Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky břišátka ![]()
jakpak je v takhle horku?! Určo tu nikdo nebude, když je víkendík..ale my dnes ani na krok, to vedro mě fakt zmáhá:((
Holky:koupete se v domácku napuštěném bazénu? Je tam čistička, asi chlorovaná voda, normálně ten modrý veliký bazén, pořád mám strach se koupat?! I když jsem už párkrát byla…
K nakupování věcí se vyjadřovat už nebudu, každý je jiný a je i jinak založený.Někdo si nakoupí věci hned, jiný zase až ke konci:)
A jak jinak, jak je vám zdravotně?
ahoj holky,
tak jsme se včera vrátili z chaty a bylo to úžasné. Páni, vy jste toho ale nakecaly, tak jsem jenom dočítala a dočítala a pořád jsem se nemohla dohrabat konce.
Nevím právě, pořád přemýšlím, co jste mi radily, jestli si teda něco přibarvit a zajít tam ať nemám nervy, nebo počkat, ale zase si říkám, že 3 týdny nejsou zas tak moc, už jeden je za mnou, teda skoro, tak asi počkám, když mi říkal, že za ty tři týdny ten ultrazvuk už bude. Ale kdyby se něco dělo, tak tam zajdu dřív, ale nechci zbytečně stresovat sebe a okolí, že může být něco v nepořádku. tak asi opravdu počkám.
Kdybyste viděli, jak na chajdaloupce bylo krásně, mají tam krásný dvorek a zahrádku (je to manžové babičky) a je to tam takové lesácky útulné, vůbec se mi nechtělo zpátky, do té naší klece. Tam ani nejsou takové horka a i když byly, tak tam je takový přístřešek přes celý dvorek, takže žádny extra hic nebyl.
Tak se mějte a opatrujte se
a ještě další kontrolu mám 18.8
Ahoj kočky…
Holky právě jsem předešlý den zažila nejhorších 24 hodin ve svém životě!!! Naštěstí už jsem doma a vpořádku - jen přemýšlím jak mezi náma můžou žít takové stvůry lidi
jo a právě jsem zase zvracela
ale už znám příčinu - nedělají mi dobře banány…a je to - odhaleno
A od teď jsem se rozhodla být štastná a užívat si život a těhotenství na plno!
A já vůbec nemám bříško
… úplně pidi, a co máte dnes v plánu na neděli? Já se přidám k nakupovací mánii a odpoledne půjdu nakupovat na miminko jako oslavu, že jsme to peklo přežili
asi se porozhlídnu už i po postýlkách, když vy už nakupujete kočárky, ale není brzy???
A ty velikosti? já raději nakoupím všechny, když jsem Vás četla ![]()
gamal co se ti stalo ?
Tak kočárek koupíme až na konči roku. Na ten je času dost to sami i s monitorem dechu. Včera jsme koupila nějaká body měli je v akci. A naža kolotoč nad postýlku ten původn jsme musela vrátit . Jinak má jsme měla při narození 3.5kg. Manža přes 4 a malej měl 4 kg. Ale už podle uz ve 20 týdnu kdy říkali že je větší ne-li by měl být mi bylo jasný že bude po manžovi 4 kg.
Takže věcičky nám byli jen chvilku velikost 56 a potom jsme měli velice brzy 62.a 68. ALe uzčitě jeěště něco kkoupím abych si udělal radost , třeba je to moje podlení těhu ![]()
My máme kočárek po Teovi a nový kupovat nebudeme, sice se mi líbí letošní kolekce Cam, ale ten po Teovi je v pořádku, tak do něj nebudeme investovat. Máme kolekci 2007 šedo-oranžový šestikolák.
http://www.kocarky-eshop.cz/…-typ-425.jpg /> Taky ta nová kolekce má jinou konstrukci, sice se mi líbí více, ale šíleně to vrže, máme golfky a po 2 prochajdách šíleně vrzal a musíme ho každou chvíli mazat
Ten starý je stále O.K. a téměř nevrže ![]()
Pozor, na nějaké kočárky se docela dlouho čeká, tak raději objednat dříve a nechat si ho uskladněný v obchodě, některé obchody nabízí uložení až do porodu
To ale spíše kamenné. Na netu se ale dají kočárky sehnat i o 3tis. levněji!
Ahojky holky! tak jsem se vrátila z Poličky. Výstava docela pěkná akorát nám sobota propršela, dnes odpo vysvitlo slunko tak jsem se trochu spálila. Chtěla jsem fotit. Ještě jsme v pátek foťák nabíjeli, ale ten zmetek se stejně za 5 minut vybyl ![]()
Holky nemám dočteno…Zítra to přelousknu tak papa
Ahoj těhulky ![]()
po delší době vás zdravím…My už jsme teď pár dní doma a sžíváme se s bezlepkovou dietou..Charlottka to nese,ale celkem dobře..nikdy nebyla extra jedlík,takže to celkem jde..
Jinak i mě začali nevolnosti a navíc jsem hrozně unavená,takže je to teď docela náročný,ale hlavně,že už nejsou ty děsný pařáky
..
Jinak nemám vůbec dočtenu,takže doufám,že jste všechny v pořádku..opatrujte se papa ![]()
Kammi : Tak to je fanj, že to malá zatím nese dobře
Neboj, těch bezlepkových potravin je velký výběr, strádat nebude ![]()
Ahoj holčiny, sleduji vás už hodně dlouho, ale až teď jsem dostala odvahu napsat a samozřejmě bych se ráda přidala. Čekala jsem až překlenu nejisté období a budu vědět, že je vše OK. Už mám i fotečku, tak je to veselejší.
Údaje do tabulky:
Juka .......Katka.....27 let…1 měsíc.....děti 0.....DP 24. 2. 2009…velký UTZ 15. 8., návštěva poradny 26. 8.
Teď jedu do města, naštěstí je zataženo, tak doufám, že přežiju cestu MHD bez úhony.
Juko - vítej ![]()
Já jedu dnes k zubaři, ach jo, moc se mi teda nechce…ale aspoň se trochu ochladilo, tak to líp zvládnem..a přišly mi z Mimibazaru krásný těhulkovský (nový)trička s ťapičkama na bříšku, a jako dárek ponožtičky, růžový, tak uvidíme, jestli nebudeme muset přebarvovat ![]()
Jinak do poradny jdu přesně za týden, tak snad se už dozvím, kdy mmi budou dělat všechna další vyšetření…čeká mě krev v 16tt a pak někdy taky velký utz, ale ten prý až od 18tt…dnes jsem 13+6, zítra začínáme 15tt…
vítám Juku .
To by jste nevěřili tak UŽ MÁM KONEČNě TĚHU RPŮKAZ. tO JE SÍLA. MANŽA UŽ MĚL CUKY JESTLI NECHCI ZMĚNIT LÉKAŘE KDYŽ JE SESTRA TAKHLE ZABRŽDĚNÁ
, . Tak si říkám že to zatím snad nebudu hrotit.
Co myslíte?
Pilc - tys ji dostala az ted?
Ja na zacatku 11tt a to uz jsem si stezovala, ze ji vsichni maji, jen ja ne..ale zase asi jen kvuli tomu bych gyndr nemenila, jestli jsi jinak spokojena…
Tak mám chvíli čas..malou si vzala ségra,tak jsem ráda,za každou malou pomoc…
Mirko-máš super kočárek..moc se mi líbí
-
A budete pořizovat skate nebo jak to budete dělat?Já nad tím teď přemýšlím tandem se mi moc kupovat nechce a na tom skejtu nevím jestli malá vydrží…
.
Juko-vítej
.
Fireangel-teda ty jsi chytla nakupovací manii ne
..Ale to tričko ťapkama chci taky
.
Pilcando-pozdě,ale přece..já ji měla hned od 8 tt.
Holky já vím,že je ještě hrozně brzo,ale přemýšleli jste už nad jménem
?