únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
13.7.08 22:07

Ahojky holky.Jsem tu nová a ráda bych se k vám přidala.Mám doma tříletou Nikolku a druhé mimi se má narodit v únoru.Ještě nic nevím.Zítra jdu teprve poprvé k dr.Už se moc těším a doufám že je vše ok.Pak napíšu co jsem se dozvěděla.Teď už půjdu do hajan abych byla zítra čilá.Mějte se a užívejte si.Ať vám není zle. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
14.7.08 08:11

Zdravím po víkendu!
Tady bylo o víkendu tedy mrtvo :( Jakukovala jsem a pořád nic :lol:

Marti : Byli jste nakonec plavat?

Já jsem po víkendu mrtvá. Jak teď byly ty 2 noci bouřky, tak jsem toho moc nenaspala, malý byl pořád vzhůru :? Dneska si asi to kafe dám, v 1. trimestru se ho snažím omezovat, ale 1 si myslím neublíží…

Chocholko : Vítej :D

Jinak jsem celý víkend vymýšlela a zapisovala, co ještě nám chybí koupit a co vůbec malému upeču k narozkám :roll: Váhám před klasickým dortem, místo krému jen s pusinkem, nebo piškorový s jablkama.

No nic, ještě nakouknu, Teo se dožaduje snídaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.7.08 08:14

Dobré ránko fšem :wink: ,

Chocholka - Tož vitaj mezi nama, cérko :wink: . Pojď dál, posaď se a povídej :) .

Tak jak se vám vyvedl ten víkend ?
My byli plavat v těch Hranicích. Lidi, já jsem z toho nadšená. Kdo to nemáte daleko, můžu jen doporučit. Všechno moc hezky udržovaný, všude čisto. Dokonce i takové ty pultíky na přebalování mimišek tam měli. Voda opravdu teplá a spousta všelijakých vymyšleností. Chtějí 55,– Kč na hod, ale lehce jsme to oblafli :lol: . Byli jsme tam dobrý 3 hodiny. Na sobotní odpoledne tam ani nebylo moc lidí.
Udělala jsem pár bazénů tam a zpátky a kupodivu jsem ani nebyla unavená. Moc jsem si to užívala.
Takže hurá do plavek a plavte !! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.7.08 09:13

Dobré ránko kočky :wink: .

Marti, tak vidím, že jste si to plavání pěkně užili :wink: . Já si taky lebedila na zahradě v bazénu 8) .

Vítám chocholku a držím pěsti na dnešní KO :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
14.7.08 09:53

Sammmy : U vás bylo o víkendu počasí na koupání? U nás bylo celý víkend hnusně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.7.08 09:57

MIruš, jen v sobotu. Celeé odpoledne jsme se váleli v bazénu, na večer se to začalo kazit a okolo 22 hod. dorazila pěkná bouřka. Ale přes den opravdu nádherně a 29 stupňů. Ale viděla jsem, že se nad Ostravou honilo pěkné černo. Měli jste asi pěknou spršku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
14.7.08 10:30

Sammmy : Ani nemluv! Měli jsme otevřené ventilačky. V obýváku jsme měli potopu během minuty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.7.08 10:32

Ahoj, tak se taky hlásím po víkendu.
Ta únava je fakt neuvěřitelná, u nás bylo celý víkend ošklivo, ale já byla ráda, že mi alespoň není líto, že nejsem venku…prostě jsem jen spala a spala. Už v pátek jsem odešla dopoledne z práce…a doma jsem zase spala.
Taky mám nízký tlak, dala jsem si kafe…mám z toho trošku špatný svědomí, ale jedno kafíčko snad nic nepokazí…když ta malátnost se fakt nedala vydržet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.7.08 11:49

Jé, Miruš, tak doufám, že z toho nebyla moc velká pohroma…

Koníku, to víš, že 1 kafe občas neuškodí. Myslím, že by bylo horší, kdyby jsi sebou kvůli nízkému tlaku někde práskla. To by jsi teprve mohla prďolovi ublížit :wink: .

No a má únava konečně pomalu ustupuje. Ještě se sice občas natáhnu, ale už to není taková hrůza.
V pátek jsem dokonce vydržela do 23 hod. žehlit 8O . No, ale je pravda, že už jsem tam z toho prádla měla naskládaný Mont Everest :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
14.7.08 12:10

Sammmy : Na parapetu byla kaluž a na zemi už taky. Teo se na to díval a strašně se bavil :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
14.7.08 12:34

Ahojky. Jak jsem slíbila tak činím. kontrola u dr dopadla na 1 s *.Jsme v 8 týdnu. Srdíčko bije jako o závod a měříme 1,5 cm. příští návštěva za 3 týdny. Jsem neskonale šťastná. :lol: Teď už můžu tu novinku oznámit.
Jinak jsem pořád nafouklá jako balon, takže vypadám jako v pátém měsíci.Musím stále něco zobat aby mi nebylo zle. Mějte prima a přeji pohodové těhu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.7.08 12:48

Miruš, že ty děti se vždycky baví, když se dospělí vztekají :lol: .

Chocholko, tak moc gratuluju kúspěšné kontrole a k bijícímu srdíčku :srdce: .
Z nafouknutí si nedělej. I já vypadám jako v pátém. Holky od nás ze snažilek pěkně hleděly a jedna naše těhule tam je ve 20 tt a říkala, že má bříško menší. Říkala jsem, že v 7. měsíci budu jako vorvaň na suchu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.7.08 12:56

Ahojky holky těhulky!
Zdravím, po týdnu :) Vrátila jsem se konečně z dovči. Bylo to super…V srpnu pojedu na chatu zas. :)
Vítam tu nováčky. Holky jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.7.08 13:00

Ahojky tak jsem zase tad. U nás byla včera taky bouřka no nic moc.
Prádlo vesele vyselo na šňůře 8O .

Mirko82: my jsme k prvním narozkám měli dorty 2 , ale malého to rozhodně nenadchlo až ten k těm druhým narozkám ho zajímal. Já bych uděla radši piškotovej ovocnej přecejen je to lepší. Ale hodně záleží čím se stravujete.

Choholko: moc gratuluju další těhulka to prostě úžasný.

Holky necháte si říct co to bude? Já vím že na pohlaví vlastně ani nezáleží ale zvědává jsem hrozně. U malýho jsme i to nechla říct a těď si říkám jestli bych si to neměla nechat neříct. :?:

Kupovali jste si už někdo kvůli pohodlíčku kojící polštář -pořád nad tím doumám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.7.08 13:07

Pilcando: No já ještě nevím, jestli si to nechám říct, ale asi to ze zvědavosti nevydržím…určitě to nevydržím a nechám si to říct.
Kojící polštář jsem si ještě nekupovala. Mám jen pár hadříků.Tak uvidím časem. Ale asi si ho koupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí