únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
4.7.08 08:42

Holky tak dnes jen na skok. Jedu na tu chatu, takže se ukážu až za týden asi v pondělí.papa a opatrujte se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.7.08 09:17

Pa Daisy a dej na sebe taky pozor. Hlavně na Buníka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
4.7.08 09:55

Ahojky,dobré ráno..

já dneska pracovně,prodavačka má dovču,tak jsem tu za ní.Myslela jsem,že nevstanu,fuj,jak mě bylo zase blbě…

Hlavně,že se trošku ochladilo..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.7.08 10:08

Tak vás mám přečtený :wink: , ale dnes vůbec nestíhám :( .
DITTY dýchej zhluboka a usuš kapesníky :wink: . Moc jsem si oddychla.

Já TP porodu nějak nepočítala. Na snímku z UZ mám datum 16.2.2009, tak jsme z toho doma odvodili, že je to datum porodu :D .

Co se týče dětí doma - holky, co to doma musíte absolvovat - vážně před váma smekám… Nezvládám ani svýho 8letýho psa a to se mně neptá PROČ ? :D . Ještě pořád mi nedochází, co budu dělat s tím mimčem. Vím, že to bude makačka, ale asi mi to pořádně ještě nedocvaklo. :wink: .

Maminy, přeji vám hezký den ( u nás v Olomouci se konečně dnes udělal - je pošmourno, 22° a poprchá :D ) a i pěkný víkend. Opatrujte se mi, jsem ráda, že si vás můžu číst :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.7.08 10:09

Ahoj holky,
tak my jsme dneska vstávali už v šest, malému se nějak špatně spalo. A to nemluvím o tom, jak se spalo mně. tak y nemůžete spát? usínám pravidelně kolem půlnoci, i když se těším už v 7 do postele, ale prostě neusnu dřív, pak se vzbudím kolem půl druhé, dojdu se napíta pak usnu, tak zase do čtyř a pak se jen převaluju, na chvilku zaberu a v šest jsem vzhůru.
a pak jsem celý den jak pacená, ještě že se ochladilo, to je mé vysvobození, protože už to bylo neúnosné. četla jsem tu o Dittě, tak doufám, že je všechno v pořádku 8O ale snad jo, jsme holky šikovné a drobečci taky.
tak přeju krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.7.08 10:21

Daisy - je to jedno 8) Ale u mě to s tou ovulací bylo jinak, já ji totiž půl roku vůbec neměla, ani menstruaci, měla jsem vysoký prolaktin ze stresu, fakt jsem byla šest měsíců bez MS, lítala jsem po vyštřeních a pak se mi konečně povedlo přibrat pár kilo, z 52 na 56 a najednou zničehonic jsem měla // :lol: Ale vím, že se nám mimčo povedlo 11.5., otázka je, jestli se zahnízdilo o dva, tři nebo víc dní později, proto tam ty plus mínus dva tři dny haprují..v úterý jdu na druhý utz, tak snad bude vše ok, hlavně to srdíčko aby bylo, v 5+6 ještě nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
4.7.08 10:46

Ahoj holky, přidávám se k Vám. Při včerejší kontrole mi pan doktor znovu potvrdil TP 28.2.2009 :)
Trošku jsem váhala, jestli nemám spíš jít do března, ale takhle budu sledovat u Vás, co mě čeká. Doma mám už jednu princeznu, ale té teď bylo 15, takže si rozhodně z prvního těhotenství už moc nepamatuju. Jen to, že jsem jedla pořád chleba s medem a zapíjela grankem :) Doufám, že se to nebude opakovat 8) Mám v plánu zdravou stravu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.7.08 11:11

Ahoj Pastelko, pokud chceš přidat do tabulky, koukni na 20. stránku, a hoď sem potřebné info, dopíšu Tě tam :wink: .

Terez, srdíčko už půjde určitě vidět, uvidíš. Mě už v 4+5tt byl vidět gestační i žloutkový váček a v 6+5 tt krásně bilo srdíčko jako na poplach :srdce: .

Adélko, tak to já usínám hodně brzo, ale taky se v noci převaluju. A navíc dnes bylo opravdu dusno, takže se nedivím, že se špatně spalo i malému. Po obídku si lehněte a prospěte se oba dva. Teď už to bude fajn :wink:

Marťo, pokud jsi 8+4 tt, tak bych řekla, že termín budeš mít dřív, okolo 11.2.09. Ale vím, že se nám to všem ještě možná trochu posune, podle pohybů, takže je to opravdu jen informativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
4.7.08 12:34

O.K. Tak já zasílám údaje do tabulky:
Pastelka/Lenka/35let/snažení 4 měsíce/Laura 15let/TP 28.2.2009/KO,UTZ 5.8.
Je to dostačující? :wink:
Jinak já co jsem těhotná se spaním problém nemám, spala bych kdykoliv a kdekoliv…To předtím jsem problémy docela měla. Jeden čas jsem brala i prášky, abych se vůbec prospala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.7.08 12:49

Pastelka , do tabulky hned doplním :wink: . A koukám, že už máš doma pěkně velkou slečnu. Už ví, že bude mít sourozence?

Našla jsem skvělé stránky, kde je pěkně popsáno týden po týdnu. Můžete kouknout : http://petravesela.blog.cz/…/tehotenstvi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
4.7.08 13:04

Sammmy, díky za odkaz, určitě tam mrknu :wink:
Laura už to ví a má obrovskou radost :) V lednu jsem prodělala potrat, tak to těžce nesla, teď samozřejmě drží palce, aby to dobře dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.7.08 13:23

To je fajn. V patnácti je už skoro dospělá a věřím, že Ti bude pomáhat. Můj nejmladší brácha se narodil, když mi bylo 17 a vyloženě jsem si to užívala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.7.08 13:30

No fakt, mam tu nejstarsi mimco, TP 3.2., nakonec treba jeste spadnu do lednatek :lol: uvidime v utery dle utz, jestli mi to posune..poprve jsem byla v sestem tydnu, ale protoze jsem vubec nemenstruovala, nikdo nevi, jak presne to bylo..a s tim spanim, taky mam problem, vrtim se, prevaluju, budim se na zachod, zizni, je mi horko, mam blby sny, premyslim..ach jo.. 8) a kolem sedme jsem zase vzhuru z hladu :D Ale uz tri dny je mi docela dobre, ze by me konecne ve druhem mesici presly nevolnosti? :wink: Jen ty pupinky kdyby chtely zmizet..a bradavky me boli porad, mam je cele odrene..chjooo…a uz mam brisko normalne 8O A zoufale strasnou chut na nezdravy veci, pomooooc, jsem nutricni terapeut a dodnes jsem jedla hoodne zdrave, a ted bych se mohla zivit jen rohlikama s medem a parkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
4.7.08 13:37

No to jo, manžel prohlásil, že je fajn, že budeme mít mimčo ve třech a ne jen ve dvou :wink: Ve třech se to lépe táhne 8) Jsem ráda, ale rozhodně to nechci zneužívat. Chápu,že má svoje koníčky a zájmy a pro dítě jsme se rozhodli my a ne ona. Moje kamarádka to měla podobně, ale ta si z dcery ( v té době jí bylo 13 ) udělala chůvu. ´Věčně někde vláčela kočár a hlídala. To mi nepřipadá fér :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
4.7.08 13:46

Holky, hezký víkend, já za chvíli letím dom. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí