únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
15.7.08 08:50

Zdravím těhulky :-)
tak jsem si včera dala na svačinku 3 rohlíčky a zjistila jsem, že poslední dvoje kalhoty, co mám doma, jsou oboje malý. Hurá, jde se nakupovat… Manža mně vy:,–(il v OC Haná, prohlédl si mých 186cm, zkontroloval mou barvu, tlak a stav peněženky a s výkřikem: Můžeš ! …mě plácl po prdeli. Obešla jsem 3 obchody a upadla do depresí. Nic :-(. Úžasně široké kalhoty mi byly krátké a to, co vypadalo jako dlouhé kalhoty, jsem nenatáhla ani do půl stehen :-(. Deprese se pomalu měnila v paniku… Pak jsem objevila nějaký obchůdek pro těhule , kde se mě nejdřív mladá slečna velmi naivně zeptala : A jakou barvu by jste chtěla ? … COKOLIV 8O !!! Ochotně prohledala všechny ramínka a s nejistým výrazem a větou : No, možná tyhle … mi podala jedny těhotenské rifle. Byly úžasné. Měly široký, pružný pás a moc pohodlné. Ovšem slečna když mě viděla, prohlásila : Jako by jste čekala velkou vodu...... Nastala panika a cvrčky v očích :roll: ..... Poděkovala jsem a odešla.
Celý život poslouchám: Okapové roury nevedeme ! Už jsem to nechtěla slyšet.
Manža mně našel v prodejně Tchibo, jak sedím u ledové čokolády a brečím do kelímku. Odcházeli jsme z OC Haná se záhadnou otázkou : Proč se toto období nazývá šťastným ???
P.S. : Do práce jsem si oblekla manžovy kapsáče vel 54.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.7.08 09:03

:lol: :lol: :lol: . Marti, samozřejmě tvou paniku plně chápu a jen čekám, kdy taky nedopnu své poslední kalhoty. Ale napsala jsi to tak výborně, že jsem se s chutí zasmála :wink: .
Uvidíš, že brzy něco seženeš :wink: .
No a abych řekla pravdu, pro to, co se ti stalo včera já nákupy odkládám na dobu nezbytně nutnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
15.7.08 09:05

Martino a v CA jsi byla? Tam mají docela výběr. Prý už i HM začalo prodávat těhu módu.

Vše zdravím :D A zároveň vítám nové těhulky.
U nás žádná změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.7.08 09:47

Ahojky holky!
Děkuji za pochvalu bříška :)
Marti: to je dobrej příběh s těma kalhotama. Taky mě to rozesmálo. Nevěš hlavu něco seženeš, nebo si nech něco ušít. Já mám zas opačný problém, vše musím zkracovat. Měřím 153 cm :lol: A kámoška ze střední má 184cm a ta má problémi i koupit normální kalhoty natož těhu. :)
Holky te´d jdu s morčákem k vetovi, páč jsem nebyla schopná koupit nůžky na drápky a on je má už tak přerostlý že snad bych si na to ani s nůžkama sama netroufla.pak nahlídnu.
Dnes budu vařit guláž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.7.08 09:53

Gulášek zní dobře Daisy. To já dnes na véču budu dělat řízky s bramborovou kaší. Mňaaam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.7.08 09:54

Sammy Mňáááááááááááám tak to budu dělat až dojíme ten guláž uplně jsi mě navnadila. Tak pádím k vetovi zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.7.08 10:32

Jé holky, já bych jedla jak řízky tak gulášek..no za hodinku jdu na oběd, tak doufám, že budou mít v jídelně navařeno něco dobrého. :roll:
Daisy ty máš morčátko? Jé, taky jsem jako holka měla, žilo hrozně dlouho a ráda na něj i dneska vzpomínám, bylo tak ochočené. Teď máme jen rybičky, ale těším se až mimi doroste a pak mu morče určitě pořídím!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.7.08 10:48

Tak já už jsem po obědě. Sice brzo, ale alespoň mám plné bříško :D . Dala jsem si uznené, zelí knedlík a bylo to docela dobré. Ale na ty řízky se už těším :wink: .

Konik, my měli doma 2 andulky a 2 domácí myši. Andulky jsem dala ke známému do voliéry, aby se měli líp a jedna z myší byla asi nemocná, takže ji ta druhá začala jíst :-( a od té doby doma nic nechci. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
15.7.08 11:01

Holky, moc děkuju za podporu. Teď už je mi fajn, ale pořád se vidím, jak tam bloumám mezi výlohama a sama sobě se musím smát té beznaději :lol:

Jituš, samozřejmě budu „bloumat“ dál. V CA jsem koupila super 3/4 kalhoty. Radši dvoje :lol: . Jenže včera jsem jela jen po klasických dlouhých. I na normální rifle jsem si chodila vždy jen k Delvinovi a to ještě na pánské :lol: .
Taky mám v zásobě jednu švadlenu. Ta nikdy nezklamala :wink: .

Já včera chtěla oblafnout drahýho kupovanou sekanou. Položila jsem na to anglickou jako vždy a dala jen tak ohřát do trouby. Jeee..... ten nadával :lol: , co je to za blivajz, že ta moje je lepší… Měly jste vidět, jak jsem se dmula pýchou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.7.08 11:10

Martino, oblečky zatím neřeším, ale už to dlouho odkládat nepůjde…obzvláště trika jsou mi tak divně těsná. A nejvíc se bojím té zimy, jestlipak zapnu v lednu kabát…to asi ani omylem. Doufejme tady že bude velmi teplá zima 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.7.08 11:11

NO vidíš Marti, jaká jsi šikovná kuchařka :wink: .
Já včera Drahého dotáhla k mamce na kynuté borůvkové knedlíky , takže jsem nemusela vařit :D. Poslední dobou vařím strašně nerada :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.7.08 11:29

Koníku: jojo mám morčátko. Taky bylo ochočený když jsem si ho brala. Bylo malinký a nyny a mazlivý. Po 14 dnech se začalo škrábat do krve. tak jsem s ním chodila k vetovi, nic nenašli a nic nezabíralo. Řekla jsem dám mu ještě týden, pak ho nechám utratit. Holky mě ho bylo tak líto. pak měl na břiše bole. myslela jsem že má rakovinu. No a druhý den se mu narodili 2 morčátka :lol: . tak a od té doby to tak strašné nemá ale srst na některých mýstech nemá. Ale zato se bojí jak čert. Jo a podotýkám že bylo s maminkou (takže asi s tatínkem) když jsem si ho brala. No ale bylo fakt mrňaví a vživotě by mě nenapadlo že bude mít miminkas…
Pak mám králíka, 2 kočky a dva psy.
jako malá jsem měla křečky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.08 11:42

Ahoj holky, tak se hlásím z kontroly, vše je ok, mimísek má 3cm, mrskal sebou, v pátek jdu na krev a v srpnu se mám objednat na velký ultrazvuk-nechávám si dělat screeningový test..no a 15.8. jdu na kontrolu k mé gyn.
Takže jsem ráda, že je vše v pohodě…a co vy a testy, necháváte si to dělat? Sice to stojí 1400kč,ale zase má člověk brzo jistotu…
Jinak jsem dostala i těh.průkazku, tak mám asi zatím vše, co mám mít:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.7.08 11:45

MirkoS: Gratuluji ke kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.08 11:56

děkuju:) jsem taky ráda, že je vše ok, člověk si vždy oddychne:)
a Daisy-ty si necháš dělat ty testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital