únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
31.7.08 11:20

Daisy : Je super, že Ti hrabe !! :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
31.7.08 12:08

Holky jdu na nákup a pak poklidit.nahlídnu asi večer.papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
31.7.08 12:09

Přidávám se do diskuze s pupíkem… U prvního těhu jsem byla do půlky spíš, jak když se mi chce čůrat :lol: Celkově jsem měla malý bříško, když jsem šla rodit, koukali na mě dost divně (vypadala jsem jak jiný v 6.měsíci). Zato teď od 9tt nedopnu kalhoty, všichni si toho všimnou, i když je na cizích vidět, že přemítají, jestli jsem těhotná nebo jen vyžraná :D

Jo, a mně obvoďačka dělala i EKG, ale prý to není třeba. A klid, času dost, já tam byla až někdy v 6.měsíci, možná pozdějc. Aspoň moje gyndr.to vůbec nekontroluje, jestli tam je už razítko, nebo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
31.7.08 13:23

Zdravím holky z Února 2009 :D

Parta pupíků z Ledňátek vyráží na víkend http://www.hotel-aurum.cz/clanek/26 , pokud byste měli zájem se přidat, budeme rády.
Termín je 3.-.5.10.2008. Bližší info u mě na SZ nebo u Daisyzbopo.

Přeju príma den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
31.7.08 16:00

Tak jsem zpatky od doktorky (obvodacka), razitko jsem vyfasovala, k tomu peknou zpravicku do prukazky, vsechno je v poradku, tak, jak ma byt, ani jsem neplatila, vzali to jako prevenci v jednadvaceti letech :wink:

A koupila jsem si Bonellu proti striím, teta s ní má velmi dobrou zkušenost, tak uvidíme..a taky Gravimilk, vanilkovej, vitamíny (Gravital) jím stejně obden, tak si v ty dny, kdy nejím vitamíny, dám aspoň ten koktejlek :D
Jinak jsem si vytáhla džínovou sukni…haha…nedopnu ji přes břicho…přestávám mít strach, že mám malý bříško :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
31.7.08 16:23

Ahojky:)

ted jsem se dívala zpětně na top star magazín na stremu (byl o těhotných maminkách a miminkách) no já jsem brečela :)

A stím pupíkem, tak mně připadá, že žádný nemám..a já už bych chtěla, aby to bylo na mě poznat:) a už mám nahoře 1 kilčo…a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
31.7.08 17:37

Pcheeee, já už 2kg, a to jsem se vážila před týdnem…na Moravě na chalupě nemám váhu (naštěstí nebo spíš neštěstí…?ztrácím přehled:-(. Tipuju, že mám už tak 3. V min.těhu jsem přibrala celkově 8kg, tentokrát to bude asi masakr :twisted:

Jinak jsem používala taky Bonellu a nemám ani jizvičku (krom těch z puberty 8) ). A baštila jsem taky tak obden Mamavit od 2.trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
31.7.08 17:38

Gamal, teď koukám, že už jsi 14tt a máš plus kilo.....????!!!! Pomooooc, bude ze mě koule 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
31.7.08 17:42

kkaci a kolik mas nahore ty? Copak ta tri kila neco jsou? :wink: Muzes byt v klidu, na me nemas :wink: ja otehotnela pri cca 57 a ted mam 63, a to se fakt neprejidam a dost se hlidam, abych moc nepodlehala neustalemu hladu..sice mam o dve cisla vesti prsa a dost zadrzuju vodu, ale holt se projevilo sest poslednich let vicemene stravenych dietarenim a prehnanym cvicenim, ted kdyz jim vicemene konecne jako normalni clovek, telo dela zasoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
31.7.08 17:47

Zdravím Vás při večeru kočky :wink: . No, ještě, že jsem ty vaše chmury ráno propásla, já bych Vám dala kartáč :! :! :lol: .
Mít plačtivé je normální, ale já přidám alespoň pár návodů na svůj bezedný optimismus. Každý týden si kuduju DVD Daniely Steelové. Jsem v tomhle citlivka a když film dokoukám, bulím jako želva a mám zase na týden vystaráno. No a když mě chytne nějaká plačtivá normálně, tak si v duchu začnu nadávat, proč zase řvu, tomu se zase žačnu smát a i když vypadám jako bych utekla z Bohnic :oops: :lol: , je mi líp. Petr doma kolikrát nechápe, ale už si zvyká :lol: .
Nakupování samozřejmě taky doporučuju. Já už mám doma skoro plnou skříň různých oblečků, chrastítek, plyšáků… Už mi bylo doma vyhrožováno, že příjdu o peněženku a přístup k účtu :lol: .

Jinak jsem zatím shodila 2 kila, ale bříško mi vypouklo pěkně. Teď chodím v těch těhu riflích a asi už je ze sebe nesundám, jsou hrozně pohodlné :wink: .
ale růst bříška je opravu individuální. V poradně jsem potkala známou, která končila 5. měsíc a vůbec nic na ní nebylo vidět.

Daisy, prasnice těhule byl opravdu gol, dlouho jsem se tak nenasmála :lol: .

No, dnes jsem nějaká hyperaktivní. Dopoledne jsem se vydala na chajdu a dělala tam generální úklid až do 4 odpoledne 8O . Nechápu, kde se to ve mě vzalo, když se ze mě poslední dobou stal pěkný lenoch :oops: :lol: .

Co plánujete na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
31.7.08 17:59

Vidíte, zapoměla jsem se Marti zaptat, kam do těch termálu na dovču na Slovensko jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
31.7.08 18:37

Sammy, SHODILA??? 8O 8O 8O Ještě že už jsem po večeři, asi bych schroupala jen jablko :roll:

Fireangel - to je jasný, u tebe je to o něčem jiným, tělo je zblblý, tak je teď jak utržený ze řetězu. Ale je to dobře, jedině ku prospěchu mimča! Hmmm…a víš co? Tipuju holčičku :D A neptejte se proč, nemám racio důvody, ale většinou mi to vychází 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
31.7.08 19:09

O termálech jsem taky slyšela,celkově o horkých koupelích v těhu(hlavně 1.trimestr),že je to prý špatný a to já jen tak něco nedodržuju,jím všechno,dělám všechno,ale horké koupele a výřivky jsem vypustila.Za to do normálních koupališť chodíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
31.7.08 19:18

Jinak všechny zdravím..=o)

Já mám nahoře ve skoro 13tt (zítra) 4,5kg,takže pohodička,holky… :lol:
Asi to tady s Terkou potáhneme s obříma pupkama…
Na mě taky do 5.měsíce nebylo téměř nic vidět,ale za to teď kynu a kynu…ale to je asi ve 2.těhu rychle po sobě normální,že je všechno volnější než na poprvé..=o)

Jinak hlasím kontrolu(UTZ),mimísek je parádní už krásně vidět,skáče tam jak o život,mlatí ručičkama,výsledky v pořádku.Kolik Vám vyšly ty screeningový výsledky??
Vložím fotečku,až ji oskenuju,manželovi se taky prcek moc líbil,jak si skákal…Mám za sebou oba screeningový testy v 1.trimestru a zdarma..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
31.7.08 19:42

Leni, tak moc gratuluju k super výsledkům na kontrole.
Já už jsem výsledky psala, měli jsme ve 12+1 5,5 cm, srdíčko 160/min a NT 1,3mm, takže taky všechno v pohodě :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí