únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
23.7.08 13:36

Sammy-až budu doma,tak určitě dám fotečku u našich tady nic moc nemám :) .
Ale můžu dát foto Charlottky :D .

Já už malou chodím kontrolovat jesti vůbec dýchá,takhle dlouho nikdy nespinká..

Co vůbec ty jak zvládáš práci a těhu?

Katy-a tvůj manžel je angličan?
Jo myslím,že nebude zase až takový problém..Ona sice ještě nemluví,ale řekla bych,že spíš střádá slovíčka a pak to na nás bude mrskat.. :lol: .
Už pomalinku začíná kombinovat,takže mi řiká mami go nebo když jsem odjížděla(odlítala jsem do ČR dřív kvůli rodiným problémům),tak řekla mama love you(řekla to svoji
hatmatilkou,ale bylo to ono :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 13:40

Kammi ne muj manza je cech :wink: a deti si nejdriv budou vybirat z kazdeho jazyku to jednoduzsi, tak to dela i holka od kamosky, ma 2 roky a co chce rekne cesky a co je lehci tak anglicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
23.7.08 13:41

chocholko to je neuvěřitelná práce, ale divím se že mužeš tuhle práci jako těhotná dělat. myslela jsme že ve zdravotnictví musí na rizikové kvůli bacilům? Jak malinké děti jste zachránili.MOje sestřenice se narodili v 6 měsíci. Teď jim je 19 let . Ale stejně si říkal že to byl neuvěřitelný zázrak., že to zvládli a vydrželi

Kammi , slepák poznáš i podle teploty. Většinou 37-37,5.,. ALe je asi lepší zajet k Dr. Ať máš jistotu,. Lepší jít víckrát zbytečně než jednou pozdě- slova našeho pediatra.

Na stránku skočárky se juknu. Bud schánět nějaký speciál 8O .

Jinak dneska drakohoušek neuvěřitelně zlobí, no děsný. Teď má svůj po obědový dýchánek a doufám že mu to vydrží a vyspinká se do růžova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.7.08 13:49

jj Katy máš pravdu :D .

A kde vůbec pracuješ?

Pokusím se dát fotky..snad mi to půjde :oops: .
Charlottka u tety na posteli je fajn..nejnovější foto :D

A tady jedna z Anglie..vyrážíme na procházku :)

A protože se mamka strašně nerada fotí tak moc fotek nemáme..ale jednu jsem našla..
Takže uprostřed Charlott :lol: po pravý straně moje ségra Markéta a nalevo jsem já :D .
Tady byl Charlottce asi 10 měsíců a před pár dny jsme přiletěli do ČR,tak jsme to šli ihned oslavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 13:54

Kammi krasne fotecky :wink:
No delam v jedne cleaningove spolecnosti sekretarku :lol: :lol: :lol: haha s moji anglictinou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.7.08 13:54

Pilcando..uvidím až se vzbudí,ale možná s ní zajedu k dr.

Co se týče nedonošeňátek..tak měli obrovskou kliku..U nás v rodině se takhle situace se taky bohužel stala..Moji ségře se na konci června narodila holčička Vanesska ve 31 tt. a bohužel po 6 dnech svůj boj prohrála..Chodí jsem na emimi,takže možná víte..Vanesska tu má i svoji diskuzi… Člověk si až tímhle uvědomí jaké je to štěstí mít zdravý dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
23.7.08 13:59

Kami z tohodle mám husinu. Nesmíme na takové věci myslet. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 14:07

Kammi coze??? to je tvoje sestra????? 8O cetla jsem to uplne od zacatku a drzela ji palecky ale bohuzel to tak dopadlo :( , kazdopadne ji preji at se to zahoji ale je to hodne tezke :( moc ji posilam silu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.7.08 14:23

Kami, Charlottka je krásňoučká. Vypadá jako andílek :srdce: .
Se sestrou je mi to líto. Na tuto diskuzi jsem ještě nenarazila.
Kati, nedáš mi sem odkaz, kouknu se.
Ale je to hrůza. Takové věci mi vždycky rvou srdíčko. Kamarádka porodila dvojčátka holčičky, ale hned po narození dostaly infekci. Jedna zemřela 2 dny po porodu, u druhé to vypadalo nadějně, ale 6 dní po narození taky svůj boj prohrála :cry: .

Kami, jinak práci zvládám dobře. Sice jsem teď víc unavená a musím se do všeho kopat, ale u počítače se moc nenadřu.
Navíc polovinu pracovní doby trávím tady na emimi (kdyby mě tak slyšela šéfová :lol: )

A já se pomalu přesouvám domů, takse ukážu k večeru.
Zatím se mějte a opatrujte bříška (pro tebe to platí taky Katy :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.7.08 14:41

Sammy no diky a ty se opatruj taky :wink:
No nebudu vas tady otravovat :wink: tak se mejste krasne papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
23.7.08 18:13
Kammi píše:
Pilcando..uvidím až se vzbudí,ale možná s ní zajedu k dr.Co se týče nedonošeňátek..tak měli obrovskou kliku..U nás v rodině se takhle situace se taky bohužel stala..Moji ségře se na konci června narodila holčička Vanesska ve 31 tt. a bohužel po 6 dnech svůj boj prohrála..Chodí jsem na emimi,takže možná víte..Vanesska tu má i svoji diskuzi… Člověk si až tímhle uvědomí jaké je to štěstí mít zdravý dítě..

To je hrozný,taky bych chtěla Vanessku..přitom 31tt už je přece docela dobrý…co se stalo,že chtěla tak maičká na svět,a potom to takhle hrozně skončilo.Já rodila 37+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.7.08 19:56

Sammmy : Já tu diskusi o Vanessce četla a bulela jsem jak želva. Není to zrovna hezké čtení a ještě v těhu :cry: Celou dobu jsem si myslela, že to malá zvládne, vypadalo to moc nadějně a nakonec…

Kammi : S Vanesskou mi to je moc líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
23.7.08 20:23

ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli byste mi řekli jak se jmenuje ta diskuze s Vanesskou, chtěla bych vědět, co se stalo. nevěřím, že i 31, týden je kritický a je mi to moc líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
23.7.08 21:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
23.7.08 22:04

Teda holky to je hrozný no já jsme z toho úplně mimo :cry: . To jsme ten den zrovna neskončili šťastně. Doufám že zítřejší ráno už bude veselejší.

Držím pěsti všem nedonošeňátkům ať to vybojujou.

A ráno At svítí sluníčko a hoďte sem nějaké veselé téma. Na tohle nemám psychu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí