únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
23.7.08 11:23

Sammy-a kde děláš?

Já vůbec nevím z čeho to může mít :roll: .Jestli na ni leze nějaká virozka..uvidím jak ji bude až se vyspí..V noci naříkala,že ji bolí i bříško a hlava,trochu jsem se bála,že je to slepák,ale ukazovala na druhou stranu bříška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
23.7.08 11:50

Kammi: Italii..=o)

Zdravím všechny..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 11:50

Kami, dělám skladni evidenci ve firmě na lisování autodílů. Ve výrobě dělají nonstop a tak brzy ráno mám alespoň čas si dodělat ty svoje resty tady.

A copak malá včera baštila? Nemohlo to být z jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 12:16

Omlouvam se ze vam tu lezu
Chtela jsem jen zeptat Kammi kde ze jsi v anglii??? ja jsem tady taky :wink: jo a ohledne male , nechci te strasit ale u pry u deti pri slepaku je to boli na druhe strane ale fakt to nemam vyzkousene .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 12:20

Kami, Katy, to je vlastě fakt. Já měla zánět slepáku v 8 letech a bolelo mě celé břicho. Naládovala jsem se sáčkem vlašáků, ty se mi prý do slepáku zamotaly a už mě vezli.
Ale alespoň mám teď klid.
Pokud se to u Charlottky nezlepší, raději s ní utíkej k dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 12:20

Jo a Katy, ty můžeš lézt všude :wink: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 12:27

Sammy :lol: tak dik vsak uz jsem zavislacka a za chvili budu keliska :lol: :lol: nevis co je potom??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 12:36

Tak pak snad už jen inventář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 12:42

Sammy pak me asi vyhodi za prilisne zamorovane diskuzi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.7.08 12:45

Lenousek-aháá :lol: :lol: .Tak třeba jednou uděláme srazík v Itálii :D :D .

Katy-bydlíme v centru Londýna :D .Ale na konci prázdnin nás čeká Turín 8) .
A kde ty bydlíš?

Sammy-díky za vysvětlení co se týče práce :) .
No já nevím..včera nic moc nebaštila co by ji mohlo udělat v bříšku neplechu..
Nemá zatím prokázanou ani žádnou alergii co se týče jídla..tak opravdu nevím :oops: .
Zatím stále spinká už skoro 3 hodinky to je známka,že ji vážne není dobře..

To jsem ani nevěděla o tom slepáku,že je to takhle u malých dětí..no uvidím jak bude až se vzbudí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 12:52

Kammi aha tak v Londyne jo, no a proc se stehujete do Italie?? a umis italsky??no ani se ti nedivim ja jsem tady 4 roky a uz me to taky nejak nebavi to pocasi 8O , no ja bydlim v Peterborough, jestli vis je to kousek od Cambridge :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.7.08 12:57

Manžel dostal nabídku řídit novou pobočku..takže se stěhujeme za prací..
Já italsky neumím ani slovo,ale už tu mám slovník a chtěla bych zkusit zvládnou ještě nějaký rychlokurz když budu v ČR..
Co Adam jak zvládá řeč?Pochopila jsem,že se v Anglii nenarodil..
Malá nám začíná pomalu mluvit zatím to zvládá česky i anglicky nebo spíš je to zatím její dětská řeč..ale rozumí dobře..Teď se ji do toho přimíchá i Italština,tak z toho asi bude trochu mimoň :roll: .

Jo to máš pravdu..na slunný italský počasí se docela těším :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.7.08 12:58
Katkaty píše:
Kammi aha tak v Londyne jo, no a proc se stehujete do Italie?? a umis italsky??no ani se ti nedivim ja jsem tady 4 roky a uz me to taky nejak nebavi to pocasi 8O , no ja bydlim v Peterborough, jestli vis je to kousek od Cambridge :wink:

tak orientačně asi vím,kde bydlíš :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 13:00

Heleďte vy 2 angličanky, já bych se tam taky ráda někdy podívala :twisted: :lol: .
Takže Vás zaúkoluju a můžete do galerie hodit nějaké pěkné fotečky Londýna a anglického venkova, co vy na to? :wink: . Já si navymýšlím, co? :D .

Kami, však uvidíš, jak malé bude, až se vzbudí. Možná je to opravdu jen nějaká viroza a za 2 dny už bude zase řádit :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 13:27

Sammy ja bych rada ale jsem v praci a tady opravdu fotky nemam :lol:
Kammi aha tak to jo :wink: , jj Adam se tady nenarodila ale anglictinu zvlada lip jak cestinu , mluvi vic anglicky a kolikrat ho doma musim napominat at mluvi na me cesky :lol:
No a co jsem slysela tak italstina neni tezka a myslim ze jak uz umis jeden cizi jazyk tak se naucis rychle :wink: a o malou se neboj ta to zvladne z vas nejlip :wink: deti to strasne rychle pochyti a hlavne na ni mluvte porad anglicky i cesky a pak teda i italsky, vubec se toho neboj, ja jsem chtela dat Adama jeste na spanelstinu ale nejdriv nechtel a na teto skole nemaji tak uvidim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí