únor 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
30.6.08 08:47

Mirko,

přesně tak. Co já se nabrečela u TV novin. Každej den nějaký nalezený novorozeně v popelnici… každá čtvrtá mamina prý nechá dítě v porodnici k adopci… a nám to s manželem pořád ne a ne vyjít :( . A všichni kolem mně to odnášeli. Byla jsem nervozní, protivná a věčně podrážděná. Nejhůř na tom byl samozřejmě manža. Ten mně musel poslouchat denně. Začala jsem hledat články a čím horší jsem našla, tím víc jsem křičela. Hledala jsem, co sníst, co vypít...... A nemělo to cenu. Najednou to přišlo. A nechci si za žádnou cenu připustit, že by něco nemělo vyjít. Že by se něco mohlo pokazit. Pořád slyším to manželovo : Nejanči !! :wink:
Oni ti chlapi někdy maj pravdu !! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.08 09:30

Ahojky holky, zdravím hlavně Martinku a Mirku :srdce: přesně znám ty pocity co popisujete…něco si přečtu a už stresuju, že to ok není apod.asi je to hloupost jančit hned na začátku a myslet pesimisticky…cokoliv se může stát kdykoliv a my tomu nezabráníme..musíme doufat a věřit, že to bude ok:( Nejhorší je to, že je to pro některé z nás nové a tak nevíme jestli to tak má být, nemá být a potom nad tím přemýšlíme a bojíme se…:(
a to je velmi špatně…taky jsem si kolikrát říkala, že sem už nebudu chodit, abych nečetla jen negativní zprávy ale nedá mi to…kéž už bysme měli bříška větší a povídali si radši o tom, jak nám je už ok a jak nakupujeme věcičky, co?! :) a co jinak holky, co je nového?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
30.6.08 11:15

Zdravím,jsem asi nějáká mimo..co se komu stalo??Já žádný články ani příspěvky nečtu.Jestli někoho potkalo něco ošklivýho,je mi to moc líto a doufám,že mu bude brzy líp,ale my musíme doufat,že to v pohodě zvládneme a proč taky ne,že jo..=o)

Mirka82:No jo,ten mi dal..=o) a taky se to zvládlo,tak proč ne teď..

Dneska je mi teda obzvlášť blbě,včera mi bylo dobře,tak jsem si říkala,že by bylo nejhorší za mnou…a dnes… :roll:

Martině držím palečky,když se tak moc moc o mimi snažila..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.6.08 12:19

Ahojky!Nemám dočteno.
Dneska jsem tu jen na skok, nakouknu pak asi až večer, mám dnes hodně práce.
Tak jsem byla u toho dr. A Buník má 21mm povirost a dost, tak mám radost. Pak jsem mu řekla že mě bolelo břicho jako při zánětu močáku, ale při močení mě nic nepálilo, tak mě radši prohlíd, mám kvasinkovej výtok…tak mám mast a čípky…Úžasný.Zase se 3 dny budu znásilňovat :lol: neumím si zavédst čípek. A navíc mě to bolí když si ho tam mám zavéct. :oops:
na kontrolu jdu za 14 dní. 18.7. tak snad vše bude ok a hlavně Buník povyroste zas o kus.
Fotku vám dám zítra nebo dnes večer.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.6.08 12:47

Ode mně nic novýho moc nečekejte :lol: . Mám jeden den jako druhej. Až do 17.7. , kdy mám jít na to gen. vyšetření, jen chodím do práce nebo dřímu doma u TV :lol: . Tak trochu si tu připadám jako … špatně placený provokatér. Každá se tu pídí, jestli je v pořádku když ono nebo tamto… Svěřujete se, jak vám je ( většinou blbě )… a mně nic není :? . Omlouvám se :roll: :) .
Já měla za sebou minulý týden asi 3 dny nákupní horečky. S hrůzou jsem zjistila, že velikost kalhot, které mi padnou je 44 8O . Nějaký volný trika a 3/4 kalhoty. Pohodlí nade vše :wink: . Ale moje maminka má zase radost, že konečně vypadám jak ženská a ne jako propuštěná z Dachau. :)
Musím oblíct nejdřív sebe :lol: .
Lenousek : děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.6.08 13:17

Tady je fotka a večer papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
30.6.08 13:37

To je ale veliký mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.6.08 15:01

Ahoj všem!!! Ráda bych se k vám přidala do diskuze. termín mám sice na 31. ledna, takže bych měla jít do ledňátek, ale pořád mám takový divný pocit, že to bude v únoru.
Koukala jsem že vás taky trápí nevolnosti…mě TAKY!!! a to nejen ranní, ale i odpolednní a večerní, ale doufám, že už to brzy přejde.
Na kontrole minulý týden už pěkně bilo srdíčko a ted další kontrola mě čeká 15.7., tak už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.6.08 18:00

Ahoj všem,
tak jsem se přišla podívat, jak se vám daří, zase po týdnu a něco. Neměla jsem moc čas na brouzdání po Internetu, protože jsem ještě dopisovala nějaké práce a dělala poslední zápočty, no nakonec mi ještě něco zůstalo na září, ale ani mi to moc nevadí. Jsem skoro ráda, že když budu mít studijní „program“, že se alespoň nebudu tolik pozorovat. Zítra začínáme 9.týden a já se stejně jako vy nemůžu dočkat, až budeme mít za sebou první trimestr.

Když jste rozebíraly ty příznaky, tak jsem si vzpomněla, že uplně na začátku jsem měla dva dny takovou jakoby virózu - únava, nevolnost, možná trochu zvýšená teploty, a potom se objevily //. V podstatě od té doby je mi tak jako podivně, pořád nevím, jestli je mi špatně z hladu nebo naopak z jídla :roll:

Jinak jsem si vědoma, že bych měla jíst zdravě, hlavně zeleninu, tak to se snažím dodržovat. Ale přiznám se, že si občas (třeba 1×za týden) dám třetinku piva. Nevím už, kdo to tu řešil, ale nealko pivo má asi 0,1procenta alk. a spoustu vitamínů, tak to bych v:,–(ila boty že nevadí.

Můj dr mi taky povolil kafe, teda jen občas. ale já mám nízký tlak a v práci chodím s turisty po městě, takže to si radši dám malý kafe než abych omdlévala na ulici.

S pitím coly se asi shodneme, že je to chemický sajrajt, a jsem přesvědčená, že to, čím cola pomáhá, je, že má bublinky a ty pomohou odvést přebytečné plyny ze zažívacího ústrojí. No takže já bych řekla že může pomoci cokoli studeného s bublinkami. Na druhou stranu, pokud se to pije po douškách, tak to asi nebude mít nijak zá:,–(ní vliv…

Jo, jinak ještě přidám vtipnou historku (aspoň trochu, doufám). Jelikož nedopnu kalhoty, rozhodla jsem se „oživit šatník“ a vybrala jsem si mimo jiné fakt suprový dlouhý šaty na ramínka. Jsou trochu volnější, bez pasu, trochu nabrané pod prsy. No a když jsem si je vzala poprvé na sebe, tak jsem byla asi 7+2 a normálně v metru mě paní pustila sednout!!!

Holky nevím, ale mám pocit, že v tomhle, tj. druhém těhotenství, mám hrozně brzo vidět břicho (ale nejsem si jistá, zda za to nemohou spíš večeře, dojídané po synáčkovi). Jsem trochu jako hrošík, celkem by mě zajímalo nějaké to cvičení, co se dá dělat doma.

Moc vám všem přeju ať jde všechno dobře, ať vám není moc špatně a ať se dobře daří i vašim miminkům. Uvidíte, jak si za pár týdnů budem povídat o tom, jaké nakoupit hadříky a kočárky :wink:

Příští týden 9/7 jdu na krev, tak to se tedy moc netěším…

Tak ahoj

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
30.6.08 18:07

Ahoj, já vás přišla jen pozdravit, termín mam 31.1. a původně byl 26.1., tak sem se dala k Ledňátkám, ale taky mam spíš pocit, že to bude únor…Minule sem tejden přenášela a pak indukce.

Mirko :-)

Přeju všem bezproblémový těhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
30.6.08 20:40

Ahoj holky, tak nám dneska dr. potvrdila těhotenství. Ještě ale moc nejásám, protože neviděla žloutkový váček, který by tam už prý vidět měl být. Taky moje obavy zvýšil fakt, že jsme tak trochu očekávali dvojčátka. Nicméně jsem moc ráda, že se nám zatím podařilo aspoň toto.

Můžete mi prosím říct, jestli víte, kdy má být nejpozději co vidět? Kdy žloutkový váček, kdy plod a kdy srdíčko? Něco jsem sice našla na internetu, ale vy asi budete mít přece jen čerstvější zkušenosti. :) Já jsem teď 5tt+5. Taky nevím, jak se to má správně počítat. Vzhledem k tomu, že k početí došo 12DC, neměla bych si 2 dny přičíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
30.6.08 21:26

Ahojky nový holky..=o)

Rébi:já byla na .kontrole 4+6 a taky ještě nebylo nic vidět,tak to snad nevadí..=o)

Majuska:tak brzy druhé mimi,to jsi dobrá a já se tak bojím druhého…ta naše potvora se ted tak vzteká…

maia:taky jsem jak balon..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
30.6.08 21:37

Ahoj maminy :-)

nakukuju semka pořád, ale nějak jsem neměla chuť psát......ve čtvrtek jsem večer zjistila, že špiním-krve by se ve mně nedořezal :cry: navíc můj doktor má dovolenou a doktorka, co ho zastupuje-nemá ve své ordinaci ani ultrazvuk(v dnešní době-NO COMMENT :nevim: ) takže jsem si moc nepomohla-stejně by mi naordinovali akorát tak Utrogestan, kterej stejně beru a řekli by mi, že mám dodržovat klid......no tak to se snažím v rámci možností dodržovat od začátku-aniž bych špinila.............no v pátek jdu konečně na kontrolu k doktoru......nemusím ani zdůrazňovat-jakej mám strach-zubař a všechny možný zkoušky, který člověk v životě dělal-jsou proti tomu brnkačka.................................No uvidíme-jak říkal sám doktor…„kdyby bylo nedejbože něco špatně-tak to stejně neovlivníme“ ale snažím se drobískovi věřit...............

Nějak jsem ztratila orientaci v osazenstvu-ale všechny nové maminky moc a moc vítám :srdce:

Rébi gratulka k potvrzení těhotenství.....a s tím co má být vidět v určitém stadiu-to si mi kápla přímo do noty...........taky jsem si několikrát říkala-že by mě to zajímalo-ale říkala jsem si, že radši nebudu nikde nic hledat, nebo budu srovnávat a budu ještě víc na nervy, než jsem.........ale když si napsala svůj příspěvek, tak mi to nedalo a před chvilkou jsem našla jedny stránky a tam je to moc hezky všechno popsané-tak se jukni.......
 http://www.babyweb.cz/…miminka.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
1.7.08 10:36

Dita77: A nebylo to v období,kdy jsi měla mít menstruaci - to by bylo úplně normální a i kdyby ne,pokud jsi nezačala z toho špinění nějak hodně krvácet,určitě to nic není.Jinka bys určitě měla veliký bolesti a hodně krve.

Každý ráno mi je tzeď tak zle,že pomalu nemůžu vylézt ani z postele..=o/
A taky mě dost pobolívá břicho-mimi asi roste.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.7.08 11:18

Zdravím všechny :-)

Ditta77 přesně, jak říká Lenousek. Taky jsem to měla. Pobolívalo mě v podbříšku. Doktorka mi vysvětlila, že jsem v termínu měsíčku a proto si tělo „myslí“, že bys měla krvácet. Že se to může občas opakovat. Byla jsem úplně na začátku těhu. Vyšel mi jen test z lékárny. Na ultrazvuku nic nebylo. Za týden už jsem měla „flek na monitoru“ a bylo po špinění :wink:

Lenousek no dnes ráno… ani mi nemluv :roll: , bolí mně úplně všechno. Sice pořád nezvracím, ale tak tak jsem se vyškrábala z postele. Připadám si, jako po galejích. Záda, ruce, nohy… všechno. Občas by mně zajímalo, co že se mi to vlastně v noci zdá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí