Poradna duly
Jana Čurdová
No doživotí je teda podle mě lepší jak trest smrti, protože by to měla brzy za sebou, takhle bude až do konce života hnít v lochu......Hlavně aby jí po 25 letech nedali milost.To by mě nasralo. No a nebo by jí mohli dát taky do mikrovlnky, ať si užije, když to udělala svému mimi.pipka jedna!
To nechápu, to bych nemohla i za cenu že by bylo s někým jiným než s R.a R by chtěl DNA tak to bych byla raději sama s malým bez přítele, ale tohle je vrchol. Hold když je kurva a chrápe s každým a neví s kým to má, tak si má za to nést následky sama a né aby to odneslo miminko.No fakt nemám slov!!!!!!!!
Daisy, jenže ona p těch 25 letech propuštěna bude, na to vem jed..
Daisy, jenže ona po těch 25 letech propuštěna bude, na to vem jed..
Já si myslím, že v dnešní době je spousta možností, když už to dítě nechtěla, tak ho mohla dát do kojeňáku a někdo by si jej určitě adoptoval s radostí a miloval by jej. Nemusela ho hned smažit ![]()
Taky si myslím, že ji propustí dříve, určitě se polepší a dostane milost. Nebo si sežene nějakého psychiatra, co jí napíše, že to bylo vlivem poporodní psychózy a bude venku ještě dříve ![]()
Já bych změnila téma, protože takhle mi vře krev a je mi z té hyeny na blití
…
Ahoj holky,
tak jsem vletěla na ten odkaz a je mi uplně na zvracení. A ta „paní“ doufám, že ji ve vězení dají pořádné kapky, přála bych jí velkou černou paní na cele, která má tak trošku
istickou stránku a přišla o miminko.
To byste viděli. Stejně si myslím, že se těch 25ti let nedožije, takové „paní“ nikdy z vězení nevylezou.
Zítra jdu na krev, pořád to odkládám, protože omdlívám, ale zítra už musím, to jediné mě donutí.
Tak se mějte a pryč s takovými odkazy, fuj, fuj, fuj
Nějak mi to blbne,tak nejsem přihlášená. Adéla
Adél, mě emimi dnes taky nějak zlobí. Buď mi nechce net stránku vůbec našíst, nebo bojuju s přihlášením
.
Hlavně, ať Ti ta krev zítra dobře dopadne.
A nemáš třeba jen nízký tlak? To je omdlívání docela běžné…
Ahoj holky,
stává se vám taky někdy, že se vůbec necítíte těhotně? Mě to nějak zase chytlo dneska. Už jsem chtěla v panice volat manželovi, že to asi nevyjde, ale pak jsem si šla na chvíli sednout ven na lavičku a trochu se uklidnila.
Minulý týden jsem byla u dr., vůbec mě nevyšetřovala, jen mě změřily tlak a zvážily a dr. mi napsala doporučení na velký UTZ. Jinak to, že jsem odmítla screeningové testy dr. respektovala, akorát po mě chtěla podepsat nějaký papír, že jsem to odmítla. Takže:
Sammmy - do tabulky můžeš doplnit 29.9. - KO, velký UTZ 13.10., TP mi dr. vypočítala na 27.2., ale myslím, že udělala stejnou chybu při výpočtu jako já ![]()
Leni - gratuluji k maturitě a hlavně k chlapečkovi!!!
Pastelko - myslím, že mi vychází stejný termín porodu jako tobě, když počítám správně…cítíš už pohyby?
Ahojky,dneska jsem celý den uklízela,bylo to tu jako po výbuchu po tom týdnu mého ležení s knížkama na gauči…
Daisy:takové jsou hlavně poláky a já je vůbec nedělám,dělám jen značkové kočárky,ale je takový například Dema Star (to jsou Slováci a lidé jsou s nimi spokojení)
Už jsme zase prodali dva komplety XA-a jeste nikdy jsem na ne neslysela spatnou vetu…ale je to co clovek to nazor..
Kammi:se jménem jsme úplně mimo…nemám ani nápad..
Moc děkuju ke gratulacím..=o)
Začala jsem objednávat těhu modu Rialto,je to ceska a uzasna znacka.
Jeste Daisy,co ta Inglesina-ta ma uzasne kocarky..kvalitni.
Rebi:To uz se mi bohuzel stavat nemuze,jsem tlusta jako hroch a kdzy mam s malou s kocarkem vybehnout kopec,funím jako kuraci nebo nejaky zviratko..=o))
Jinak jsem si dnes vybrala nadherny kos pro miminko,do prizemi do obyvaku…zluty s kostickou..
Taky uz mam zavinovacku od Emitexu do autosedacky-zimni i letni..
Jsou uzasne.
A prebalovaci podlozku objednanou-tyrkysovou bebe-jou.. ![]()
Dobré ráno pupíci.
Včera jsem odpadla jako hruška. S takovou budu chodit spát se slepicemi
.
Rébi, ničeho se neboj, za chvíli budeš chtít, aby ses na chvíli necítila těhotně, až Ti začnou natékat nohy a budeš funět jako ježeček
. Hlavně se zbytečně nestresuj a užívej si to mamčo…
Leni, to se Ti oddychlo, že máš maturu za sebou, viď? Úklid doženeš a budeš mít klid
.
No a k těm kočárkům, my už si definitivně vybrali tu Cortinu X3 v černo-oranžové barvě. V sobotu jsme na ni byli kouknout v obchodě a zamilovala jsem se na první pohled
. Petr vyzkoušel, jak a jestli vše drží, jak má a taky souhlasil. Už mám objednaný fusak do kočárku, Combi od Emitexu přesně v té barvě, tak budeme frajeři
.
Tak se hlásím po kontrole.
Dneska jsem se vecpala na ultrazvuk, protože můj doktor dělá jen ty povinné 3 za celé těhotenství a to mi přijde docela sakra málo, tak jsem ho poprosila, že si to klidně zaplatím, že bych chtěla fotečku. tak jsem počítala zase 350, tak jak minule, a chtěl po mě jenom 50 kaček za fotečku, a jde tam už krásně vidět, že bude mít nosík asi po mě.
Dneska se hrabání prstíkama nekonalo, jen mi vzali asi litr krve. mě to dělá zle, takže jsem si trošku zatrpěla, ale za tu fotečku to stálo.
No jak se říká u náš-líná huba, hotové neštěstí.
a pokaždé to tak budu dělat.
Tak se mějte krásně, opatrujte se a připojuju se k tomu, že se někdy vůbec necítím těhotně a trvá to třeba tři dny. tři kila mám nahoře, takže to už jde moc vidět, protože jsem malinka, tak na mě jde vidět každé kilčo.
tak pa maminky
Ahojky!
Adelo: gratuluji ke ko a k přemluvení dr na UTZ.Ho´d sem fotečku…Jo a kolik měříš? Já 153 cm
![]()