Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak dnes jen na skok. Jedu na tu chatu, takže se ukážu až za týden asi v pondělí.papa a opatrujte se. ![]()
Ahojky,dobré ráno..
já dneska pracovně,prodavačka má dovču,tak jsem tu za ní.Myslela jsem,že nevstanu,fuj,jak mě bylo zase blbě…
Hlavně,že se trošku ochladilo..=o)
Tak vás mám přečtený
, ale dnes vůbec nestíhám
.
DITTY dýchej zhluboka a usuš kapesníky
. Moc jsem si oddychla.
Já TP porodu nějak nepočítala. Na snímku z UZ mám datum 16.2.2009, tak jsme z toho doma odvodili, že je to datum porodu
.
Co se týče dětí doma - holky, co to doma musíte absolvovat - vážně před váma smekám… Nezvládám ani svýho 8letýho psa a to se mně neptá PROČ ?
. Ještě pořád mi nedochází, co budu dělat s tím mimčem. Vím, že to bude makačka, ale asi mi to pořádně ještě nedocvaklo.
.
Maminy, přeji vám hezký den ( u nás v Olomouci se konečně dnes udělal - je pošmourno, 22° a poprchá
) a i pěkný víkend. Opatrujte se mi, jsem ráda, že si vás můžu číst
.
Ahoj holky,
tak my jsme dneska vstávali už v šest, malému se nějak špatně spalo. A to nemluvím o tom, jak se spalo mně. tak y nemůžete spát? usínám pravidelně kolem půlnoci, i když se těším už v 7 do postele, ale prostě neusnu dřív, pak se vzbudím kolem půl druhé, dojdu se napíta pak usnu, tak zase do čtyř a pak se jen převaluju, na chvilku zaberu a v šest jsem vzhůru.
a pak jsem celý den jak pacená, ještě že se ochladilo, to je mé vysvobození, protože už to bylo neúnosné. četla jsem tu o Dittě, tak doufám, že je všechno v pořádku
ale snad jo, jsme holky šikovné a drobečci taky.
tak přeju krásný den
Daisy - je to jedno
Ale u mě to s tou ovulací bylo jinak, já ji totiž půl roku vůbec neměla, ani menstruaci, měla jsem vysoký prolaktin ze stresu, fakt jsem byla šest měsíců bez MS, lítala jsem po vyštřeních a pak se mi konečně povedlo přibrat pár kilo, z 52 na 56 a najednou zničehonic jsem měla //
Ale vím, že se nám mimčo povedlo 11.5., otázka je, jestli se zahnízdilo o dva, tři nebo víc dní později, proto tam ty plus mínus dva tři dny haprují..v úterý jdu na druhý utz, tak snad bude vše ok, hlavně to srdíčko aby bylo, v 5+6 ještě nebylo…
Ahoj holky, přidávám se k Vám. Při včerejší kontrole mi pan doktor znovu potvrdil TP 28.2.2009 ![]()
Trošku jsem váhala, jestli nemám spíš jít do března, ale takhle budu sledovat u Vás, co mě čeká. Doma mám už jednu princeznu, ale té teď bylo 15, takže si rozhodně z prvního těhotenství už moc nepamatuju. Jen to, že jsem jedla pořád chleba s medem a zapíjela grankem
Doufám, že se to nebude opakovat
Mám v plánu zdravou stravu ![]()
Ahoj Pastelko, pokud chceš přidat do tabulky, koukni na 20. stránku, a hoď sem potřebné info, dopíšu Tě tam
.
Terez, srdíčko už půjde určitě vidět, uvidíš. Mě už v 4+5tt byl vidět gestační i žloutkový váček a v 6+5 tt krásně bilo srdíčko jako na poplach
.
Adélko, tak to já usínám hodně brzo, ale taky se v noci převaluju. A navíc dnes bylo opravdu dusno, takže se nedivím, že se špatně spalo i malému. Po obídku si lehněte a prospěte se oba dva. Teď už to bude fajn ![]()
Marťo, pokud jsi 8+4 tt, tak bych řekla, že termín budeš mít dřív, okolo 11.2.09. Ale vím, že se nám to všem ještě možná trochu posune, podle pohybů, takže je to opravdu jen informativní.
O.K. Tak já zasílám údaje do tabulky:
Pastelka/Lenka/35let/snažení 4 měsíce/Laura 15let/TP 28.2.2009/KO,UTZ 5.8.
Je to dostačující? ![]()
Jinak já co jsem těhotná se spaním problém nemám, spala bych kdykoliv a kdekoliv…To předtím jsem problémy docela měla. Jeden čas jsem brala i prášky, abych se vůbec prospala. ![]()
Pastelka , do tabulky hned doplním
. A koukám, že už máš doma pěkně velkou slečnu. Už ví, že bude mít sourozence?
Našla jsem skvělé stránky, kde je pěkně popsáno týden po týdnu. Můžete kouknout : http://petravesela.blog.cz/…/tehotenstvi .
Sammmy, díky za odkaz, určitě tam mrknu ![]()
Laura už to ví a má obrovskou radost
V lednu jsem prodělala potrat, tak to těžce nesla, teď samozřejmě drží palce, aby to dobře dopadlo ![]()
To je fajn. V patnácti je už skoro dospělá a věřím, že Ti bude pomáhat. Můj nejmladší brácha se narodil, když mi bylo 17 a vyloženě jsem si to užívala ![]()
No fakt, mam tu nejstarsi mimco, TP 3.2., nakonec treba jeste spadnu do lednatek
uvidime v utery dle utz, jestli mi to posune..poprve jsem byla v sestem tydnu, ale protoze jsem vubec nemenstruovala, nikdo nevi, jak presne to bylo..a s tim spanim, taky mam problem, vrtim se, prevaluju, budim se na zachod, zizni, je mi horko, mam blby sny, premyslim..ach jo..
a kolem sedme jsem zase vzhuru z hladu
Ale uz tri dny je mi docela dobre, ze by me konecne ve druhem mesici presly nevolnosti?
Jen ty pupinky kdyby chtely zmizet..a bradavky me boli porad, mam je cele odrene..chjooo…a uz mam brisko normalne
A zoufale strasnou chut na nezdravy veci, pomooooc, jsem nutricni terapeut a dodnes jsem jedla hoodne zdrave, a ted bych se mohla zivit jen rohlikama s medem a parkama ![]()
No to jo, manžel prohlásil, že je fajn, že budeme mít mimčo ve třech a ne jen ve dvou
Ve třech se to lépe táhne
Jsem ráda, ale rozhodně to nechci zneužívat. Chápu,že má svoje koníčky a zájmy a pro dítě jsme se rozhodli my a ne ona. Moje kamarádka to měla podobně, ale ta si z dcery ( v té době jí bylo 13 ) udělala chůvu. ´Věčně někde vláčela kočár a hlídala. To mi nepřipadá fér ![]()