Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já jíst až teď snídani, tak by mi žaludek řval na celé kolo
.
Miruš S. máš pravdu. V tabulce jsem se překoukla. Včera vlastně byla na té genetiké konzultaci Mirka a vy jste jen řádek od sebe.
Taky jsem na Terezku už zvědavá…
SAMMY: určo to bude ok a vloží sem i fotečku z ultrazvuku, která bude pěkňunká, je nejdýl těhu, tak budeme aspoň vědět, co nás čáká za pár týdnů:)
Závidím ti, že do sebe můžeš tak dlábit, já snědal chleba se sýrem a rajčetem a jsem nacpaná jakobych snědla celé prase:) moc toho nepojím, nemám chutě:(
Miruš, je to tím, že jsem neměla žádnou přílohu. Jen zeleninu a ovoce. A to já teď můžu po kilech
.
A Terezka nás pěkně napíná..
Tak říkala, že jede na půl 11h. tak možná to nemá blízko, nebo pak ještě někam jela:)) ale jsem zvědavá:)
To jo, budu muset jít taky něco pojíst, snad to za pár týdnů bude lepší,jinak mě za chvíli nebude vidět ![]()
Ahoj holky,
já si teď dala výbornou polívku, rajskou s plněným luskem a 4 knedle.
Moc jsem si pochutnala
. Na ty hrůzy, co tam v jídelně předváděli v poslední době, bylo tohle naprosto úžasný. ( A nebo se mi konečně změnily chutě a začíná mně chutnat závodní jídelna
)
Chutnat závodní jídelna? Marťo, to snad v dnešní době ani nejde. To spíš bude těma chutěma
. Ale s tou rajskou jsi mi tedy nahnala pěkné chutě ![]()
Marťo : Chutná ti jídlo ze závodní jídelny
Tak to jsou určitě jen těhu chutě
Manža mi říkal, že v těhu vařím jinak… šíleně ostré a skoro nesolené
Podle mě je stejně všechno plané a bez chuti ![]()
No nic, musím stvořit malému nějaký obídek a vymyslet něco i pro nás…
Miruš, my včera koupili v Tescu grilované kuře a máme ještě dnes na večeři, takže mám po starostech, doporučuju
.
Tak jsem tady ![]()
Podle prohlídky je vše v pořádku, děloha roste, není žádný problém, dostala jsem už průkazku
Akorát mi nedělala ten ultrazvuk, s tím, že není důvod, vše je ok, a pojišťovna prý hradí jen dva, což moc nechápu…nicméně jsme se domluvily, že ve čtvrtek (pozítří) jí mají přivézt nový, 3D, tak ho na mně a ještě na pár maminkách vyzkouší, tak jsem zvědavá na mimíska trojrozměrného
Ani jsem se nezaptala, jestli za to něco bude chtít, tak uvidíme..každopádně na další kontrolu jdu 11.8. v 10.50, a nabízela mi různé testy, že si mám rozmyslet, zda je budu chtít…jinak jsem dnes 10+0…no a ty testy, mezi 11. a 14.tt za 500velký UTZ, za 800 dřívější testy z krve na vrozené vady a za 250 stěr z jazyka kvůli streptokokovi, tak uvažuji o těch vadách, je to sice jen o tři týdny dřív, než se dělají pak v 16.tt zdarma, ale je to přesnější..každopádně se už moc těším na čtvrtek, až mimčo konečně uvidím..dostala jsem taky takovou velkou krabici plnou letáčků, příruček, vzorků krémů a čajů, plínku.. ![]()
TERULKO: tak to moc gratuluju, že vše je ok, já ti to říkala:) jen je mi divný ten ultrazvuk, já si myslím, že mě ho bude dělat pokaždé, co tam půjdu, jak jsem pochopila podle jejich řečí, jak jinak by kontrolovala jak mimi bije srdíčko a jak roste atd. Ale jinak je to super, že jsi zase v poho a jdeš vlastně až za měsíc, to zase uvidíš a budeš vědět víc a průkazka-říkala jsem ti to:))
Terez, moc gratuluju ke KO. Vidíš, že vše dobře proběhlo a mimouš je v pořádku, ty plašindo naše ![]()
A souhlasím s MirkouS. Mě taky dělá UTZ pokaždé, co tam jsem. Já bych si ho vydupala, i kdybych si ho měla zaplatit..
Fireangel : UTZ by měli být hrazené 3, ale pokud máš nějaký problém, tak to je nad rámec a pojišťovna to normálně hradí. Musí si tam dr. prostě napsat nějaké odůvodnění, proč UTZ dělala. Jinak velký UTZ by měl být také zdarma, měla by jej platit pojišťovna. Mi dr. dělal při 1. těhu UTZ pokaždé asi do toho 20tt, pak už ho pokaždé nedělal. 3D UTZ se většinou platí, ale pokud chce dr. vyzkoušet přístroj, třeba to bude grantem
Z toho 3D UTZ se dá pořídit videozáznam na CD, ale nevím, jestli všude.
Sammmy : Asi udělám pečené kuře. Grilované z Tesca moc nemusím, připadá mi málem polosirové, vždycky ho ještě chvíli dopékám v troubě…
Miruš, tak včera byla v Tescu asi nějaká erupce, protože to kuřátko bylo geniální. Jinak já ho taky moc nejím, ale Petr se mi po tom může utloust.
TERKO, připojuju se k holkám s gratulací a závidím: to oddechnutí, že je vše v pořádku, průkazku „černé na bílém“ a hlavně tu velkou krabici
. Držím palečky do další kontroly ![]()
Tak já se pomalu chystám domů. Odpoledne se na Vás kouknu, tedy pokud neusnu
.
Nejdřív ale musím dostat Drahého na gyndu kvůli odběrům krve na RH faktor. Já mám totiž A-. No a Petr byl na odběreh naposledy někdy v dětství, takže má strach jak malej ![]()
Zatím pa Kočky ![]()