únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
23.7.08 22:05

teď jsem dočetla diskuzi o Vanessce a nedokážu si to představit. bulela jsem jak želva. a přitom to vypadalo tak nadějně. a když jsem si všimla, že ztratili holčičku ještě v 21tt, tak to už jsem opravdu myslela, že mě picne.
Je to možné, aby to takto všechno skončilo? Jsem teď strašně smutná a štve mě, že se kolikrát s tím naším Paloškem vztekám kvůli kravině. Měli bysme si všichni vážit toho, co zatím máme.
Je to uplně šílená představa, že byc se musela dívat na hrob svého dítěte.
Fakt jsem z toho hodně špatná a to jsem to neprožila ani v diskuzi, jen to čtu zpětně.
Je mi to líto, život je fakt nevypočitatelný, když vidíte kolik mamin své miminko odloží nebo ještě hůř, tak člověk by se uvztekal.
Tak dobrou, holky, opravdu se mi nebude usínat lehce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.7.08 23:25

Ahojky! teda to jste toho napovídali. Tak jsem to vrychlosti přejela.
Vítám Kami a gratuluji.
Jdu spát dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.7.08 06:58

Dobré ráno těhulky. Jakpak se dnes máte?

Marti, opět předbíhám, tak omluva předem :lol: .

A dnes žádné smutné témata. Diskuzi jsem raději nečetla. Pěkně se mnou hází hormony a tohle bych asi nezvládla.

Miruš, jak jsi vůbec dopadla na ko S malým? Byla to taková hrůza?

Kammi, jsi v tabulce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.7.08 08:41

Ahojky těhulky :)

Sammmy : KO nebyla tak hrozná, dalo se to přežít :wink: Museli jsme podepsat, že RTG odmítáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.7.08 09:54

Tady je pár foteček Teika :wink: Snad vám tu nebudou vadit…
http://emimino.cz/…rt%20II..jpg /> Teo se strejdou
http://emimino.cz/…aj%EDmal.jpg /> Teo se svým dortíkem
http://emimino.cz/…FD%20Teo.jpg /> Vyřehtaný Teo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.7.08 10:07

Miruš, malý je krásňoučký. Určitě nám nevadí. Však máme i fotogalerii, tak tam nacpi, co je libo. Já se určitě ráda podívám. A jsem ráda, že KO proběhla dobře.

No, já si nakonec tu diskuzi o Vanessce přečetla a to jsem opravdu neměla. Chtěla jsem dnes šířit dobrou náladu, místo toho mě chytla pěkná depka a všechno je mi líto . Je to nespravedlivé, že tak malé děti musí tolik vytrpět a přesto jim není dopřáno žít :cry: .

Musím se dát nějak dohromady, protože mi až tečou slzy a mamka naproti se na mě dívá jako na blbce, peoč v práci nad fakturama brečím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.7.08 10:10

Sammmy : Já fotečky dávala do galerky července, tak se mi nechtělo zatěžovat server stejnýma fotečkama podruhé :wink:

Holky, takové diskuse raději fakt nečtěte, jen se pak trápíte. Ode mě to fakt sedí, když je sama čtu :oops: Já si ale nemůžu pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.7.08 10:11

Ahoj těhulky..
omlouvám se,že jsem vám navodila smutnou atmosféru..to jsem nechtěla :( ..

Sammy-tak to je dobře..no hlavně,že ti to na emimi utíká :) .
Jo u Vaness to taky tak bylo..chvílemi to vypadalo nadějně,pak zase,ale následoval sesun ke dnu..S nedonošeňátky je to jak na houpačce…
Díky za přidani do tabulky :wink: .

Lenousek-na to se taky pořád ptám..jsou děti,které zachrání když nemají ani 500 g a ji se zachránit nepodařilo :cry: ..
Proč chtěla na svět..?Ten den bylo hodně dusno..špatný tlak a ségra s tímhle dost bojovala celý těhotenství..Od rána ji nebylo dobře a ve 4 hodiny ji praskla voda..

Adél-jo ten život je někdy strašně nespravedlivý…Já i když jsem v její blízkosti,tak nechápu jak to může zvládnout,ale snaží se a ona vždycky byla bojovník a tvrďák co před ostatníma dával pocity těžko najevo,takže vždycky spíš bojovala uvnitř..

Mirko-Super fotečky..Teiko je roztomilý :) ..
A co jste měli za vyšetření?Jestli se můžu zeptat..

Jinak Charlottka už je zase číslo..řádí po celým bytě..tak ji musím jit utnout zábavu kramaření kabelky :P :roll: .
A vůbec co dneska s ní..Venku je hnusně..takže asi budeme doma..A já jsem dneska hróózně unavená..kde jsou ty časy kdy jsem si mohla v prvním těhu klidně lehnout,když jsem chtěla :lol: .

Tak se opatrujte papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.7.08 10:30

Kammi : Byli jsme s Teem v poradně pro metabolické poruchy. Má fenylketonurii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.7.08 10:31
mirka82 píše:
Kammi : Byli jsme s Teem v poradně pro metabolické poruchy. Má fenylketonurii.

Tak to se přiznám,že vůbec nevím co to je :oops: :oops: ..Ale zní to hrozivě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.7.08 10:38

Kammi : http://cs.wikipedia.org/…nylketonurie
Na českých stránkách toho o PKU moc není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
24.7.08 10:48

ahoj holky, potřebuji nutně poradit…už asi 14 dní nemám ty šílené nevolnosti, za což jsem byla šíleně vděčná a i předtím, když mi bylo moc zle…nikdy jsem sama od sebe nezvracela, spíš jen plivala a žaludeční štávy :( a dnes doslova a do písmene (jsem měla jen banán) jsem se zablila, půl hodiny jsem objímala záchodovou mísu a brečela (ze zvracení) z jídla to není nic špatného jsem nesnědla…myslíte, že je možné, aby mi ve 14 týdnu začalo zvracení? a co hůř mi dnes odpo. odjíždíme do toho Chorvatska a já se bojím…nechci ani nic jíst, cítím, že to půjde ven

Tak se chci zeptat? Kynedril asi nemůžu? Máte nějaká maminka nějakou fintu? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.7.08 10:48

Kami, ty se nemáš vůbec za co omlouvat. A už vůbec né, že jsi nám naladila špatnou náladu. Na tuto diskuzi jsme mohly narazit kdykoliv.
Sestru moc obdivuju, že to zvládá. Musí být strašně silná a má můj obdiv. Já bych asi nebyla schopná vůbec fungovat.

A Charlottce se vůbec nedivím, že Ti kramuje v kabelce, když tam má maminka určitě spoustu zajímavých věcí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.7.08 10:51

Gamal, aby se Ti vrátili nevolnosti ve 14 tt se mi zrovna nezdá. Zkus si k dr. jen zavolat, co s tím. Zvlášť, když objíždíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
24.7.08 10:54

Zdravím holky,taky nemám sílu diskuzi číst,pořád mi to neleze do hlavy,už měla mít přece skoro dvě kilča nebo ne?No nebudeme to tu strasovat.

Všechny zdravím,dneska jsem se objednávala na screning a odběry,jak mi řekl primář můj,je na dovolený,tak jsem musela do tý jeho nemocnice a sestra mi vynadala,že se tyhle testy dělají v 10tt a že mi je ve 12 neudělá…no proč by mě tam asi primář cpal,kdyby se to nedělalo.Každopádně tam mám být zítra v 8h - takže to tedy znamená ultrazvuk a odběry krve,jo…no jestli mi budou v 8 ráno brát krev,tak neodejdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí