Poradna duly
Jana Čurdová
To bude asi tím počasím a dočasnou totální ztrátou energie, tedy alespoň tady na té koncovce internetu je to zlé ![]()
Pilcando,
právě když to máme na tu hnusnou zimu, tak nemusím natahovat punčochy, jak moje babička, tedy pod prsa. a vypadají velice pohodlně.
Holky, ale my vůbec nekecáme, všímáte si? vždycky sem někdo hodí něco, za hodinku se připojí zase někdo a hodí sem něco a tak je to celý den, ale žádné pořádné vykládání, drby atd.
Asi jsme všechny zakřiknuté nebo nevím, ale jak je dneska hnusně, tak bych si tak povídala s těhulkama, ale nikde nikdo, tak čtu deníčky, kravinky, no hotovo. Tak se mějte krásky a piště
ADY: je to tak, jak jsem koukala na leden, tak je tam strááánek a my slabých 39… nevím čím to je,ale u nás taky bylo hnusně, oběd byla rychlovka, tak jsem se nudila a kukala sem, ale pořád nic…tak jsem taky nepsala, no:(
SAMMY:jaktože už máš 10+3, vždy jsme byli o den?! Já si to teď pusunula o ten den, když mi to posunula i doktorka…v úterý mi říkala, že jsem 9+5, tak to vychází, že jsem dneska přesně v desátém:)
Holky v Ledňátkách je taky 31 holek tak se není čemu divit že je tam tolika stránek, že ![]()
U mě dobrý. jen jsem strašně rozežraná. Včera jsem nemohla z hladu usnout tak jsem jedla ještě ve čtvrt na 1
Zítra jdu na kontrolu tak snad bude vše ok. Doufám a co ty?
hele já se jdu vyspršit a odchlupovat. Pak se tu stavím a když tu budeš můžeme poklábosit zatím pa.
Já taky ok,ale zase moc na jídlo pomyšlení nemám, to se u mě nezměnilo,ale doktorka říkala, že je to normální, že se to spraví…ať jím hlavně vitamíny, ten baby plan a piju…
Jinak zítra jdu na krev a za 14dnů na D ultrazvuk, nechávám si dělat ty kombinované screeningové testy..jak se dělají cca v 12tém týdnu…sice to stojí 1400kč, ale o peníze nejde, budu mít klid, že je vše ok:)
Mě zítra dr veme tu kref na ten screening, ale doufám že mě pošle do hratce na NT uZ. za tu kref budu platit 600 a za Uz když mě pošle ta 400.
Holky já jsem tadýýýý. V práci mě šéfová dost zahltila, tak jsem nestíhala reagovat.
MirušS, mě dnes doktorka posunula stáří mimi o 3 dny, proto ty 10+3tt. No jo, rosteme jako z vody
.
Jak už jsem psala na NT+ jdu 29.7. a neměla bych platit nic. Moje dr. říkala, že v Ostravě Porubě na to mají licenci a grant EU, takže to dělají zdarma. Samozřejmě si raději peníze připravím, ale poslouchalo se to pěkně
.
Tak dnes mi přišel monitor dechu pro prcka. Hned jsem ho vyzkoušela a je to pěkný kravál. Tak aspoň budu klidnější, že si prcka ohlídám.
Koupila jsem tento : http://www.promi.cz/?… . A dala jsem za něj jen 1600,– ![]()
Sammy já o tom taky uvažuji že si monitor dechu koupím.abych neplašila. Já jsem totiš strašný plašan
Je to určitě lepší Daisy. Známá mi povídala, že její dceři to 2× zachránilo miminko. Jednou se tím kraválem rozdýchalo samo a podruhé museli dokonce volat záchranku a bylo to tak tak. Říkala, že si nedokáže představit, co by se bez toho monitoru stalo, protože by se určitě nevzbudili…