Poradna duly
Jana Čurdová
Leni : My máme kočátek, fusak a podobné věci lazené do oranzova, ab to bylo neutrál… Na jednu stranu bych ráda nakupovala, ale doma mám všeho dost a aspoň ušetřím
Koupím jen pár kousků, aby měl Alex i něco nového…
Leni, tak to se nedivím, že se i babičky opily, když máte babinec a do toho jeden klučina
.
Moje babička a Petr by byli rádi určitě za kluka. Babička má totiž celkem 7 vnuček, tak říkala, že aspoň pravnouče by mohl být chlap
.
No a mě je to celkem jedno. Jak říkáš, hlavně, že to bude zdravé (a já mám stejně takový pocit, že vechny vypečeme a bude to holka
)
jééééééééééé holky, vy se máte, že už jste viděli, co to bude. to je bomba. My už doma jedny kuličky s prdelkou máme, takže bysme rádi holčičku, to už máme i jméno, byla by to Dorotka, já vím, že je to takové zvláštní, ale Pavel už chce Dorotku od malinka, jakási lyžařka se jmenovala Dorota a on ji strašně miloval, ale uvidíme, třeba ho ještě zvyklám.
My taky koupíme nějaký nový, ale obyčejný. Velice se mi líbil Baby Design Atlantic, tak asi ten.Ale už bych byla ráda, abysme věděli, jakou barvičku.
Asi se taky objednám na zkrášlovací úpravy, když se to prďolkovi, tak líbilo, Sammy, taky chci kopanec:-)
V pondělí nebo v úterý jdu na Tripply, tak doufám, že bude všechno ok.
Pádím, mějte se kočky
Adél, pro první kopance kadeřníka vřele doporučuju
. Zvlášť, když miluješ čechrání ve vlasech. To já bych vydržela držet klidně celý den
.
A triply dopadnou určitě výborně. Přece neporušíme tu šňůru dobrých výsledků
.
Tak holčiny moje, já jdu do vany a lehnu k Ordinaci.
Dobrou.
Ahojky těhulky ![]()
Vzhůru sice jsem, ale nejraději bych se zahrabala do postýlky. Teo zase celou noc blbnul a od 1 do 3 nespal vůbec
Asi mě z toho dítěte trefí.
Mirko82: já bych taky nejraději zalehla zpět do postele. nejdřív jsem nemohla usnou a pak mě vzbudila v noci bouřka ![]()
Ahoj holčiny!
Taky jsem vzhůru jako každý pracovní den od půl 6
Co jsem těhotná mě to pěkně zmáhá a každé odpoledne pak musím aspoň na chvilku do hajan
Takže z celého dne nic nemám…
Ještě že je víkend, to aspoň trochu ožiju a doma něco udělám…
Sammy krákání ve vlasech je super
pohyby jsou ale v tuhle chvíli lepší, viď? Já nevím, od včerejška mám taky pocit, že cítím dloubání, ale nevím jestli to není brzy…četla jsem, že až kolem 20.tt. Z praxe si to už nepamatuju, páč je to skoro 16 let ![]()
Pastelko. Pohyly jsou cejtit ccca od 16-20tt. Prvorodičky můžou i dýl. Ale jinak když jsou citlivý tak to taky cejtěj klidně kolem toho 16. No a druho a vícerodičky to můžou cejtit už v 16 tt.
Jé teď píšu o pohybech a mimísek vydrýsek mě malinko dloubnul, jééé
Jinak já něco cejtila už okolo toho 16tt ale nebyla jsem si jistá. A 28.8. jsem stopro jistá že to mimísátko bylo ![]()
Pastelko, Daisy má pravdu. Jednak čekáš už druhé a záleží i na citlivosti. Nevidím důvod, proč by to mělo být brzo
.
A neboj, mě únava ještě občas taky zmáhá. Občas, když přijedu z práce, tak říkám, že si jdu narovnat záda. No a ty pak na tvrdo rovnám tak 3 hodiny a nevím o světě
.
Miruš, doufám, že to Tea brzy přejde a oba se trošku vyspíte…
Holky mě už únava opustila, ale u mě to je tím, že nechodím do práce…zato dnes jsem vstávala v 9 a vůbec se mi nechtělo.zvykla jsem si vyspávat do 10
Každopádně se bránit nebudu, budu spát dokud to jde pak už se pár let nevyspím ![]()
Ahojky:
Daisy,už jsem odpověděla,já se toho nešimla,nečekala jsem žádné zpravy..=o))
JInak všem moc přeju,aby jim vyšlo to po čem touží,i když je to potom úplně jedno..A už se moc těším,až budete hlásít výsledky z UTZ a rozšíříme tabulku..=o)
Mirka:No bud rada,alespon usetris,ono toho bude na kupovani dost..=o)A veci po teovi jsou stejne urco jako nove,ty miminkovske,potom ty vetsi,jestli jste prasata jako my-to uz je horsi..=o))
Leni : Přesně jak jsi napsala
Miminčí věci jsou v bezva stavu, některé ani neměl na sobě, nebyl blinkací, takže jsem ho nemusela několikrát za den převlíkat, jako některé mé kamarádky
Od zavedení příkrmu - katastrofa, oblečení v dezolátním stavu. Na doma jsem kupovala levné bodýčka z Tesca, takže to nejsou zase takové ztráty. Jsou super, kvalitní bavlna, a po Teovi je asi zkusím nabatikovat a flíčky se snad trochu ztratí. Asi půjsou na oranžovo, protože valná většina fleků je od mrkve…
Sašovi dokoupím pár teplejších oblečků a hotovka. Pár krásných úlovků už mám z MMB ![]()