Poradna duly
Jana Čurdová
Lenousek, mne je dělal v úterý, byla jsem 13 týden
Sammy, když on dnes neordinuje ![]()
Leni, tak to Ti podle mě sestra řekla pěknou kravinu, protože moje dr. mi osobně říkala, že screening 1. trimestru se dělá od 11 tt do 13+4 tt.
Já jsem obědnaná na 29.7.2008 a to budu 12+1tt a i sestra na tom screeningu říkala, že to je akorát…
Gamal a nějakou náhradu za sebe nemá, nebo nějaký jiný dr. ?
Ahojky! tak dnes na skok. Jedeme pryč, musím balit a tak.
Mirko pěkná foto Tea… ![]()
Gamal : Ty nevolnosti ve 14tt se mi moc nezdá. Minule mi bylo blbě až do 7 měsíce, ALE OD ZAČÁTKU! Nebude to spíše nějaká viróza?
Na nevolnost je dobrý Ginger, jsou to tablety i na cest. nevolnosti a dr. říkal, že je v těhu můžu.
Bré ráno všem
,
tak se hlásím po kontrolách. Moje gyndr. ráno prohlásila, že je to vrtichvost, že sebou strašně mrská. Kontrola moči OK, udělala mi nějaké stěry a dostala vitamíny Mamavit. Ale ty jsem si spíš vyptala, protože mně trápilo svědomí, že mimo kyseliny listové nic jinýho nejím.
V 9 hod jsem se přesunula na screening. Před dvanáctou dr. všechno zkontroloval, přeměřil, vypočítal a konečně pronesl : Jste naprosto v pořádku.
. Holky, mně vám vyhrkly slzy, jak hrachy
. Máme 4.85 cm a je to celý tatínek
.
Jen mi posunuli TP na 8.2.2009 dle CRL. Počítám ještě jedna kontrola a odrodím si malou Fazolku opravdu k narozeninám
.
Další KO u gyndr mám na 20.8.
Nějaký problém jsem si ani nechtěla připustit. Ale přece jen, když pak slyšíte, že je to v pořádku - oddychnete si.
Přeji vám všem totéž. Na všech kontrolách ať jste „vzorně v pořádku“.
Hezký den ![]()
Dobré ránko, holky,
ke kontrole moc gratuluji, už se strašně těším na úterý, kdy budu vědět víc. Je před námi víkend, počasí se umoudřuje, tak bysme si ho měly pořádně užít ![]()
Co máte na víkend v plánu? my vůbec nic, manžovi sice začíná 14 dní dovolenky, ale jde o víkendu pomáhat kamarádovi kopat přípojku na plyn, ale po kontrolách v úterý pojedem na chatu, tak se těším, že vypadnem.
Tak se mějte a opatrujte se ![]()
Mirko, děkuju ![]()
Adél, držím palečky na úterý
.
Já ani nevím, co budu o víkendu dělat… Manža bude v práci a já se asi budu motat po bytě a předstírat úklid. Čeká mně tam Everest nevyžehlenýho prádla. Stavíte se některá
?
Taky mně Sammmy navnadila na ten guláš. Od té doby o něm pořád přemýšlím
. Asi se do něj zítra pustím.
Tak se mi konečně podařilo nahrát do fotogalerie Jarňátka 2009 naši malou Fazolku, jenže jsem tam napsala jen 11+3… nevíte, jak to můžu změnit ? Nebo tam aspoň někdo dopište Martina.CZ ![]()
Díky
Ahojky..
hod nam ji marti i sem..=o))
JInak mam za sebou dneska odběry-takový krve ze mě vytahli..=o)
A ve čtvrtek UTZ a 6.8 kontrola…
Akorat tam nekdo rodil,ordinace je v nemocnici v prizemi a ve tretim patre je porodnice,byli otevřena okna ze sálu ven,tak byla paní slyšet na celý areál…chudák…
Lenousku, jen k vůli Tobě jsem to teda ze sebe vypotila
.
Ale přijít na to, to byla fuška
!!!
Taky z Tebe vytáhli 4 ampule
?? A prej to bude tak tak !! Sestřička vypadala, že je tam momentálně na prázdninové brigádě po prváku… no jsem si říkala, že to bude napínavé
. Ale byla fakt šikovná. Některý ty mladý holky jsou lepší, jak ty 50tiletý rachejtle, s dvacetiletou zkušeností.

Náš krysokrálík v 11+3 ![]()
Ahojky.
Marit, gratuluju ke KO, fazolka je opravdu krásná. V galerii sama měnit fotky nemůžeš, musíš poprosit Lesinu.
No a když jsem si já libovala, jak se mi nevolnosti vyhýbají, tak dnes jsem si to tedy vynahradila. Zvracím od 4 od rána, do práce jsem nebyla schopná ani vstanout a zmátořila jsem se trochu až teď, ale už si jdu zase lehnout.
Tak si všichni užijte víkend ![]()
Maminky, potřebuji nutně radu : co znamená pro mě, že mám málo krevních destiček? (se srážlivostí krve vím) Dr. mi neřekl, že že nejspodnější hranice pro normál je 140 a já mám 80
a hned, že mám jít na hematologii a tam mi taky řeknou, jsem tam volala a sestra protivná objednala mě na září a neřekla nic!!!! a já jsem nervozní a ted proklínám, že jsme odjeli do Chorvatska
GAMAL
Gamal : Zkusím ještě juknout na net, jestli něco najdu, ale předpokládám, že by mohl být problém u porodu, mohla bys dost krvácet, nechci tě ale strašit. Zkus písnou SZ Majušce, je u vás v lednu. Spoustu zdrav. problémů řešíme v červenčatech s ní ![]()