Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím..=o)
Mně je blbě furt,nezvracím,ale pořád mě bolí žaludek a je mi hrozně,nejhůř na sluníčku a to vedro.. ![]()
Ono to ale za pár týdnu přejde..=o)Taky už nedopnu kalhoty,ale to je tím,že pořád jim,pořád mám pocit,že mám hlad…
Jinak ve středu ultrazvuk..=o)
a bolí vás holky pořád i ten podbřišek?Mě občas ano dost,pak zase třeba ne..jak kdy…
Chtěla jsem se zeptat…myslíte, že můžu pít nealkoholické pivo?
Ahoj holky, už sem přes týden nesměle nakukuju. Od minulýho víkendu pořád přemýšlím, jestli sem vůbec patřím a teď mě konečně test přesvědčil, že snad jo. Konečně tam jsou výrazný //!
Předtím to byla pořád slabota, dokonce to pár dní i sláblo - to asi po Pregnylu…jestli dobře počítám, tak bych teď byla 4tt+5. Příznaky ale nic moc nemám, takže tomu občas ani nevěřím. Dost jsme z toho s manželem poslední týden magořili. Bylo by to totiž bylo pro nás hodně dlouho očekávané miminko. Pokud se všechno potvrdí, ráda se k vám připojím. ![]()
Gam já bych si nealko pivo dala s klidem…a jestli máš na něj chuť, tak je to známka toho, že to tělo potřebuje
![]()
Mirunko s tím podbřiškem to máme asi všechny stejně…mě taky nebolí , pak zase bolí-v sobotu jsem ho třeba necítila celej den a včera k večeru a dneska celý odpoledne-je to takový nárazový ![]()
Rébi paráda-nová těhulka-moc gratuluji.........tohle je tvoje dlouho očekávané miminko-takže jste se snažili s manžílkem sami, nebo jste museli navštěvovat nějaký Car???Nezlob se, že se tak hloupě ptám, ale to víš-baba zvědavá......nás totiž ta návštěva v Caru taky brzy čekala-ale našla jsem // ![]()
Tak pa a pište ![]()
Ahojky Rébi, vítej…neboj, ze začátku jsem taky nevěřila, že jsem, první ano, pak zase ne…to časem přijde,až ti bude blivno
a hlavně, doktor tě uklidní. Jinak krásné sny,holky.
Ahoj holky, jen nakukuji. Jsem zatím zakotvila u ledňátek. Ale dneska to tam je poněkud mrtvé. A tady koukám taky
Tak se majtezatím krásně, nběkdy nahlídnu.papa
Ano,ano, je to tady mrtvé, tak holky, zapojujte se,copak jen ležíte a chrupáte?! ![]()
Zdravím novou Rébi..=o)
Nealko pivo určitě,proč taky ne,já si občas dám i sklenku alko vína - doktor mi to povolil.. ![]()
Jinak břicho pobolívá občas dost a někdy vůbec jako třeba dnes..=o)
Kámoška je 15tt - má bezvadný video s prckem,začíná jí růst pupíček a už jí dokonce doktor prozradil,že budou mít holčičku..=o)
Ahoj všem ![]()
Zdravím nově příchozí ![]()
Tak já se tedy zase vrhnu do popisování svého momentálního stavu… 1)Hlásím návrat nevolností, dva dny byl pokoj a hurááá, jsou tu zas..nezvracím, ale mám celý den žaludek na vodě a tak nějak je mi prostě ne vyloženě špatně, ale nedobře.. 2)Ač má být těhotenství provázeno zácpou, já mám problém opačný, chodím tak 3× denně a..no, zácpa to fakt není
3)Vadí mi horko, v noci se budím zpocená, připadám si jako v přechodu - návaly.. 4)Bříško občas zabolí víc, někdy míň..je to někdy jako bolest před menstruací, někdy zase píchání vaječníků, někdy vystřeluje i jakoby dolů, do pochvy a ke konečníku, někdy mě to bolí, když zakřičím, popoběhnu, natáhnu se, rychle sebou praštím do postele.. 5)Každé odpoledne po obědě na hodinu usínám, i když se pak cítím jako přetažená palicí, přespalá.. 6)Připadám si oteklá, oplácaná..mám teda na výšku 166cm 59kilo, ale otěhotněla jsem na 56 a nějak mi to vylétlo nahoru… 7)Strašně mi padají vlasy a střídá se mi období krásné pleti s "opupínkováním)
Všechno mě rozbrečí, a to i banální hádka s přítelem, smutný film… 9)Motá se mi hlava a mám černo před očima, když vstanu 10)A klasika - pořád bolavé bradavky, nalitá prsa, bílý výtok, zavřený dlouhý a tvrdý čípek ![]()
Takže takové moje desatero…
Já nevím, no, není mi vyloženě špatně, ale moc si to neužívám…buď je mi špatně z hladu, nebo z přejedení (nezávisle na velikosti porce), nějak nemám na nic chuť..jsem utahaná, rozleželá, líná..je to prostě divný ![]()
A taky prý už začínám mít bříško..já si tedy nejsem jistá, jestli je to z toho přibrání, nebo ne, ale prý už je to ono těhotenské…malinké…
Jsem dnes přesně 7+6, tedy konec osmého týdne, zítra začínám devátý..na kontrolu jdu za 14 dní, přesně ![]()
Ahojky Terezko, ty ses rozepsala, aspoň někdo,viď?!
Takové stavy jako máš ty, mám i já, jen pořád nemám chuť na jídlo, takže mě rozčilujou ti, co se cpou, nebo říkají jak mají hlad…a nechápou, že mě je blivno a na nic chuť prostě nemám:((
Jinak dneska jsem dělala čočkovou polévku, tak jsem na ni měla chuť,ale jak jsem ji dojedla, zvedl se mi žaludek a už jsem pádila na wc, takže můj výtvor skončil tam, ach jo:( teď se na ni nemůžu ani podívat, tak ji manžel(Michal) bude papkat asi týden…
Jak Terko popisuješ bříško, tak mě přijde, že jsem snad spolkla kopačák, takové ho mám, to snad není možné…říkám si, že jsem nafouklá, ale zase z čeho, když nic moc nejím, na wc chodím normálně…no nevím nevím:(
Já přes den už chrupat nemusím, spávám tak 9-10h denně v noci, tak jsem vyspaná,ale zase jsem tak líná, že to není ani možné…obdivuju švagrovou, co zvládala 3,2leté holky a byla těhotná..ajaj, to bych nedala…já jsem ráda, že jsem sama, že vstanu jak chci…no jo!!!!
A co vy ostatní,jak je, taky se zapojte,ať tady nepíšeme sami,hm?! ![]()
Holky: tak já jsem taky tak neuvěřitelně lenivá, to není možný.pořád bych spala. No a ze začátku jsem trpěla zácpou hodně a teď jí mám pořád, ale dá se to. Někdy mi je divně divně a tak pořád něco ujídám a je to lepší. Docela mi pomáhají ovocné bombóny. U mě to většinou je 2 dny dobře a 1 den divně divě.Dneska jsem 7t+5 a přijde mi že bříško už vystrkuje růžky
Jinak mám 153 a otěhotněla jsem při 53kg a na kontrole 12.6. jsem měla 54,5…teď asi víc
![]()
Zdravím vás, nejsem přihlášená Daisyzbopo (psala jsem dopoledne, nebo odpoledne?)
Ahojky, všem. Tak jsem dnes konečně byla u doktorky. Dle UZ 5+5 tt, takže čekám dál. gestační váček je pěkně v děloze, ale musím počkat, jestli porosteme jak se patří. Doufám. Ko měla být za 14 dní, ale jelikož jedeme na dovču, jdu už 2.7. Mám strach, aby bylo všechno v pořádku, když mě obvoďačka klidně oočkovala proti AB žloutence, ač jsem ji upozornila, že se snažíme o miminko a beru hormony. Další 2 dávky si už teda nedám a genetika mě určitě nemine, ale tam jsem byla i s Justýnkou. prostě pokaždé musím mít něco extra, nic nemůže jít normálně.
K vitamínům-u Juti jsem brala Femibion, jen 3 balení. Přenášela jsem 10 dní a „malá“ měla 4,09 kg (přála jsem si malé miminko
a ještě černý páčo, takže vypadala min. na 6 neděl. Teď beru Babyplan, a ve středu se ještě poradím z doktorkou, co by doporučila.
K příznakům-mám pocit, že jsem pořád nafouklá, žaludek se mi krásně houpe celý den, hlad mám jak herec a o zácpě bych taky nemluvila. Záda bolí, bříško občas. Všechno jedno,hlavně ať je vše ok.
mějte se krásně-Lenousku zítra tfuj tfuj ![]()
Ahoj holčenky ![]()
já doufám, že se to tady zalidní...........já bych psala pořád, ale tak nějak mám pořád strach-už je to lepší…neplaším, nevyšiluju-jako minulý týden, to jsem byla na zhroucení…a najednou to bylo pryč-asi taky hormony-bo co
![]()
Honeyny gratulace k váčku.............a s tím očkováním-no, určo to bude v pořádku…ono se říká, že ze začátku je „všechno, nebo nic“ takže určitě to tomu drobečkovi neublížilo.......a když už si jednou na genetice byla-tak jim to tam půjdeš omrknout ještě jednou ![]()
Fireangel-Terezko fakt se vždycky musím smát, tomu jak popisuješ své stavy-super…pěkně to umíš podat-většina toho sedí i na mě
![]()
Mirečko čočková polévka je docela dobrý nápad.......jinač budeme se snažit víc psát, ale to víš…ještě pořád nejsem ve své kůži…taky bych chtěla vidět srdíčko.....to mě holky na diskuzi snažení už nutily, abych si udělala metřík, že prý tim nic přeci neovlivním-ale asi fakt počkám
![]()
Jinač hlásím, že od neděle pociťuju přesně stav-jakej popisujete
![]()
Normálně jsem se naobědvala, ale do večera už jsem neměla na nic chuť, takže mi vyhládlo-ale tak, že jsem myslela, že pojdu, jak mi bylo zle-a už se to nedalo zachránit ani tím, že jsem do sebe tlačila nektarinky…musela jsem všeho nechat a jít spát...........no a od tý doby pociťuju pravý nefalšovaný nechutenství-nevim vůbec, co mám jíst, pač na cokoli pomyslím-tak mám husí kůži a dělá se mi blivno-ráno, přes poledne a i večer.Včera k polednímu mi bylo taky docela zle, ale pohled na hrnec s polívkou
…prostě všechno mi vadí..............a navíc musim říct, že po všem krkám jak nějakej hospodskej týpek..........
Ať sním suchý piškoty, nebo cokoli-tak to pořád krkám a cejtím
(omlouvám se za ten popis
)
Ale všechno je to normální-já jen pro srovnání
![]()
Holky napište mi, co jíte a co vaříte, pač já fakt nevim-vařit pro přítele to zvládnu, ale představa, že to mám jíst taky
![]()
Takže pro sebe budu muset něco jinýho.......včera jsem se vzmohla akorát na rohlíky se sýrem a rohlíky s jogurtem............a večer-jsem si dala těstoviny s tuňákem, ale už když jsem je dojídala, tak
Takže já fakt nevim, co jíst…asi možná zapečený brambory s něčím by nebyly špatný.......když si je představim, tak mi to nevadí............tak zkusím ![]()
Zatím páááááááááááá ![]()
DITTUŠKO: zdravím tě…ajaj, to je jako já, já už takové stavy ale pociťuju snad 14dnů, že na nic nemám chuť a žaludek mám pořád jakoby v krku, už se modlím,ať je to pryč a radši do sebe budu cpát horem dolem:) ale tohle, že mám žaludek na vodě, že jen pohled na jídlo, nebo příchod do kuchyně mi ten žaludek ještě víc cpe nahoru-ouvej!!!
A lidi okolo, co o jídle mluví, nebo se dlabou-to bych je zaškrtila…a řeči Michala typu:„co bych si dal tak dobrého“ mě dokážou vytočit…
ale zase nesmím být sobec, že:)¨
Já jdu na kontrolu 1.7. a mám docela strach, že to nebude ok, nebo co já vím a taky z toho, že mám tu cystu na vaječníku, myslíte, že je to nebezpečné, nebo jak?! ![]()
Ditty, ta čočková nebyla dobrý nápad, když jsem
ale zase asi nevím co mi sedne a co ne…ale radši taky jím jídla typu kuře s rýží, rohlíky apod.to je asi na žaludek takové jemnější…
A lenost? Šílené, každý den si říkám co udělám,ale já to prostě nakonec neudělám:( a ke všemu ty vedra, to je taky šílenost:(