Poradna duly
Jana Čurdová
Sammy: Díky, akorát jak jsem se te´d přestěhovala. tak je tu nemám. Daisy je u R. rodíčů a gejša je u kamarádky, momentálně na výcviku.. ![]()
Zdravím,
sammmy:snažení 1měsíc a další prohlídku mám po 23.7 a 6,8.
Jinak do lékárny zajdu,myslím,že 1.trimestr končí 14.týden od poslední menstruace,je to 12. týden od oplození.
Taky jsem si to myslela, ze prvni trimestr konci za tri mesice od poceti, takze 14tydnu od posledni MS..tak v tom pripade me ceka jeste necelch 5 tydnu, uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…ale koukam, ze z vas mam zatim nejblizsi TP, tak uvidime, zda to vyjde
Jasne, retinol v tehu skodi, ale zase si vemte, jak minimalni mnozstvi toho do sebe pres tu kuzi dostanete..to same alkoholu..a kdyz treba sklenka vina nevadi..ono to nebude tak zhavy
A nepouzivat nic na akne, vypadam hrozne…
Ještě mě napadlo, studuju výživu, kdybyste měly otázky ohledně toho, co jíst a nejíst… ![]()
Terez, já na to akné používám normálně aknekolor. Jednak to kryje a má to i hojivé účinky. Dává se to jen na postižené místa, a neškodí to ![]()
Ahojky ![]()
Tak já jsem měla včera strašnou chuť na sladké! To jsem u prvního těhu neměla! Snědla jsem oplatek, čokoládu, zmrzlinu a kdo ví co ještě
Já jsem jinak na maso… Že by to tentokrát byla ta holčička?
Vítám novou maminku ![]()
Fireangel : V prvním těhu jsem taky studovala výživu, ale nakonec jsem stejně zjistila, že chtím prostě neodolám, i kdybych se na hlavu stavěla
Mám slabou vůli ![]()
Snad tě ta alergie nebude dlouho trápit, konec 1. trimestru bude už brzy ![]()
Sammmy : Do seznámku: Mirka82..........Mirka.....25 let.....6 měsíců…1 chlapeček.....11.2........KO 5.8., gen. konzultace 7.7.
Ahoj holky, vy jste ale ranní ptáčata, fakt ![]()
já teprve lezu z postele,ale nechrupala jsem, ale četla jsem si…ale už fakt musím vstát, jít se sebou něco udělat, protože pohled do zrcadla je šílený(taktéž mi na obličeji něco raší, já používám Vichy..jak tonikum tak odličovací mléko tak krém…) sem si říkala, že jsem tak hnusná, že snad nepotřebuju UTZ a budu mít holku
…to já jen tak ![]()
No a jinak zdravím Terezku a vlastně vás všechny ![]()
SAMMY: jak je možné, že někdo tam má dva metříky, jsem to zkoušela a mě to pslao, že je to moc dlouhé:O ptám se tebe, ty jsi taková chytrolínka a vždy jsi mi poradila..:)
Mirko S. : Snad ti poradím i já
Asi tam toho máš hodně vypsaného, máš tam data KO, // a tak a už máš dlouhý podpis…
Jen tak mimochodem, je tady někdo z Ostravy?
Mě to tam Miri nešlo ani, když jsem to tam //,UTZ atd. neměla, psalo to, že je to slouhé, tak jsem tam šupla místo toho tohle, ale to stačí:) ale děkuju, jsi hodná… ![]()
Miruš, právě jsem koukala, že jsi z Ostravy. Já jsem v dětství bydlela na Dubině. Pak se naši rozvedli, táta tam bydlí pořád a my se odstěhovali do Bílovce, což je nějakých 20 km
. Odkud ty přesně jsi?
Miruš S., Mirka má pravdu. Podpis máš dost dlouhý. A vím, že metříky z babygaga zaberou víc místa, než třeba z Lillypie. Tam se vlezou dva v pohodě. Ale nic csi z toho nedělej, mě se tam druhý taky nevešel ![]()
To nevadí, stačí tenhle, díky za radu, včera jsem s ním bojovala asi hodinu, než jsem vybrala, je jich tam tóóólik:)
To mi povídej, taky jsem si vybírala dlouho a několikrát měnila ![]()