únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
11.7.08 11:41

No já si svoji blinkající premiéru užila předevčírem, ale to bylo určitě z květáku. Jo, prďola holt asi zdravou zeleninu nerad. To bude po tátovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.08 11:44

Tak mě to právě popadá různě, takže je to nahouby, lae pak je mi vždy líp, tak se to dá přežít:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.7.08 12:02

Marti : Tak to jsem taky divná :lol: Nesnáším davovky a sluníčko nemiluju. Nedělá mi dobře, po chvíli se mi motá hlava, začnu strašně kýchat a už jsem se i párkrát ze slunce osypala.

Sammmy : Pokud by ti nebylo dobře, tak by to v práci museli zvládnout bez tebe! Hlavně na sebe dávej pozor! Já jsme dělala ve Fulneku a dojížděla z Ostravy a zůstala jsem doma hned, bývalo mi strašně špatně. Jak to tak můžu posoudit, u druhého těhu jsou nevolnosti slabší, ale možná to je individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.7.08 12:06

Miruš, to víš, že by se beze mě obešli. Snad, protože té mojí práci opravdu nikdo nerozumí. Spíš v tom nechci nechat mamku. Nic z mojí práce neumí, i když by měla, tak ji to do té moji mateřské prostě musím nějak natlouct do hlavy. A to bude tedy dílo :roll: .

Kde jsi ve Fulneku dělala? Pokud to tedy není tajemství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.7.08 12:23

Sammmy : V sazkové kanceláři spojené s obuví… U jaké firmy děláš ty? Brácha taky dělá v areálu bývalé Romovky… no i když těch areálů je ve Fulneku hned několik. On dělá tam, co je vlakové nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.7.08 13:01

Já jsem taky v tom areálu u nádraží Miruš. Jsme tady my, Mroček a R-fin.
A sázkovou kancelář spojenou s obuví bohužel neznám. Znám trasu jen Bílovec- nádraží, nádraží - Bílovec. To jsem světaznalá, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
11.7.08 13:26

Tak zítra odjíždíme na 14dní pryč, tak se tu mějte hezky a opattrujte bříška :wink:
Můžu sem nějak vložit fotku? Neumím to..poslala bych vám mimíska..
Dala jsem ji do fotogalerie, jestli se vám ji povede najít.. :D
Pokud bude funkční, tak odkaz je:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.7.08 13:40

Fireangel : Užij si dovču a opatruj se :wink:

Sammmy : Brácha dělá v R-finu, jak jsi to napsala, jsem si vzpomněla :D Ty děláš kde, tedy pokud to není tajné :wink:

Chjo… co jsem těhu, jsem nějaká utahaná, nezvlám moc domácnost. Je tady jak po výbuchu, tak jsem si dala dneska za úkol poklidit aspoň kuchyň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.7.08 13:56

Miruš, tak já jsem hned naproti R-finu, v Massagu :D .
Ta únava je ale děs, co? Taky lehnu pokaždé, když příjdu z práce a musím aspoň hodinku odpočinout :? .

Terez, fotečka je nádherná. jen jsi ji dala někam do deníčků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.7.08 15:15

Maminy, taky se loučím a přeji hezký víkend a někomu hezkou dovolenou ;-). Opatrujte se mi a dávejte pozor na ty malý uzliky ;-). Nakouknu zase v pondělí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.08 18:50

TERULKO: tak ještě jednou-měj se tam moc krásně, v úterý ti písnu smsku a užijte si to na té dovči:) a mimísek je už krááásně vidět, budu se taky těšit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
12.7.08 10:15

Tak za pár hodin odjíždíme, mějte se nádherně a opatrujte bříška…páápáááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.7.08 20:42

Ahojky.Jsem tu nová a teprve se učím.Snad se časem zdokonalým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.7.08 21:07

Ahoj těhulky jak koukám tak jste hodně pokecali, nějak nestíhám. Pro změnu :D , To počasí mě švte, ale mě se asi nic nezavděčí, buď moc velkej hyc nebo zase zima.tak snad zítra někoho chytnu na pokewc. Jdu se vykydnou k TV. Dneska už stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.08 21:36

Ahojky holky, tady to právě vůbec nežije..kukejte na ledňačky, ty mají popsané tolik stran, my vůbec nejsme drbny:)) jinak krásnou nedělní noc a doufám, že víkend se i vám povedl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí