Poradna duly
Jana Čurdová
Sammmy : To tedy musíte mít s dvojčaty veselo
Jak často je máte? Náhodou… jednovaječné mají výhodu, že jsou stejné. Naše třídní na gymplu měla dvojče a na VŠ na zkoušku se vždycky učila jen 1 a šla 2× ![]()
NO to budou mít kluci možná jednou taky výhodu
.
Daisy, z blízka je poznám jen díky znamínku na tváři. Kuba ho má na lícní kosti a Hynek u čeliti. Toť mé jediné poznávací vizuální znamení. Jinak Hynďa se vždycky hrozně kření
. Takže i to je pro mě nápověda.
Moc často je nemáme, protože je těžko se domluvit s jejich matkou…
Sammmy : Ta domluva je asi těžká všude
Sestřin přítel má taky 2 děti z 1. manželství a nikdy dopředu neví,¨jestli jim je nakonec dá ![]()
JJ Miruš, u ní je to obzvlášť těžké, protože s ní není domluva vůbec žádná. Kvůli našemu mimi budeme muset požádat o snížení alimentů, což k lepším vztahům moc neprospěje, ale platíme nehorázné peníze. Navíc veškerý majetek má ona a majetkové vyrovnání bude taky následovat a pak soudně určit přesně dny pro styk s dětmi. Takže ji teď budeme vláčet po soudech. Z toho radost určitě mít nebude, a až se dozví, že jsem těhotná, tak praskne vzteky.
Ale je to její problém. Zkoušeli jsme to 2 roky po dobrém, dělali ze sebe blbce, prosili, platili, házeli všechnu vinu na sebe a k ničemu to nevedlo…
Martino.cz , ty si mě fakt rozesmála fakt dobrý s buldočkem
![]()
Mě budou stačit taky 2 děti jedno už máme druhé na cestě. Vůbec by mi nevadila holčička že bych měla páreček, ale zase s bráškou by si asi víc vyhrál. Já jsme byla taky připravená na dvojčátka. ALe 1 mi úplně stačí.
Budou od sebe 2 roky 9 měsíců to je tak akorát. ![]()
Vůbec ti Sammy nezávidím že se musíte s manžou přetahovat o půjčení děté. Neumím si představit jaký to je. Ani z jedný strany. Asi dost děs, pokud chce být člověk z dětma. To musíš mít velice milují a tolerantní manželka.
Jinak děkuju za ujištění že nejsem až taková bestie. To by ste nevěřili Jak jsou malý děti chytrý. Vy mu něco zakážete a on si jde pro babičku: Ta určitě povolí. Bohužel když jsme u toho tak to nevýjde. Ach jo chudát dítě, němá to jednoduchý. nechtěla bych být v jeho kůži.
Samí zákazy ![]()
Summy, můj Petr má taky děcko..no ona už je to 17ti letá slečna. A problémy s půjčováním údajně skončili, když si sama holka řekla, že chce na víkend k tátovi. A s alimenty taky nevíme, soudně je dané nemají, ale holce bude už osmnáct a tak chce výživné platit přímo jí, ale kolik to neví a trápit se soudy se taky nikomu nechce.
Jinak Vás co už jedno děcko máte obdivuji, že to zvládáte. Když přijdu z práce tak už nejsem schoopná nic dělat…a to je pouze 8 hodin povinností s prckem se to v půl páté zapíchnout nedá ![]()
Koníku : Ono je nejlepší si se slečnou sednout a domluvit se s ní na nějaké té částce. Pokud je rozumná, neměl by to být problém, ne? Manža to tak s otcem měl, fungovalo to ale jen chvíli, přestal platit a stejně museli k soudu.
Sammmy : A jeho bývalá má chlapa? U ségřiného přítele se to trochu zlepšilo, když si jeho bývalka našla chlapa. Sice ne o moc, ale…
Mirko, to je asi nejlepší, je to celkem rozumná holka, ale já nevím jestli v osmnácti může rozumně ohodnotit své nároky…no uvidíme. Petr platit chce, jen to nerad platí bývalé…
To jsou panečku sarsti kolem dětí a znovu se do toho vrháme ![]()
Miruš, ona chlapa má, ale řekla bych, že s ním je to ještě horší. Petrovy děti si přivlastňuje a chce je mít jen pro sebe. Říkala jsem, že pokud chce děti, tak ať si udělá svoje, protože kluci budou mít vždy jen jednoho otce… No jo, je to těžké…
Koníku, i s těmi alimenty to nebude tak jednoduché. Záleží na dceři, jak je rozumná, jestli si bude platit věci do školy, přispívat mámě na jídlo apod…
Já se s Vámi pro dnešek loučím. Musím stihnout bus (nesnáším MHD
) a doma mi počítač stávkuje, tak zase zítra.
Mějte se krásně…
Koníku: ani se nedivím že to nechce dávat té mámě. Páč buch ví jak s nima nakládá, že. Jestli vůbec jdou na účel celé pro ceru, že. ![]()
Dobré ránko,holky
Tak už jsem se naučila žít s těma divnýma ránama, kdy hned, jak vstanu, mámhlad jak vlk, ale nemůžu se na jídlo ani podívat, teda ode dnešla už můžu, protože jsem včera zjistila, co po ránu do sebe dostanu. jsou to conflakesy s mlékem a tunou kakaa a to můžu klidně 10× za den, spíš sem jíst nemohla, než mohla, tak jsem ráda, že jsem našla jídlo, u kterého mi není zle hned u přípravy a ani při papkání.
už počítám dny, kdy konečně půjdu na kontrolu a už bude všechno vidět, jejda jak já se těším. zjsitila jsem, že miluju chladné počasí, jak je dneska, to mi uplně vyhovuje, vstanu a cítím se jak člověk. včera, aspoň teda u nás to bylo hrozné.
a je mi to docela divné, ale já už skoro nedopnu žádné kalhoty, u jedněch mi upadl knoflík, druhé mě strašně tlačí a ve třetích jsem jak napupmopavá a je mi ještě blbé si kupovat nějaké těhu kalhoty. Sice jsem slyšela, že u druhého to s bříškem jde rychleji, ale zas tak, tak to jsem netušila.
Pořád si připadám nafouklá jak meloun, to chci vidět, jaké to bude později, kdy to bude ještě horší.
Jsem to ale uskuhraná baba ![]()
TAk se mějte a opatrujte fazolky ![]()
Sammy,
nakoukla jsem do jarňátek a četla jsem, že kontrola dopadla výborně, tak velice moc gratuluju.
už se těším na tu naši.
takže veliká gratulace!!!!
Ahojky holky ![]()
Tak jsem byla dneska u gyndr. a jsem docela rozpačitá. Docela mi to CVS vymlouval, argumentoval tím, že na papírech z genetiky je, že stejně budou dělat ještě amnio na KO, že potrat jde udělat i později, že by to amnio stačilo. Jenže zase mi se zdá, že výsledky by byly hodně pozdě. Nevím, do jaké míry byl ovlivněn tím, že to tam psali, nebo si to myslí. Genetička z Prahy mi ale říkala, že pokud udělají kontrolu mé DNA se vzorkem a správně to oddělí, tak není co řešit. Že v Praze KO amnio nedělají!
Odpoledne budem volat do Brna a objednáme se.
Jinak dr. mrně poprvé měřil a prý je mimi o více jak týden mladší než dle PM, mladší ale byl hned. Takže jsem dneska 9tt+2, tak jsem si změnila metřík.
Sammmy : Mám změněný termín porodu na 16.2. dle UTZ, dle PM 7.2., tak kdyžtak až budeš upravovat seznámek…
A konečně mám i těhu knížku ![]()