únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
8.8.08 21:38

Mirko , jé díky, to jsi mě trochu uklidnila. Chtěli bychom ještě na dovču, tak čekám až se žaludek trochu umoudří :?

Už dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.08 22:55

JUKY:to odezní postupně, taky jsem blila každý den, nejhorší, že i odpoledne a večer(ne jen ráno)chytlo mě to prostě během dne tak 1×…no a pak mi bylo jen šoufl, potom sem zase třeba dva dny blila, pak zase pět ne a tak postupně a teď už nebliju,ale někdy se mi taky jakoby zvedne žaludek jakoby z nějakého pachu,vůně nebo tak..ale už nebliju, jen se třeba nadavuju…těším se,až mi bude ok a pořádně si bříško začnu užívat:)
No, jdu spát, tak kráásnou noc.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
8.8.08 23:09

Ahoj maminky jak se cítíte? Dlouho jsem tady nebyla, tak jdu dočítat. Mně je pořád nic moc…už jsem z toho zoufalá je mi stále zle, cítím se strašně slabá, unavená, nemám vůbec sílu na nic, hned se unavím (i po nakrájení zeleniny nebo ustlání) stále zle od žaludku pocit na zvracení ob den zvracím do toho mě píchá bříško :/ no bojím bojím…a to jím zdravě beru vitamíny atd a při každém zvednutí jdu k zemi a to ted nemám nízký tlak…před těhu jsem měla nizoučký a ted téměr vyšší nerozumím tomu…v po se na vše zeptám doktora…
Snad Vám je lépe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.8.08 23:38

Ahoj holky :)
tak mám zase chvilku čas..ta moje treperenda mi nedá chvilku odychu..je to teď všechno mami..mami.. :)
Takže dočítám,ale hrozně jste se rozepsaly,tak nevím jak to zvládnu dočíst 8O ..

Mirko taky se mi ten Phil moc nezdá..mimi by bylo moc nízko :? ..Ale zaujal mě tento…
 http://www.ecipisek.cz/…4/1/12/1710/

Juko máme to podobně..taky vidím víc variant u holčiček :) ..
Taky super bříško :wink: .
nevolnosti-mě v prvním těhu taky nevolnosti přestaly do 12 tt.tak doufám,že to tak bude i teď..
Ale někdo zvrací i mnohem dýl..takže musíme doufat,ale pro prcka všechno že :wink: .

Daisy super bříško..mám podobné :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak co jak ti je..?Už je to lepší?

ad cvičení v prvním jsem se hodně snažila a aspoň obden jsem si zacvičila..teď už na to bohužel není čas..spíš mám pořádný cvíčo okolo Charlottky…

MirkoS krásná maminka a mimísek k tomu :wink: :wink: :wink: .

Všem kontrolám moc gratuluju :wink:

Uff holky tak víc nevím.. :oops:

Jinak my se připravujeme na návrat do Anglie..tak jsem na sebe zvědavá jak to s těma nevolnostma zvládnu :roll: :roll: …

Už jdu do hajan zítra jsme pozvaný k ségře na oběd,tak se těším sejdeme se zase celá rodina :) ..

Dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.08 10:07

AHOJKY HOLKY:)
zdravím a přeju zakaboněné ránko, nebo spíš poledne:)
Taky zdravím po delší době KAMMI A GAMAL… nás tu je a ani vlastně nevíme, ale myslím, jak každá budeme víc těhu a budeme už doma, tak se to tu rozjede o móc víc, teď ještě hodně holek chodí do práce, nebo vlastně i mají starosti s dalšíma dítkama…
Přeju krásnou sobotku.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
9.8.08 21:06

Krásný večer,

Mirko , díky za naději :?

Gamal , cítím se úplně stejně jako ty. Je mi špatně úplně po všem, unavená jsem i ze sezení u PC, …
Točení hlavy - zvedej se hodně pomalu a postupně

Kammi , díky za pochvalu bříška :D
Přesně tak - prďolka za ty nepříjemnosti rozhodně stojí!

Cestovat do Anglie, to by byla moje smrt, teda spíše žaludku. Mám problémy i jako netěhu, kinedryl nezabírá, jedině konská dávka, po čípkách mám průjem, no hrůza!

A vy tam žijete? Nebo pracovně?

Jdu do sprchy, a padnout do postele k TV.
Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.8.08 21:27

Ahojky.

To víš že je to Miruš normální,jen mě to pobavilo..co by taky furt dělal na zádech,je to hold čipera..=o)

Juku:Mamina to ví jako 1.Byla na těhu test nedočkavější než já..bydlí hned vedle nás,takže jsme tam denně..

Začínám 2.trimestr a stále mi je občas blbě nebo na omdlení-takže doufám,že už to rychle ustoupí…
Teď nám budou začínat ty velký UTZ,tak se asi začneme dozvídat kdo co budeme mít..už aby.. :D

Zítra si objednám kojeneckej polstar-soupnu zacatke mezi kolena,konec pod pupek a bude to parada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 07:11

Dobré ráno pupíci.

Tak jak je po víkendu? Co jste podnikaly?

Leni, Juko Gamal, vám je pořád tak špatně? To mě moc mrzí, doufám, že Vás Prďolata přestanou co nejdříve zlobit.

Kammi, to jsem ráda, že ses ozvala. Jak je na tom Charlottka? Už je to dobré? A jak zvládá dietu? Neprotestuje moc, že by ji něco nechutnalo?

Nám budou zítra měnit okna, takže jsme o víkendu stěhovali nábytek, všechno schovávali a zakrývali a doma to vypadá jako po výbuchu. Sice budu pracovat jen dnes a od zítřka volno, ale raději bych byla v práci.
Když si představím to uklízení potom, tak jsem unavená už teď :lol: .

Jinak všechny moc zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.8.08 08:29

Zdravím vespolek :wink: ,

koukám, že jste ten týden vůbec nezahálely… tak si vás budu během dne dočítat. Máte tu toho požehnaně :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.08 08:57

Ahojky pupíčci:)
jak bylo o víkendíku?
My ho měli tak jakoby odpočinkový,ale dneska má manža ještě dovču, je celý den doma, tak někam vyrazíme na výlet, má být ještě zítra hezky, ale prý od středy zase pršet, tak a´t toho využijeme…taky vybíráme kam jet na pár dnů na dovču,a le zatím nevíme…k moři sme vyloučili, je to moc daleko, kdby něco..tak jen po ČR..ale minulý rok sme byli u moře, tak toho zase TAK MOC nelituju, radši ať je mimísek ok:)
LEŇU:poznání pohlaví až tak ve 20tt, ne? Já dneska jsem přesně v 14tt ale taky mi je ještě občas šoufl, i když uý asi 14dnů nebliju :lol:
Snad se to spraví a bude nám jen dobřééé :wink:
A co už vy těhulíny nakupujete? já zatím nemám nic, jen pár kusů oblečení od švagrovky a já co jsem koupila dupačky a body..jinak pořád čekááám, až se budu moci rozšoupnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.8.08 09:39

Ahojky těhulky :)

Tak jsme zpět ze svatby, cesta byla dost úmorná a cestou zpět Teo spal jen chvilku, tak pak vyřvával :roll:

Mi už těhu nevolnosti trochu povolily a kdyžtak si cucnu Coca-coly. Je to opravdu to jediné, co mi pomáhá! V lednici mám stále vychlazenou a připravenou colu :D Jsem ráda, že to není jako u Tea, to mi bylo blbě až do 7. měsíce :roll: Nechutenství ale u mě stále přetrvává, včera večer, když jsme šli spát jsem si vzpomněla, že jsem od snídaně nejedla :roll:

Jinak ve čtvrtek v noci mi začlo dost tvrdnout břicho, skoro celou noc jsem nespala :( V pátek přes den to naštěstí polevilo, tak jsem si říkala, že to bude O.K., ale k večeru to začlo na novo a v noci taky :( Od včerejška mi už tvrdne břicho občas i přes den, tak 1× za 2 hoďky, večer a v noci častěji. Jsem z toho docela nervózní :roll: Zdá se mi brzy na to, aby mi tak často tvrdlo břicho. Zítra jdu naštěstí na KO ke gyndr. tak se ho poptám a snad mimi skontroluje. Snažím se šetřit, ale břicho stejně tvrdne a magnesium doma nemám :(
Taky jsem už pekelně nervózní z výsledků, ještě 2 dny to ale musím vydržet :( Mám i hodně černé myšlenky :(

Mirko : U někoho jde pohlaví vidět i o něco dříve, záleží na tom, kdy ti bude dělat UTZ před velkým UTZ. U mě to šlo vidět až na tom velkém UTZ.

Kammi : Já si říkám, že možná ani nebude tandem potřeba. Přece jen děti budou už docela velké a budou samy více ťapat, Teo teda ještě sám nechodí. Kočár se sedadly vedle sebe ani za sebou do výtahu nadám, takže já to budu muset vyřešit buď tím šátkem, nebo koupit ten skate. Na jaře zkusím Tea šoupnout na odražedlo, to už bude mít rok a třičtvrtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.08 09:58

MIRKO:tak si radši doktorce zavolej a třeba by tě vzala hned, lepší, než čekat do zítra-s tvrdnoucím břichem:(
Já taky mám pořád nechutenství, sice toho sním více než dřív, ale nemám vlbec hlad, že bych měla potřebu do sebe pravidelně cpát:(
Ještě jsem nepřibrala, sice už nehubnu,ale od minule, co jsem byla u doktorky, tak mám kilo dolů…snad je to ok…
Pak začneme všechny kynout :lol:
Tak já jdu na kontrolu ve středu, to budu 14+2, to ještě pohlaví nepozná a potomjdu někdy mezi 18.8-2.9. tak to třeba už?! To budu nějak 16-18týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 10:03

Miruš, černé myšlenky se zakazují!! Uvidíš, že výsledky dopadnou dobře. Prostě musí.
S tím tvrdnutím bříška byh si taky zavolala. Přinejhorším ti řekne, že se na to podíváte zítra…

Miruš S., taky už jsem na pohlaví zvědavá. Na KO jdu ve čtvrtek a nepočítám, že by už něco bylo vidět, ale doufám, že se Prďole nebude dlouho schovávat a ukáže to co nejdřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.08 10:11

SAMMY:ahojky, taky jsem zvědavá, co budeme mít, určitě si to necháme říct:) počítám, že někdy v tom září to třeba pozná, možná:) jsemtaky zvědavá, a taky-abych mohla koupit buď něco holčičího nemo kluičičího a ne neutrálního:) Tebe tipuju na kluka a to ani nevím proč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.8.08 10:21

Mirko : Ono to pohlaví ti většinou stejně neřeknou 100%. Kámošce na velkém UTZ tvrdili, že je to jasná holčička, ve 30tt taky a narodil se jí kluk jak buk! A ona měla všechno růžové :lol:
Většinou se ale dr. nepletou ;)

Dr. tam dneska není :( Bude to muset počkat do zítra. Odpoledne si zajdu koupit Magnésii, tak třeba pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí