Poradna duly
Jana Čurdová
Přidávám se do diskuze s pupíkem… U prvního těhu jsem byla do půlky spíš, jak když se mi chce čůrat
Celkově jsem měla malý bříško, když jsem šla rodit, koukali na mě dost divně (vypadala jsem jak jiný v 6.měsíci). Zato teď od 9tt nedopnu kalhoty, všichni si toho všimnou, i když je na cizích vidět, že přemítají, jestli jsem těhotná nebo jen vyžraná ![]()
Jo, a mně obvoďačka dělala i EKG, ale prý to není třeba. A klid, času dost, já tam byla až někdy v 6.měsíci, možná pozdějc. Aspoň moje gyndr.to vůbec nekontroluje, jestli tam je už razítko, nebo není.
Zdravím holky z Února 2009 ![]()
Parta pupíků z Ledňátek vyráží na víkend http://www.hotel-aurum.cz/clanek/26 , pokud byste měli zájem se přidat, budeme rády.
Termín je 3.-.5.10.2008. Bližší info u mě na SZ nebo u Daisyzbopo.
Přeju príma den ![]()
Tak jsem zpatky od doktorky (obvodacka), razitko jsem vyfasovala, k tomu peknou zpravicku do prukazky, vsechno je v poradku, tak, jak ma byt, ani jsem neplatila, vzali to jako prevenci v jednadvaceti letech ![]()
A koupila jsem si Bonellu proti striím, teta s ní má velmi dobrou zkušenost, tak uvidíme..a taky Gravimilk, vanilkovej, vitamíny (Gravital) jím stejně obden, tak si v ty dny, kdy nejím vitamíny, dám aspoň ten koktejlek ![]()
Jinak jsem si vytáhla džínovou sukni…haha…nedopnu ji přes břicho…přestávám mít strach, že mám malý bříško
![]()
Ahojky:)
ted jsem se dívala zpětně na top star magazín na stremu (byl o těhotných maminkách a miminkách) no já jsem brečela ![]()
A stím pupíkem, tak mně připadá, že žádný nemám..a já už bych chtěla, aby to bylo na mě poznat:) a už mám nahoře 1 kilčo…a vy?
Pcheeee, já už 2kg, a to jsem se vážila před týdnem…na Moravě na chalupě nemám váhu (naštěstí nebo spíš neštěstí…?ztrácím přehled:-(. Tipuju, že mám už tak 3. V min.těhu jsem přibrala celkově 8kg, tentokrát to bude asi masakr ![]()
Jinak jsem používala taky Bonellu a nemám ani jizvičku (krom těch z puberty
). A baštila jsem taky tak obden Mamavit od 2.trimestru.
Gamal, teď koukám, že už jsi 14tt a máš plus kilo.....????!!!! Pomooooc, bude ze mě koule ![]()
kkaci a kolik mas nahore ty? Copak ta tri kila neco jsou?
Muzes byt v klidu, na me nemas
ja otehotnela pri cca 57 a ted mam 63, a to se fakt neprejidam a dost se hlidam, abych moc nepodlehala neustalemu hladu..sice mam o dve cisla vesti prsa a dost zadrzuju vodu, ale holt se projevilo sest poslednich let vicemene stravenych dietarenim a prehnanym cvicenim, ted kdyz jim vicemene konecne jako normalni clovek, telo dela zasoby…
Zdravím Vás při večeru kočky
. No, ještě, že jsem ty vaše chmury ráno propásla, já bych Vám dala kartáč
.
Mít plačtivé je normální, ale já přidám alespoň pár návodů na svůj bezedný optimismus. Každý týden si kuduju DVD Daniely Steelové. Jsem v tomhle citlivka a když film dokoukám, bulím jako želva a mám zase na týden vystaráno. No a když mě chytne nějaká plačtivá normálně, tak si v duchu začnu nadávat, proč zase řvu, tomu se zase žačnu smát a i když vypadám jako bych utekla z Bohnic
, je mi líp. Petr doma kolikrát nechápe, ale už si zvyká
.
Nakupování samozřejmě taky doporučuju. Já už mám doma skoro plnou skříň různých oblečků, chrastítek, plyšáků… Už mi bylo doma vyhrožováno, že příjdu o peněženku a přístup k účtu
.
Jinak jsem zatím shodila 2 kila, ale bříško mi vypouklo pěkně. Teď chodím v těch těhu riflích a asi už je ze sebe nesundám, jsou hrozně pohodlné
.
ale růst bříška je opravu individuální. V poradně jsem potkala známou, která končila 5. měsíc a vůbec nic na ní nebylo vidět.
Daisy, prasnice těhule byl opravdu gol, dlouho jsem se tak nenasmála
.
No, dnes jsem nějaká hyperaktivní. Dopoledne jsem se vydala na chajdu a dělala tam generální úklid až do 4 odpoledne
. Nechápu, kde se to ve mě vzalo, když se ze mě poslední dobou stal pěkný lenoch
.
Co plánujete na víkend?
Vidíte, zapoměla jsem se Marti zaptat, kam do těch termálu na dovču na Slovensko jedete?
Sammy, SHODILA???
Ještě že už jsem po večeři, asi bych schroupala jen jablko ![]()
Fireangel - to je jasný, u tebe je to o něčem jiným, tělo je zblblý, tak je teď jak utržený ze řetězu. Ale je to dobře, jedině ku prospěchu mimča! Hmmm…a víš co? Tipuju holčičku
A neptejte se proč, nemám racio důvody, ale většinou mi to vychází ![]()
O termálech jsem taky slyšela,celkově o horkých koupelích v těhu(hlavně 1.trimestr),že je to prý špatný a to já jen tak něco nedodržuju,jím všechno,dělám všechno,ale horké koupele a výřivky jsem vypustila.Za to do normálních koupališť chodíme…
Jinak všechny zdravím..=o)
Já mám nahoře ve skoro 13tt (zítra) 4,5kg,takže pohodička,holky… ![]()
Asi to tady s Terkou potáhneme s obříma pupkama…
Na mě taky do 5.měsíce nebylo téměř nic vidět,ale za to teď kynu a kynu…ale to je asi ve 2.těhu rychle po sobě normální,že je všechno volnější než na poprvé..=o)
Jinak hlasím kontrolu(UTZ),mimísek je parádní už krásně vidět,skáče tam jak o život,mlatí ručičkama,výsledky v pořádku.Kolik Vám vyšly ty screeningový výsledky??
Vložím fotečku,až ji oskenuju,manželovi se taky prcek moc líbil,jak si skákal…Mám za sebou oba screeningový testy v 1.trimestru a zdarma..=o)
Leni, tak moc gratuluju k super výsledkům na kontrole.
Já už jsem výsledky psala, měli jsme ve 12+1 5,5 cm, srdíčko 160/min a NT 1,3mm, takže taky všechno v pohodě
.