únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
9.7.08 21:05

Adel : Mě už asi 3 dny pronásledují chutě na špagety s kečupem! A to kečup moc nemiluju 8O Měla jsem to ale i u Tea. Šílená chuť na kečup a na zmrzlinu :oops: No… vlastně jsem měla chuť na všechno, ale jen do doby, než jsem to viděla, to se mi začal zvedat žaludek a musel to sníst manža… Přibral více než já :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.7.08 21:59

Adelapaja:tak to černo znám,každé ráno,nejem při těhu..=o))

A ty chutě,docela se na ně těším..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.7.08 07:40

Dobré ránko všem těhulkám :wink: ,

jsem chtěla jen tak proletět, co je s vámi nového, ale přispěju i troškou ze svýho těhuživota :wink: :

Nejdříve pro Koník - Peti, vítám Tě i já. Jsem moc ráda, že jsi přišla a vyrovnala věkový průměr :wink: .

Rébi - Já dostala kyselinu listovou od doktorky. Pochopila jsem, že to je přesně dávka, co pro to maličké potřebuju. Jedna pilulka ob den. Neříkala nic, že bych měla jíst ještě něco navíc :o ???

Taky jsem od ní dostala hořčík. Rozpustný. Právě na ten nízký tlak. Kávu jsem pila vždy, ale teď mi povolila, tak dvě denně a navíc už ani na tu druhou nemám chuť. :roll:
Můj „normální“ tlak je 80/60… A je pravda, že po tom hořčíku je mi opravdu líp. Zvlášť v těch vedrech to bylo se mnou napínavé :) .

Takže všem přeji hezký, sluníčkový den a zase nakouknu. :wink:

P.S. : Já poslední 3 dny furt žeru olivy !! Nevíte někdo o nějaké slevě ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
10.7.08 08:31

Koníku : Nevím, jestli jsem tě včera nezapomněla přivítat :oops: Takže tě mezi námi vítám :D

Marti : Zkus juknout na www.akcniceny.cz :wink: :lol: :lol: :lol:

Jinak je mi dneska už od rána pěkně :poblion:

Já beru Calibrum Babyplan, dr. mi ho doporučil při 1. těhu. Beru ho ale spíše sporadicky. Sice ho mám u PC na stole, ale nějak na něj zapomínám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.7.08 08:43

Mirko - chápu, že je Ti hrozně, ale ten Tvůj šouflsmajlík je úúúžasný !!! Promiň, ale strašně jsem se musela smát :lol: .

Babyplan jsem si naordinovala sama. Ještě před těhu. Díky těm mým panikám vyhrál můj soukromý konkurz na „otěhotnění“ … A ať si říká kdo chce, co chce, já věřím, že mi pomohl. Stačily dvě balení :wink: .

Hele, jen takovej dotaz : Taky říkáte těm malým fazolkám jménem ? Nebo jen my dva s manžou jsme tak prdlí a říkáme jí Klaudie ?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.7.08 09:09

jména

Ahoj holky, jméno přímo nemáme, ale bude to bílý kůň…proto ten koník :lol: Máme takovou plyšovou rodinu a bylo to jejich přání…ale jinak jsme běžný pár :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.08 09:19

Ahojky holky, přeju krásné ránko…
Mě je vždy po ránu docela ok, dokud teda ležím, pak zajdu do kuchyně, že se napiju, nebo pro nějaký oplatek, ale to už mi začíná být blééé asi z toho pachu z kuchyně…:( to je šílené, snad to brzo přejde, nebo začne?! 8O
Já taky beru baby plan, doporučila mi ho doktorka, že je to v prvním trimestru dobré a tyk to obsahuje kyselinu listovou, takže jsou v tom obsažené všechny vitamíny co plod potřebuje.Taky se o snažím brát poctivě, ale též se někdy stane, že zapomenu:((
Vy jste blázínci, to mě nenapadlo říkat tak brzo jménem „mimčovi“, ale většinou ho nazýváme pusinka:))) ale jen tak sporadicky…:)) ne účelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 09:37

Dobré ránko.
Tak dnes už jsem zase fit (až na to, že jsem zaspala a v práci toho hodně), ale hlavně, že nezvracím. Včera jsem si dala květák a špatně mi bylo určitě z toho. Můj Drahý prohlásil, že to malé je rozumné, že mu takové blivajzy jako zelenina nejedou :lol: . Petr je totiž masožravec :D .

My mimču říkáme prďolka a jmény začneme, až budeme vědět, co to je..
Necháte si to taky říct, nebo chcete překvápko?

Adél, na ten nízký tlak Ti můžu jen poradit, že než vstaneš, seď jen tak na 5 minut na posteli. Mám nízký tlak od mala a když rychle vstanu, taky omdlívám. Ale já miluju kafe, takže tím to občas napravím :wink: .

Jinak já už jsem myslím psala, že beru Centrum Maternu. Jesnu tabletu ob den, což by mi mělo vyjít skoro do konce těhu. Balení má 90 tablet a stojí okolo 600,–. A ten druhý den vždy ďobu jen listovku. Ta neuškodí nikdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.7.08 09:38

cvičení

Chtěla bych se zeptat, jestli některá chodíte civičit? Dříve jsem se docela hýbala, ale teď kvůli únavě a hlavně obavám jsem úplně zlenivěla. A jelikož mne únava pomalu opoští chtěla bych zase trošku cvičit. Třeba břišní tance pro těhotné…to může být docela sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
10.7.08 10:02

Marti : My říkáme mimi zatím Miuška. Měli jsem vybrané jméno Mia. Teovi jsme říkali Adélka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.7.08 10:06

Pěkné ráno, tak se pokusím reagovat na víc příspěvků najednou :D Špatně mi není ráno, ale odpoledne a večer, i když jsem ještě nezvracela, mám pocit, že to přijde každou chvíli. Nepomáhá nic :wink:
Nízký tlak mám taky, ale to jsem měla vždy, teď je to jen lehce horší.
Dneska jdu na 3D UTZ.
Jménem prckovi neříkáme, to až budeme vědět, co to je.
Cvičím denně až obden sama doma - aerobic pro těhulky, rotoped, posilování, protahování..cvičila jsem vždy, tak jsem teď jen upravila zátěž a vyřadila nebezpečné cviky, mám cvíčo doporučené i od doktorky :wink:
Už jsem objednaná kvůli razítku do průkazky na prohlídku k obvoďákovi, ještě musím uhnat zubaře..
A pozítří odjíždíme na 14dní na dovolenou :wink:
Jo, a ty vitamíny - beru Gravital a kyselinu listovou, třikrát týdně Gravital, ostatní dny listovku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.7.08 11:32

No… my máme Fazolku, tu Klaudii jsme vymysleli, když jsme vůbec začali o mimču s manžou mluvit. Protože samozřejmě to bude holka. Nikdo s klukem nepočítá :lol: . Ale zlobí mně, že nemůžeme najít žádnou zdrobnělinu :-(. Klaudinko je dlouhé, Dynko je strašné a Lidunko manžel odmítá :lol: . Uměly by jste poradit ? No asi od Klaudie upustíme… Když jsem navíc zjistila, že to znamená „kulhavá, chromá“ :roll: … asi by nám poděkovala :lol: .
Jinak o tom, zda vědět či nevědět pohlaví… taky přemýšlím. Zatím víc vyhrává, že se nechám překvapit, ale vážně teď nevím. Jedinou výhodu vidím v tom oblečení a výbavičce vůbec. Víte, jaký barvy… atd. Všechno, na čem mi teď opravdu záleží, jestli je všechno v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 12:11

Já bych se možná ohledně pohlaví nechala taky překvapit, ale Péťa se ptal hned nad první fotkou z UTZ, jestli už víme, co to bude :lol: . Takže si to říct necháme.

A jaké máte vymyšlená jména?
My pro holčičku Sabinka a pro kluka asi Tomáš. Ještě jsme uvažovali nad Petrem, ale to už by toho bylo trošku moc. Můj děda je Petr, můj otec je Petr, přítel je Petr a kdyby bylo ještě mimi, tak to by bylo trošku přePetrováno :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.08 12:15

Tak já jména už mám delší dobu, snad od 16ti:) Původně jsem chtěla Martin a Veronika, ale jelikož manželův brácha je MArtin, bylo by to dost hloupé, aby se jmenoval jménem i přijmením jakoby po něm..tak sme nakonec změnili na Michal(manžel) a Adéla…původně jsem chtěla ještě Aneta, ale tu mají můj brácha..takže tak:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.7.08 12:21

Ahojky tam mě bylo šoufl cca týden, docela mi pomohlo hned ráno do sebe nacpat kousek suché housky, ale lepší je si udělat těhu čaj a koupila jsme i pár lízatek na nevolnost v lékárně-ty celekm pomáj, ale jen na chvilku na dopoledne bych jich potřebovala tak 3,4 kousky.

Sammy: tu kontrolu mám na 29.7.09, promiň přepsalal jsem se.

Jinak papáme Mamavit. Jedla jsme ho už když jsme začali trénovat na mimi. Doporučila mi ho dr. už u Jiříka. Ale jedla jsme ho u něj jen 4 měsíce protože mi hrozně vyrostlo bříško a tak mě děsili ať o jejím že se mi jinak narodí obřík.Kyselina listová je už ve vitamínech. No malej měl stejně 4 kg takže to měl asi daný 8O .

Jinak už mám od pondělí chuť na ruské vejce. Týjo :P :P :lol: :lol:

No ale malej je nemocnej tak doufám že si ho budu moc koupit příští týden až budeme moc chodit ven.

Jinak to všechno bude určitě dobré miminka v bříšku vyrostou a budou už pořád jen s námi. Než se ožení a vdají. :D :D

Já bych chrtěla holčičku, mažel kluka. Vzhledem k tomu že už jednoho máme by tu byla přemíra chlapů ne? Ale já si myslím že to stejně bude kluk. Nevím jestli si to necháme říst. manžílek chce a já asi nechci tak nevím.

Co vy necháte si to říct.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital