únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
2.11.08 11:07

Mirko: :lol: :lol: :lol: Tak toho jsem si nevšimla, to je dobrý. Jinak já sladím černej čaj Jinak kafe a ovoc. čaje nesladím. Takže černej už nepiju.Ale mám sladké docela ráda. miluju tu krupičku. No teď se sladkému vyhíbám a jak vím že by to malé ubližilo tak na to ani zas tak chuť nemám. Dnes jsem zvládla udělat krupičku Rá´dovi a i jsem mu na to krájela čokoládu a ani jsem na to chuť neměla. jak jsem věděla že je slazená a že to nesmím. Tak je to dobrý, hlavně aby mi to vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
2.11.08 13:50

Daisy : V tom článku na té rodině je i příklad jídelníčku a jsou tam i tabulky potravin, tak zkus juknout, co by jsi mohla. Po KO na diabetologii budeš chytřejší ;)
Jinka já dneska dělala na oběd krupici, manža měl na ni chuť. Včera jsem dělala krupici malému a mlsně se mu na ni díval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.11.08 20:53

Mirko: jj už jsem koukala. A zkouším dneska podle toho jíst. Zhruba podle těch g. sacharidů. Teda oběd a véču jsem si neodvažova. Tu jsem dala od oka. No a docela se to dá :) Ani moc hlad nemám…Teda ale nejím po 3 ale po 2,5 hodinách. No každopádně uvidím v tu středu co a jak. Ale už se na to pomalu připravuji :) Zítra si dám krupičku neslazenou asi už naposledy, pak jí stejně nebudu moci.No možná jo jednou za čas…Stejně neslazená a ničím neochucená není to ona, takže stejně mi to vadit nebude :lol:
Přeji dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
2.11.08 21:17

Daisy : Tak si na krupičku dej nějaké ovoce, já mám ráda krupici s jahodama nebo borůvkama :D Mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.11.08 09:41

Ahojky!
Tak včera mě mamka přemluvila ať se jí vyfotím v podprsence, že chce vidět pupík. Jo a nelekněte se, mám na sobě tu podprdu co mi není, tu co nosím tak vysí a suší se :lol: Jo a xicht je katastrofální tak na něj nekoukejte :lol:  

Jinak dneska začínám 7 měsíc…Ty jo to to uteklo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
3.11.08 12:50

Ahoj maminky ještě nemám všechno přelouskaný. Jinak co se týče cukrovky tak to je mazec. mě na testy nakonec dr neposlala. Daisy máš moc hezký pupík..

No já jsem blay minulý týden u Dr. ta mě naměřila nětší hodnotya měla jsme bolestivé stahy. tak mě pslala do nemocnice si dopočinout. Dostala jsme kapačky a léky a a v pátek mě pustili. Prý už jsem zase zavřená takže dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
3.11.08 13:29

Daisy : Pupík máš moc krásný ;)

Pilcando : Tak ať to tak zůstane ;) Tedy aspoň ještě nějaký ten týden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.11.08 14:15

Tak se hlásím po kontrole a světe div se!!!
Nebude to holčička po mamince, ale chlapák po taťkovi :lol: No ještě že jsem nenakupovala, už je to na 100%, takže další mamináč v rodině.
Jinak se musím objednat na cukrovku, že to není povinné, ale doporučené vyšetření, tak můj dr. posílá pro jistotu všechny. Tak se těším na ten blivajz, vůbec nevím, co mám čekat, akorát to, že umřu hlady. Předchozí den, než půjdu na doběry nesmím jíst už v 18:00, to je má svačinka, potom absolvuju ještě tak dvě večeře v pelíšku.
Kdy končí II.trimestr? ví to někdo? Já už bych myslím mohla být v tom třetím nebo se to blíží.
Tak a začne nakupovací mánie, už se těším, protožeuž vím, že budeme zase modří a všude doma budeme zakopávat o bagry, traktory, motorky a vojáčky!!!!!
Moc se na prdelínka těším, akorát máme čáru přes rozpočet s jménem, zase budem pátrat a to jsme se nedávno dohodli, po půli roku, přes veliké boje :lol: tak zase na novo. :lol:
Tak se mějte a opatrujte miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
3.11.08 14:47

Adel : Mi sestra říkal, že můžu normálně večer povečeřet :roll:
Já teda potom hlad neměla, spíše naopak. Celý den jsem na nic neměla chuť. Ono to kupodivu docela zasytí…
VELKÁ GRATULACE K CHLAPEČKOVI!!! Konečně někdo s 2 kluky :wink:

Uf, tak jsem právě naládovala včerejší zásilku PKU chleba do mrazáku… Bochník chleba za 150 kč, já myslela, že mě omejou, snad to bude ten zloduch aspoň papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.11.08 15:20

Adél: gratuluji ke klučíkovi :)
No já nejedla až od půl noci. Ani nepila. Takže jako klidně se po 18 hodině najes. I ostatní mohli do půlnoci jíst co jsem tak četla. A ten sladkej blivahz se dá vypít neboj. jen mě z něj pak pálilo v krku chvilku jak je to přeslazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.11.08 15:22

Myslím že třetí trimestr začíná začátkem 28tt. Jukni se na www.lednatka_2009.websnadno.cz Tam to je pěkně popsaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.11.08 23:51

Ahojky maminy
Třetí trimestr začíná od 28 týdne.
Já mám teď noční, máme klídek a snad to vydrží. Doma neustále bojujeme s bacily a hezky se u toho střídáme. Jinak Terezka je největší čiperka večer.
Už jsem tu dlouho neviděla Sammy, nevíte někdo něco?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.11.08 23:55

Píšu z práce kde nevím jak se přihlásit. Proto jsem anonymní. Jinak jsem chocholka.

• Citovat
  • Upravit
11484
4.11.08 08:21

Ahojky!Tak včera jsem zajeli do Hradce a objednali kočárek a matraci do postýlky.Koupily jsme autosedačku Jané Strata a závinku od emitexu(oranžovou neměli tak jsem vzala tu béžovo žlutou)tak až kočárek přijede, tak tam sjedem a koupíme ještě další věci.Tak až vyfotím hodím vám sem foto :)
ad Samy: je převážně v jarňátkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
4.11.08 08:36

Ahojky,
už jsem dlouho nebyla, ale dočteno mám!

Daisy , naštěstí už máme před sebou jen pár měsíců, tak se ta dieta snad dá vydržet.
Já nejsem vůbec na sladké - čokoláda mi nechutná od mala, krupičku nemůžu ani vidět. Max. buchty či koláče, které si upeču.
Pupík - máš super roztomilej!

Test na cukrovku - minule mi s ním Dr. vyhrožovala, ale když vidla můj děs v očích, tak řekla, že se domluvíme až 19. 11., kdy jdu na KO.
Jinak já když se ráno nenasnídám, tak omdlívám, mám normálně hodně nízký tlak, teď v těhu ho mám ještě nižší, takže bez snídaně to bude veselé. A jelikož taky nic nesladím, sladké limonády nemusím, tak bude veselo. Třeba mě to mine!

Chocholko , jasně, že jsi to ty! Kdo jiný tady dělá noční :wink:
Bacili - tak hlavně hodně vitamínů, …, ať má Terezka zdravou mamču :lol:

Adel , obr gratulace ke kloučkovi! Alespoň nějaký další ženich na obzoru, jinak je tu přeholkováno :roll:

Mirko , bochník za 150?!?

Pilcando , hlavně, že už jste zase v pořádku!

Nic jdu něco dělat. tak se mějte krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí