únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
21.8.08 13:15

Mirko velká gratulace ke zdravému chlapečkovi.
My jdeme na kerv už tohle pondělí konečně. UFUF 8O
Tak se jen modlím aby bylo vše ok. jsem pořád vykulená :D

Koukala jsme že ve 20 týdnu budu kolem 22 září takže i myslím že se to dozvím až tehndy.

Jinak díky za tip co se týče fusaku urřitě se juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.8.08 13:21

MirkoS: tak to nevím, záleží na dr..klidně ti utz dělat může, mě ho ale nedělal… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.08 13:24

DAISY:tak mě dělá ultrazvuk pokaždé, ale asi mě opět pošle tam jak jsem byla na prvním screeningu, tam totiž ona dělá taky(v tom prediku)myslím, že v ordinaci nemá tak kvalitní, takže půjdu tam,ale to nevadí a taky spíš si myslím až tak ke konci září v tom 20tt.to už ale vydržíme, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.8.08 16:55

Ahoj holky, tak se hlásím po kontrole, poprvé jsem viděla mimuško, když jsem tam byla poprvé, tak nebylo nic moc vidět a minule mi UTZ nedělal, tak jsme ho s manžou viděli poprvé.
Má 6,80, je to možné? teda to říkal manža, já si to vůbec nepamatuju. měl ručičku za hlavou, no krasavec, na kontrolu mám jít za 3 týdny, ale to budou dělat ty Tripple testy, říkal, že jsou špatné, ale dělají sev rámci doporučených vyšetření, tak ať mám pokoj.
takže ultrazvuk ve 20 tt a to říkal, že začnem hledat pohlaví, takže taky až koncem září, možná začátek října.
A máme 13+3tt takže už jsme 4. měsíc a první trimestr je za náma, juchajda!!!!
Tak se mějte a já se jdu kochat fotečkou, má ruku za hlavou, no pohodička u telky mi tam přijde. a poskakoval tam, uplně jak na trampolíně.
Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.8.08 09:08

Krásný pátek,

Mirko82 , Saša se mi líbí. Je to takové měkké.

Adel , tak to jsi musela být na měkko :wink: , vidět poprvé mrňouska.
Velká gratulace!!!

Včera mi přinesla jedna paní z MMA balíček věcí pro kojence, tak to zatím mám ještě v igelitce, chci to otevřít spolu s taťkou - přece jenom jsou to naše první prťavoučký věci.

Všem hezký víkend - co plánujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.8.08 09:22

Ahojky Pupíci.
Jak se všchny máte při pátku? Nikoho nic nezlobí?

Já jsem včera byla v práci až do osmi a když jsem přijela domů, tak jsem hned padla za vlast.

Miruč, moc gratuluju ke klučíkovi :wink: . Normálně závidím (samozřejmě v dobrém :wink: ), že už víš, co to bude. Já už se nemůžu dočkat, až se to dozvíme. Dnes jsem měla sen, že mi dr. říkala, že to bude kluk.

Adélko, gratuluju ke kontrole. Ono je to nádherné prcka vidět a slyšet, jak mu bije srdíčko, viď :srdce: ?

MirušS., vidím, že jste si výlet pěkně užili. Taky jsme na Buchlově dlouho nebyli. Alespoň máme námět na další výlet…

Copak plánujete na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
22.8.08 23:00

Ahojky, jak se máte a co plánujete na víkend???

Já už bych také chtěla vědět pohlaví, tak snad začátkem září, to jdu na kontrolu.

Mějte se krásně a opatrujte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.8.08 14:39

Ahojky maminky hlásímže jsme ve zdraví přežili svatbu. Fakt hustý :D :evil:

ještě že už toi mám nějaký ten pátek za s sébou. Náš drakoušek byl na obřade naprostej andílek. Ale to bylo asi těma lidma.

Zítra jdu na KO a tripp. Už to chci mít za s sebou. tak mi držte palečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
24.8.08 18:52

Ahojky,teď jsem dorazila z práce a píšu.
Moc gratuluji Mirce k chlapečkovi a těším se že za chvíli budeme každá postupně vědět co nosíme v bříškách. :lol:
Pro Juku: v práci se snažím maskovat volnějším oblečením.Někdy mám ale šaty užší a to už je horší.
Příští týden jdu v po na kontrolu.Tak se těším.Dnes celý den cítím tlak v podbřišku ale snad to nic není.
Mějte se krásně a opatrujte se. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
24.8.08 19:26

Krásný večer,

Chocholko , tak to máš super, že ještě můžeš maskovat. U mě nepomáhá ani volnější oblečení. Za tento týden břicho zdvojnásobilo svůj objem :lol:
Ty máš turnusy, že chodíš o víkendu do práce?
Držím palečky na KO!!! Určitě bude všechno v pořádku!

Pilcanda ,
tak napřed začínám držet palečky, ať je všechno v nejlepším pořádku!
Dej vědět, jak jste dopadli!
A kde jste byli na svatbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
24.8.08 21:20

Ahojky holky!
Zdravím z Tábora.Jela jsem k našim na týden…Abych oběhla známí a kamarádky a taky abych si tu koupila něco na sebe…

Tak sa majte zatím páčko..Mimíse se má snad dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.8.08 21:46

Ahoj budouci maminky,

Omlovam se ze Vam sem lezu ,ale treba by jste nekdo mel zajem..

Prodavam korbicku na kocarek Jane Slalom Pro 2007 a autosedacku Jane Rebel Pro 2007 0-13kg..

Pokud nekdo mate zajem poslete mi SZ..jinak vice tady:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
24.8.08 22:06

Zdravím holky,jsme zpátky z dovolené…byla to paráda zase u moře,ve stínu v 17h na letišti 39stupnu,málem jsem padla…na sluníčku kolem 45…ale ve vode paradicka,mala si to uzivala.

jinak mám hrozně veliký břicho..
Moc gratuluju k chlapečkovi Mirce,k dobrým výsledkům a kontrolám..

Přečtu jen pár stránek dozadu,není moc času,za 14.dní maturuju,neumím ani písmenko.Laurinku jsem porodila v půlce čtvrťáku,tak teď dodělávám,ale asi budu mít 4roky bez maturity.. :D :oops:

A co jinak,jak jste se měli,my máme na Kladně strašnou zimu..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
25.8.08 08:16

Ahoj těhule, zdravím moc všechny! Hlásím se po dovolené a aklimatizaci. Na Kypru bylo šílený vedro a přivezla jsem si mykózu, takže vskutku příjemná záležitost :twisted: Jinak hlásím taky pupek a necelý 4kg hore 8O Dočítat nezvládám, tak doufám, že u všech vše v pořádku. Koukám, že už se někde dozvídají pohlaví…mně to pan docent ve 13tt odmítl tipnout, prý ať si počkám, ať je to s jistotou. Takže budeme čekat až do 1.10. na ten velký UZ (mně ho už moje dr.nebude dělat vůbec).

Všem hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
25.8.08 09:01

Ahojky těhulky.
Pro Juku: na turnusy nedělám. Já pracuji jako zdravotní sestřička, takže noční a denní dvanáctky. Jsem na dětském odd. a od 1.9. jdu na odd. nedonošených.Tam jsem nejraději. Práce mě moc baví a proto dál pracuji. :)

Dnes jedeme na pouť do Kolína.Niki se moc ráda vozí na všem co je pro děti. Zároveň je i jarmark, tak třeba koupím něco mimískovi. Dnes se mi zdálo že se mi narodila holčička.Byla moc krásná a zdravá. Já bych ale radši kluka, holčičku už mám.

Mějte se a opatujte bříška. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital