejraději. Práce mě moc baví a proto dál pracuji. ![]()
Dnes jedeme na pouť do Kolína.Niki se moc ráda vozí na všem co je pro děti. Zároveň je i jarmark, tak třeba koupím něco mimískovi. Dnes se mi zdálo že se mi narodila holčička.Byla moc krásná a zdravá. Já bych ale radši kluka, holčičku už mám.
Mějte se a opatujte bříška. ![]()