Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky!
Marti.: rozdíl mezi psama a dětma je asi hodně veliký. Nedokážu si představit že bych nechala přez noc mimčo v kotci a zašla za nim až kolem poledne. Pak s ním byla třeba 4 hodiny nakrmila a zas odešla.
To u mimča nejde. Ale u těch mích psích dračic jo.
Ale zas za nima chodím (teda te´d je nemám u sebe) v jakém koliv počasí a i když mám třeba 39 teplotu. Ani jeden den je přeci nemůžu nechat bez vyvenčení a nažrání.te´d je nemám u sebe, protože jsme se odstěhovali a nemáme tu zahradu ani kotec nic. tak Daisy je v Sokolově u tchýně a Geisha je u kamrádky.
šmarjááá
, holky neberte mně zas tak vážně !! Jen se snažím si z toho dělat trochu legrace.
Když to vidím kolem sebe...... přesně, jak říkáte - v noci k tomu vstávat, přes den to hlídat, pak to poporoste, začne všude šmatlat, všechno rozbíjet… snažíte se to vychovávat sebelíp a ono to začne nosit sprostý slova ze školky........ škola...... puberta........ jeeeeeeeeeee ![]()
Vím, že se to nedá srovnávat !!! ![]()
Kdyby vy jste věděly, jak já se toho všeho bojím !! ![]()
Ale přece to tady nebudu veřejně přiznávat !!
![]()
Raději tu budu za pako, než za zbabělce ![]()
Marti : Bojíme se všechny, neboj ![]()
Tak jsem se právě dozvěděla, že nám vykradli sklepy
Takže místo odpoledního balení, budu muset jít do sklepa uklidit
Nám není co ukrást, ale je všechno vyházené a rozhrabané…
Nejlepší na tom je, že i výtaháři i dělníci tvrdí, že jak odcházeli, bylo zamčeno. Zámky jsou neporušené, takže to asi byl někdo z baráku ![]()
Ahoj,
sranda musí být, jinak by se z toho jeden zbláznil, kdyby se všechno bralo moc vážně. Já mám teorii, že to chce mít hodně dětí a nějaké z nich se určitě povede
Docela bych chtěla dvojčátka…nebo trojčátka? ![]()
Koníku : To jako vybrat si nejlepší „z vrhu“ a nechat si jen to?
![]()
Mirka82: našim vykradli sklep před 3 měs. normálně rozbyli zámek a dali tam nový aby nebylo nic poznat. Zmetci. Vykradli jich takhle hrozně moc!
Holky kolik chce te potomku? já aspoň 3. Rá´da minimálně 4. ![]()
Daisy : Zámky jsou stejné, nevyměněné, neporušené. Výtaháři i dělníci tvrdí, že jak večer odcházeli bylo zamčeno. Vypadá to, že to asi byl někdo z baráku
Jednomu sousedovi taky v noci vykradli auto, rozbili okýnko. Vykradené sklepy máme už podruhé za měsíc, ale minule vybrali jen 3 vybrané, kde bylo vidět něco ceného, nebo byly zadělané tak, že tam vidět nebylo. Tentokrát rozhrabali úplně všechno ![]()
Nám budou asi stačit děti 2… Kvůli PKU jsme taky zvažovali i možnost 1 dítěte. Teď se neočekávaně zadařilo, takže snad dopadnou testy dobře, jsou to ale nervy, nevím, jestli by se mi to chtělo podstoupit znova. No i když kdo ví. Třeba za 5 let nás popadne touha po dalším dítěti ![]()
No mě budou stačit určitě 2. Petr už má dvojčata z předchozího manželství, takže teď s naším malým se tak tak vlezeme do auta a pokud budeme mít ještě jedno, tak budeme kupovat nějaké šesti-sedmimístné, abychom se všichni přesunuli
.
Marti, já Tě pochopila. Ono to je opravdu lepší brát s humorem a nadsázkou. Strach máme všichni, ale jsme šikovné a vše zvládnem
.
Miruš, to je tedy pech s tím sklepem. Ještěže jste tam nic neměli…
Nechat si všechny, ty nepovedené se v dospělosti vytratí…:lol:
Kolik bych opravdu chtěla dětí vlastně ani nevím, uvidíme jak to všechno půjde a co čas přinese.
Sammy: Ahojky! A on je má v opatrovnictví ty dvojčata?
Marti: Já tě taky pochopila. Vím že si to myslela s humorem. Já si to jen živě představovala ![]()
Marti : Já to pochopila, jen jsem to chtěla uvést na pravou míru
![]()
Daisy : PKU = fenylketonurie ![]()
Daisy : Já tu představivost nemám takovou, tak se tomu směju
.
Jednou někdo řekl manžovi, že jsem pragmatik. Tak se mně ptal, co mi je
. Nenapadlo mně nic jinýho, než že jsem ženská bez fantazie
![]()
No já furt vykřikovala, že žádný děti nechci. Až se přehoupla 30tka, tak jsem začala jančit a najednou je to tady. Budu ráda, když zvládnu jedno. Pokud to půjde, nezhroutím se a samozřejmě i finance to dovolí, tak bychom chtěli ještě jedno tak v 35ti. Jedno dítě je o strach a taky se ve dvou líp vyrůstá. Ovšem manžel je z dvojčat. Takže jestli se zadařilo..... mám vystarané už teď
.
Marti, to by Ti už dr. řekla, že tam máš 2 prcky. My máme taky dvojčata v genech, takže když mi dr říkala, že tam je jen jednou, oddechla jsem si
.
Daisy, v péči kluky nemáme, jsou u Petrovy bývalé. Ale když jsou s námi a jede se na výlet, do kufru je dát nemůžeme
.
Jsou to rošťáci. Je jim skoro 9 a jsou jednovaječní, takže jejich veliká záliba je měnit se mi. Z dálky je nerozeznám ![]()