únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
29.7.08 11:10

Lenousku aha tak to jo s těma kontrolama…taky máš ten screening napůl-já taky minulou středu jsem byla na krvi a na ultrazvuk jedu do Prahy-ale až 11.srpna.........
a jinač s tím primářem-a ty budeš chtít, aby tě odrodil????Téda 10tisíc-hmmm to je teda mazec........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
29.7.08 11:17

Dituš : To je dobrý :wink: Jj, nervy mám z těch odběrů, tedy spíše z toho, jak to dopadne. Ještě tam je riziko, že budu muset i na amnio :roll: Na ty odběry jdu v úterý a ve čtvrtek jedeme na svatbu kámošce k Hradci Králové, tak snad to bude v pohodě. Stejně s tím naším zloduchem nějaký extra klidový režim nehrozí :( Ještě si musím vytipovat nějakou porodnici poblíž, kdyby byl nějaký problém po těch odběrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
29.7.08 12:04

Ahoj
omlouvám se,že vám jsem lezu..ale posílám zprávy od Kamči..
Včera v noci jsme vezli Charlottku do nemocnice..celý víkend zvracela a průmovala a večer se ji přidali vysoké horečky..takže jsou v nemocnici a mají podezření na alergii na lepek..ale dělají všemožné testy,tak se uvidí..

Jinak to s mimísem zvládají..tak snad bude brzo líp..všechny vás moc zdraví!

Mějte se
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.08 13:22

MIRKO: a jaké vyšetření ti to budou dělat, na co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.7.08 13:28

Holky! tak dneska už jsem poklidila a s uklidem dnes končím. te´d kuchtím zapečené brambory. A zas mě chytla ta kyčel a dnes mě pro změnu zas bolí hlava.Tak se mi teď nic nechce!večer na mě čeká žehlení a umít nádobí…Teď nic nedělám! :lol:
Jinak já také nepřivítala míšu.meduńku. tak tě vítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
29.7.08 13:39

Tak jsme zpátky ze screeningu :D Bobíšek je kouzelný… no a podle dr. je už MINIMÁLNĚ 11tt+5 (prý spíše aspoň 12tt), dle dr. co dělal UTZ) a to se ještě pořádně odmítal narovnat :roll: Tak můj dr. to asi blbě změřil, bobek byl furt skrčený a dneska do něj museli pořádně dloubat, aby se aspoň trochu narovnal. Měli ale přesnější UTZ, tak tomu věřím více. Na výsledky si mám zavolat za týden, tak snad bude vše O.K. Ty odběry mi ale výjdou tat tak, dělají se 11-13tt a já budu v úterý 12tt+5. Mrzí mě, že jsem si neřekla o fotečku :( Bobíšek byl krásně vidět. Je to ale pěkné šídlo! Teo rozhodně taokový aktivka nebyl, toho byl problém donutit se hnout :lol: Mám se asi na co těšit :D
Teo ale zlobíkoval, moc ho černobílé obrázky nebrali.
Se Sammmy jsme se museli těsně minout, odcházeli jsme kolem 13 hod. a ona je objednaná na 13:20.

Mirko : Příští úterý jedu na odběr choriových klků, kvůli genetickým testům na fenylketonurii. Budou mi to dělat v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.7.08 15:04

Tak se hlásím, že máme screening za sebou.
Hodnota NT je 1,3 mm (nebezpečné je až 2,5mm), srdíčko bije 160/min, máme krásnou nosní kůstku a stáří odpovídá přesně na den. Jen se to prďole na pana doktora pěkně zlobilo, protože ho probudil, takže tam házel ručičkama, vrtěl se a nechtěl se nechat změřit :lol: . No a teď dává pěkně zabrat mě, protože ho dr. pěkně UTZ pomačkal a mě píchá v bříšku :roll: :D . Ale co, hlavně, že je všechno v pořádku a na výsledky krve si mám zavolat příští středu.

Miruš , my jsme tam byli už kousek před jednou hodinou. Třeba jsme se potkaly, ani o tom nevíme. Omlouvám se, že jsem neodpověděla, že se to dělá v porodnici, ale dopoledne jsem ještě usla :oops: . Tak vidím, že NT+ taky v pořádku, to jsem ráda. uvidíš, že všechny vyšetření, co Tě čekají půjsou jako po másle. Držím palečky :wink:

Dituš , to jsem ráda, že už je Ti líp. Z té klobásy si vůbec nic nedělej ! Tělo si řekne na co má chuť. Já tohle třeba vůbec neřeší. Zbodnu, na co mám chuť a pak prcka umlouvám, že sice vím, že to je nezdravé, ale hrozně dobré :lol: .
No a já mám dovolenou celý týden, takže si to pěkně užívám :wink: .

Markýsku moc díky za zprávy o Kami. Pokud s ní budeš mluvit, tak ji prosím vzkaž, ať se Charlottka brzy uzdraví a moc ji pozdravuj. A ty se drž :!

Jinak všechny zdravím. My se za chvíli vypravíme na chajdu a budeme se koupat, tak sem nakouknu až večer.
Opatrujte se kočky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
29.7.08 15:14

Sammmy : Ta fotečka v profilu je aktuální? My jsme odcházeli těsně po 13 hod. a v čekárně byla jen černovláska s dlohýma vlasama…
Taky jsme měli 160 za minutu :lol: Kolik máte mm? NT má bobík 1 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.7.08 15:31

Tak to jsme se opravdu těsně minuli. Ta černovláska vcházela do příjmu těsně přede mnou. Foto v profilu je aktuální, jen mám teď trošku delší vlasy.
No a Prďole má NT 1,3 mm, což je taky v pořádku a na výsledky krve si mám zavolat 6.8. po 11 hod. Ale doktor byl spokojený. Jen říkal, že to bude lumpík, jak byl hyperaktivní a vůbec nechtěl spolupracovat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.7.08 15:40

Všimla jsem si až teď Miruš, ty ses ptala na mm. Mám to podpisu, Prďole měří 5,5 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
29.7.08 15:50

Sammmy : Já jsem si právě říkala, že bych tě snad poznala :wink: Třeba se potkáme jindy ;)
Taky budu volat na výsledky 6.8. Snad bude vše O.K. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.08 16:10

ahoj holky a jak se dělá to ultrazvvukové vyšetření spodem, že píšete, že ho musel doktor pr´dolu postrčit..a co pohlaví, to je ještě asi brzo,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.7.08 16:17

Všem moc gratuliji k výsledkům..=o))A moc závidím..=o)

Dituš,já jsem i Laurinku rodila u kladenskýho primáře,ale bohužel umírá,takže místo něj nastupuje můj doktor.Mám takovou jistotu,i když je to drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.7.08 16:20

Jinak Vám musím říct,co se mi satlo-hrůza…jedu do krámu na schůzku,v autě ještě kámošku s prckem a z ničeho nic z pole vylítla srnka,ráno jako z děla,brzdila jsem jako o živoz,zastavilo asi dalších deset aut..Srnka vypadal,že bude mít jen zlomenou nohu,ale jak přijel myslivec,řekl,že má rozlámanou celou pánev a zastřelil jí…=o(( :cry: :cry:

Taková krásná srnka,nikdy se mi to nestalo,jela jsem 60,možná ani ne…
A co je nejhorší-měla v sobě miminko a ještě prej někde nějáký musí mít,tak je myslivci šli hledat,aby neumřeli hlady.

:cry: :cry: :cry:

Hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.7.08 16:23

Leni, to je podle mě ale vydřidušství, brát za porod 10 tis. Je to jeho práce, kterou má placenou pojišťovnou a mě se to zdá docela neetické, aby si bral ještě tolik peněz za jeden porod navíc. Dnes narazit na slušného a dobrého doktora zároveň je opravdu umění…

Miruš, taky doufám, že se potkáme jindy :wink: .
Nejsi ale náhodou taková dlouhovlasá blondýnka? Ta seděla v ordinaci ještě před tou černovláskou. …

Miruš S. vyšetření se dělá normálně vnějším břišním UTZ. Jen musel dr. více tlačit, aby prďolu trošku probral a nasměroval si ho tak, aby vše viděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí