únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
19.7.08 17:02

Samy. prosím, mohla by si mi změnit ko na 14.8? děkuji.
Pilcando: Tak já má pro holčiku vybráno Jindřiška (možná Štěpánka. Ale Jindřiška u mě vede a Přítelovi se líbí obě.A kluk bude Vašík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
20.7.08 12:08

ahoj maminky, pravidelně Vás čtu, ale nějak ted nemám sílu psát…a že bych měla co psát, už asi týden je mi zle nevolnosti teď vystřídaly nepřetržitou bolest v podbřišku, jako při MS, ale né jen občas, ale stále a když se ohnu nebo tak, tak mě pořádně píchne, tak se trošku bojím, ale věřím, že je to normální, není to zase taková bolest, která by mi bránila v normálních činnostech, ale i tak v úterý jdu na kontrolu a na sreening tak odpočítávám minuty…a modlím se, aby bylo všechno OK

No a ke jménům......máte vybraná krásná česká jména my máme jasno dlouho: kluk bude Samuel Simon (saimon) a holčička Sarah Charlotte chtěli jsme původně Orly je to hebrejské jméno a znamená světlo jako Lucie, ale to se všichni smáli a že by jí děti nadávali do ptáků atd…

no a u mě novinka, ale ted nějak nemám sílu o tom psát a od včerejška pořád bulím, ale je to nadýl…třeba se někdy rozepíšu, včera jsme byli u mých rodičů oznámit miminko, no a vzhledem k tomu, že brečím tak je Vám jasné, že to asi nebylo ok…už týden předtím jsem měla nervy…oprávněně, je mi to líto ale rodiče si člověk nevybírá, hold na to miminečko budu úplně sama vlastně sama ne s partnerem

užijte si pořádně slunečnou neděli, mě čeká mega úklid jdu na to čao

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 08:17

Dobré ráno těhulky.
Jaký byl víkend? A jak Vám je? Nic nikoho nezlobí?

Daisy, KO změněna :wink: .

Gamal, tak to mě moc mrzí. Proč tak zareagovali? Zkus ještě neházet flintu do žita. Když je nic nezlomí teď v těhu, tak možná, až se prcek narodí. Vím, že se mi to lehko říká, ale stresy s Vašima Ti moc neprospějí. Navíc, když Ti není moc dobře. Zkus zavolat Dr. kvůli těm bolestem. I když Ti řekne, že to nic není, tak Tě aspoň trošku uklidní. Víš, co se říká, lepší je přijít 20× zbytečně, než 1× pozdě. Držím palečky.

Pilcando, já mám ten monitor od dcery kolegyně z práce. Používala ho jen půl roku a má ještě přes rok záruku. No neber to :wink: .

A náš víkend:
My jsme v sobotu vegetili na zahrádce a včera jsme vzali naše s bráchou a vyrazili na výlet. Zvládli jsme toho tedy fůru. Nejdřív jsme se zastavili u vysílače a větrné elektrárny na Veselí, pak jsme pokračovali k pramenu Odry, Kružberské přehradě, vystoupali jsme na rozhlednu v Krnově - Cvilíně, pak se stavili za Město Albrechtice do „Eldorada“. Tam jedna rodina už po 60 let vyrábí ze sádry různé figurky, ale i dinosaury v životní velikosti… Pak jsme se projeli okolo alkoholické léčebny v Holčovicích (opravdu smysluplná zajížďka :lol: ) a vyrazili na Praděd. Jak mě bolely nožičky. A prcek bude asi pěknej zhniloch po mě. Kopečky se mu nelíbí, takže protestoval pěkným pícháním v břichu :roll: . No a výlet jsme zakončili na hrázi Slezské Harty. Vyrazili jsme v 7 ráno a vraceli se v 9 večer totálně mrtví, ale spokojení :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.7.08 09:06

Ahoj těhulky :wink:

Gamal - nedovedu si představit, že by mi moje mutter (otce nemám ) dělala takovýhle problémy. Pokud s něčím nesouhlasí, tak mi řekne jen : „Dělej, jak uznáš za vhodné.“ A to už vím, že je něco špatně. Taky mi ale nikdy neřekla ANO - to je správně… nebo NE - tohle nedělej ! Teď bych třebas taky od ní chtěla slyšet, že je šťastná, že bude babka. Skoro to vypadá, že je jí to fuk. A když jsem se jí zeptala, jestli je vůbec ráda, tak mi řekla, že mi to nechce zakřiknout. Hele, uvidíš, že až se to narodí, tak Vaši „roztají“ :wink: . Nedovedu si představit, že by někdo nechtěl svý vnoučata :wink: .

Jinak já si pozvala na víkend mamču k nám domů. Bo manža měl být celej víkend v práci, tak jsem tam nechtěla být sama. Jenže, protože se mladému pánovi do práce nechtělo, tak jsme tam nakonec bojovali všichni tři. Vrhli jsme se na živý plot za barákem. Měl už přes dva metry a přerůstal přes chodník. Vzali jsme el. nůžky a pěkně 40cm nad zemí jsme to ufikli. Docela sranda. Teď jsem volala na tech. služby, že by to mohl aspoň někdo odvézt, když už to musím stříhat já, ve 4. měsíci ( trochu jsem si přidala :twisted: ). Paní řekla, že si hned zjistí, komu ten plot patří a jestliže městu, tak tam budou jezdit 2× ročně to stříhat. Jsem řekla, že by to bylo dobrý. Jinak to na podzim posypu skalicí modrou :lol: .
Včera jsem udělala bublaninu a už se jen tak váleli u TV.
Na to, že si celý týden jen válím šunky, není vůbec špatný občas trochu protáhnout tělo ;-).
Takže asi takhle o mým víkendu.
JO !! A ještě jsem vám chtěla dát tip až budete schánět něco na sebe :wink: !! Sehnala jsem kalhoty :lol: ! http://www.bosman.cz/produkty.php?…
Jsou úžasný a podle těch stránek mají docela zajímavý výběr a posílají i na dobírku. Já je našla v normálním obchůdku s dětským zbožím.
Tak to je snad všechno, co jsem asi tak tento… chtěla :wink: .
Přeji vám hezký a pohodový den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 11:58

No Marti, pěkně si mě navnadila, takže dnes si budu šunky válet taky. Aktivity mám min. na 14 dní vybráno :lol: .
Ale mohla bych upéct alespoň bábovku, nebo usmažit tvarohové koblížky :-) . Jé, já mám hlad. Dnes jsem si nevzala svačinu a žaludek se už hlásí o svůj příjem :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.7.08 12:46

Ahojky dravím po víkendu. u nás celkem pěkné počasí. Dneska jsme is napoště užila . Šla jsme zaplatit složenku a věcičky co mám už 14 dní naukoupen dorazili nějak většina na ráz. Koupila jsem v aukcích dudák s teploměrem , odsávačku mateř. mléka za korunu :D , 2 kalhoty těhu. Jo a dorazil těhu polštář tak jsme šli domu rádně obvěšený.

Jinak Váha mi jde zatím dolů. To nějak neřeším. protože jsme přes zimu přibrala. Tak je mi ´jasný že se to časem zkompenzuje.

Gamal držím ti pěsati ať se brzy všechno srona a tvoje rodina má stejnou radost z miminka jako ty. Neboj určitě časem roztají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.7.08 15:35

To byl den dneska… :( … Nevím proč, ale zase mám nějakou :roll: náladu. Už ani nevím, co mně tak vytáčí. Někdy mám pocit, že jen to, že vyšlo slunko.
Taky to tak máte někdo ? Že jste protivné samy sobě ? Furt slyším, že mám být v pohodě a místo toho .......... :roll:
Maminy, mějte se. Písnu zase ráno. paaa

Sammmy - stavím se na ty koblížky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.7.08 17:58

Marti, koblížky jindy, dnes se nekonaly, protože se mi nechtělo. Byla jsem ráda, že jsem uvařila :oops: . No jo, lenost je mrcha :lol: .
A ty hlavu vzhůru, žádné rozčilování :wink: . I když Tě chápu. Taky mám občas chu%t vraždit a nemám důvod :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.7.08 19:15

Ahoj holky,
vůbec to není nic nenormálního, že jste zlé na druhé i sami sobě. My se dnes s manžou pohádali kvůli potahu na sedačku. šlo o 10 cm, takže žádné stresy, že jste podrážděné.
Já už ani kolikrát nevím, kvůli čemu, ale celý den mám zkažený, jsem opravdu nechutná a připadá mi, že už to nevidím jenom já.
a lenost? už se probudím, jsem unavená, nechutná, že musím vůbec vstávat, doufám, že mi to nezůstane.
tak pa pa a opatrujte bachůrky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.7.08 19:54

Ahojky tak blbou náladu mám dost často asi je to normální :roll:

Zítra se juknu jesti tady přibyli nějaké pozitivní vzkazy. Jdu vykoupat malého a jdus e taky uložit.

MUsíme si najít nějakou fyzickou aktivitu, buď budeme cvičit nebo dělat vlásky :oops: , nebo něco podobného ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
21.7.08 19:55

Ahojky

zítra jdu na screening dopoledne, tak na mě myslete, nesnáším braní krve a bude mi brát 5 ampulí a když vše dopadne dobře, tak ve čtvrtek pojedeme na dovču asi

a s těma mýma rodičema je to mnohem složitější…a špatné, bylo to špatné už dlouho a právě čekání dalšího potomka jsem myslela, že nás zcelí…nedokážu to napsat je to složité…a nic tak na to se…u a babička (nahrazujeme mi mámu) mi napsala at to nechám konovi.......bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
21.7.08 20:29

Ahoj holky, hlásím se po kontrole. Matylda (prac.název:-) má 36,5mm a ležela tam jak lazar, tak třeba k tomu našemu raubířovi přibude hodňoučká klidňoučká holčička :D

Nestíhám dočítat…jen Gamal jsem zvládla prolítnout - je to peklo něco takovýho slyšet od rodičů…a nechápu :?:

Všechny moc zdravím. Jo, kontrolu hlásím na 19.8. a ještě 5.8. UZ (NT). Jinak k diskuzím o tom placení toho integrovaného testu v I.trimestru… Když jsem byla těhu se Šimonem (2006), bylo to snad v celé Praze zdarma (asi nějaký grant v rámci zavádění metody…), ještě vlastně do letošního jara (vím dle těhotné kamarádky), přitom v Brně se to platilo už tenkrát (asi 1300,–). Teď to budu platit i já (1100,–).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
21.7.08 20:33

K té všeobecné nechutnosti sobě samotné…jako bych se slyšela - někdy nálada totálně pod psa, do všeho bych kopla (obzvláště do manželáka:-), jsem podrážděná, vzteklá jak pes, připadám si nechutně líná, tlustá, poďobaná atd. atd. Holt „jiný stav“ 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.08 20:41

Ahojky vsem unornatkum!!Zatim nejsem prihlasena,jeste mam nejaky strach se pridat,protoze jsem na jare potratila dvojcata v 8tt.Nyni jsem v 9+ neco,zatim vse dobre,kontroly mam az v srpnu,tak se modlime,aby vsehno dobre dopadlo.Mame doma Stepana 2,5 roku a je mi 25.Tak az budu klidnejsi po kontrolach,muzu se k vam pridat?Zatim mam termin kolem 20.unora.ahojky Ilka

• Citovat
  • Upravit
4140
22.7.08 07:23

Dobré ráno.

Tichounce vítám anonymní Ilku a přeju, ať je vše v pořádku. Tvá špatná zkušenost se určitě opakovat nebude a ty budeš mít zdravé miminko, uvidíš :wink: . Až budeš klidnější a jistější, tak Tě mezi sebou určitě rády přivítáme. Držím palečky :wink: .

Kati, ty nálady jsou opravdu děs. Chudáci chlapi, ti si s námi ještě vytrpí. Ale co, někdy je jim třeba :lol: .

Gamal, hned, jak budeš na příjmu, ozvi se, jak na screeningu. Držím palce. :wink: .

Adél, Pilcando, a už žádné depkaření. Chvíli to ještě vydržíme a pak budeme mít ty své prcky doma. Jak tak pročítám červencové maminky, tak nám budou ty bříška ještě chybět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí