únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
31.7.08 20:25

Tak my měli také ve 12+0 5,4cm.1,6 NT,což je o něco víc než Ty,ale říkala mi,že mám riziko jako 15.letá holka,tedy 1:skoro 7000 a to jsem ještě neměla výsledký z krve,ty by to prý ještě snížili (to riziko)…Tak to snad taky bylo v pořádku a jinak srdíčko bušilo 174 /min.

Tak kdo bude dále porovnávat.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
31.7.08 20:27

Ted koukam,ze Ty jsi taky nemela jeste vysledky z krve a me ho malem dneska ten UTZ neudelali,ze se ma spravne pocitat i podle tech vysledku krve…
Jo a nosni kustku nebo co to,tak to taky pry videla..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
31.7.08 20:46

Holky, gratuluju ke skvělým výsledkům. Správně by se opravdu měla interpretovat krev spolu s UZ. Jo, a norma na NT je 3mm, takže setina sem, setina tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
31.7.08 22:03
kkacenka píše:
Holky, gratuluju ke skvělým výsledkům. Správně by se opravdu měla interpretovat krev spolu s UZ. Jo, a norma na NT je 3mm, takže setina sem, setina tam :)

A je to tak,že čím míň tím lépe??
Ona to taky ta doktorka měřila 3× a pokaždý jí to vyšlo jinak,tak napsala průměr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
31.7.08 22:43

Leňousku gratuluji k Nt UZ.

Jinak my dnes byly na výletě. jsem unavená jdu hajat. Zítra nevím jak to budu stíhat, páč jedem do Poličky na výstavu na víkend. tak asi až v po papa.

Pokusím se zítra nahlídnout.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.08 23:18

Ahoj holky,
pozdě,ale přece..je fajn, že se to tady rozbíhá a rozepisuje, si myslím, že to bude čím dál tím víc a víc a budeme mít co dělat to dočítat:)
Ale to je fajn, když se člověk pak bude dělit o rady, zážitky apod :)
Vy už nakupujete oblečky a věci na mimi? Mě se to zdá moc brzo, vždyť sme teprve cca třetí měsíc těhu…já mám doma věcičky, co mi dala švagrovka po mých neteřinkách a synovcovi(vybrala jsem si opravdu jen pár a pěkné, co ani asi neměli na sobě) a něco, že si koupím až po 20tt, když mi řekne, co čekáme..ale opravdu zbytek věcí až tak kolem listopadu/prosince…jaký na to máte názor na nakupování věcí teď?
(neříkám třeba dvoje dupačky, nebo tak,ale plno věcí je blbost-podle mě)
Jinak jsem dneska byla na krev(brali mi 10zkumavek :twisted: ) protože jim nějak(mě)vyšly blbě výsledky ze screeningu a tak jsem byla na vývrat a tak jsem dneska byla na vyšetření a oni mi po 4!!! h. řekli, že je to ok…myslela jsem, že je opravdu zabiju!!! :evil: ale prý to budou hlídat a za 5týdnů mám dojít na další odběr..
Ale jestli je tohle normální/představovala jsem si to nejhorší-proto mám i averzi k přítomnému nakupování mimi věciček, člověk nikdy neví/člověka tak vystrašit a pak mi řeknou, že je to v normálu, že zatím mi nic dávat nemusí(léky..)
Jinak v úterý jdu na 3D ultrazvuk(druhá část screeningu) tak se těším jak mimíska uvidím:) určo to jde vidět líp než na normálním UTZ u mudr, ne?!
No, jdu spát, jen jsem se s váma chtěla podělit jací ti doktoři jsou idioti…tak pápa a dobrou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.8.08 07:28

Dobré ráno
Leni, jak psala Mirka, kritická hodnota NT je 3 mm, ale zvýšené riziko berou už nad 2 mm, takže ty jsi myslím úplně v pohodě :wink: .

Miruš, tak hlavně, že je vše v pořádku. Tím, že si Tě budou víc hlídat nic nezkazí a je to dobře.
K tomu nakupování, já si raději nepřipouštím, že by se mělo něco stát, takže vesele nakupuju. Taky jsem si říkala, že začnu později, ale ono to pak i pěkně leze do peněz. Takže teď každý měsíc tročku a pak jako když najdeš :wink: .

Na půl desáté jsem domluvená, že vezmu toho svého nádherného synovečka do kočárku, takže budu trajdat po městě a budu trénovat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.8.08 08:18
Lenousek píše:
kkacenka píše:
A je to tak,že čím míň tím lépe??
Ona to taky ta doktorka měřila 3× a pokaždý jí to vyšlo jinak,tak napsala průměr..

Je to přesně tak, jak píše Sammy. Do 2mm je celkem fuk, kolik je hodnota, přes 2mm už je to hraniční a nad 3mm mimo normu.

Jinak všem pracujícím přeju hezký poslední den v týdnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.8.08 08:21

Ahojky holky :)

MirkoS : Určitě to bude dobré ;) Co se jim nezdálo? Mi na screening brali jen 1 zkumavku, ale docela velkou :wink:

Ad oblečky : Já nekupuji nic, dokud nebudou testy O.K. Minule jsem taky začla nakupovat až po velkém UTZ. Tentokrát toho moc už nakupovat nebudu, vel. 56 mám pár kousků (Teo ji měl asi 3 týdny) a vel. 62 mám ještě dost, co neměl ani na sobě, nebo téměř neměl. Pokud dítě není blinkací, tak těch věciček není tolik potřeba. To až začnou příkrmy, to je pak spotřeba oblečení docela velká a je to čím dál horší :roll: Pokud to bude holčička, tak jí samozřejmě nakoupím více :wink:
Můžu doporučit bodýčka Cherokee z Tesca. Jsou kvalitní teď mají edici s Mickey Mousem. Taky mám dobré zkušenosti se značkami Prince Oliver, HM, Coccodrillo. Bodýčka z CA jsou fajn, ale připada mi, že rychleji žmolkatí. Taky se mi ze začátku hodně osvědčili zavinovací body, kdy jsem nemusela bodýčko převlíkat přes hlavičku. Mimčo jsem do rozvinutého bodýčka položila, oblekla ručičky a zapla. Dost se mi taky odvědčil fusak do autosedačky od Emitexu a na zimní mimi to bude myslím ideální.

Screening : My jsme měli NT 1cm, nosní kůstka přítomna. Velikost 49mm, minimálně (mimčo se nechtělo více narovnat, celou dobu bylo v klubíčku). Výsledky mi řeknou ve středu až budou výsledky krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.8.08 08:51

Bré ráno ;-) pupíci,

ano, dnes jsem v dobrém rozmaru :lol: .

Sammmy, vyrážíme zítra ráno do Podhajské. http://www.obecpodhajska.sk/
Byla jsem tam 2× a byla jsem nadšená. Ty bazény tam mají různou teplotu 32°, 38° nebo i víc a 2 jsou tam normální, s chladnou, chlorovanou vodou. Takže záleží jen na Fazolce, kde se jí bude rochnit nejlíp :wink: .
S tím přibíráním to taky nějak nepřeháním. Pořád se pohybuju +- 3 kg. Ale spousta lidí mi říká, že je moc brzo, na nějaké výrazné tloustnutí.
Já nejvíc přibrala od loňskýho července - 10 kg. To jsem skončila s cigaretama. A nejedla - já žrala :lol: . V březnu se mi to zastavilo a od té doby mám 186cm/75kg. Prý konečně vypadám , jak ženská :wink: .

Jinak jsem hledala to srdíčko a nikde to nenašla. To vám řekli ?? Kolik tluče ?? Já tu studuju ten papír i těhu knížku a nemůžu to nikde najít :( .
NT : 1,0 a pak nějakých spostu zkratek CRL, BPD, PAPP-A..... Komb. riziko T21 - 1:50000. A ve 11+4 jsme měli 48,5 mm. Zbytku nerozumím :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
1.8.08 09:17

Ahojky!
Tak jsem dnes neodolala a musela sem nahlídnout :)
Ad věcičky Pár jich mám, ale kupovat budu až si roztřídím věci co mám u mamky a co u tchýně. Pak budu nakupovat co mi chybí. Jinak zimní věcičky budou už snad na podzim, tak čekám na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.08 09:28

MIRKO: já byla na screening krvi 18.7. a to mi brali taky 1velikou(tu pak rozdělila na čtyři malé) a nelíbil se jim nějaý výsledek mé krve, že tam mámprotilátky PI..tak nevím co to znaméná…no a tak mě poslali na vyšetření, kde mi vzala 10zkumavek(mě mučili) :evil: a to na vše, aby asi poznali v čem jsou ty protilátky, ale pak po 4h!!! čekání(to jsem už myslela, žře tam budu brečet) mi řekla, že mám vše v normě, že je to asi tím těhotenstvím,ale že se to bude hlídat a popřípadě léčit, ale těhu to neohrožuje…ale tři dny jsem byla z toho předem špatná, bála jsem se co mi řeknou a nakonec nic:((
Ale jsem ráda , že je to ok, radši tam budu chodit(mám jít 4.9.) ať mám jistotu…
Jinak dneska chraňte bříška, má být jeden z nejteplejších dnů, až 34st.ve stínu, blééé :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.8.08 09:28

Pro nákupy také doporučuji www.mimibazar.cz Dají se tam koupit i onošené i nové věcičky. Těch malých oblečků (vel. 56,62) jsem tam kupovala dost i onošených, ale vypadaly jako nové. To miminko to fakt neponičí a za pár korun. Jen je třeba číst pozorně hodnocení prodávajícího :wink:

Marti : Já mám ve zprávě vypsanou i srdeční frekvenci 160/min. Také tam mám napsané hemisféry odděleny.
Hezky si to cachtání užíj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.8.08 09:43

Mirko : Tak na netu jsem našla u screeningu jen jednu zkratku PI a to je ultrazvuková flowmetrie (index pulsatility - PI).
PI, RI (pulsatility index, resistence index) indexy hodnotící průtok krve cévami
Ale pokud ti teď řekli, že to je v pohodě, tak se nestresuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.8.08 09:52

Krásné dobré ráno děvčátka!
Tak kolik jsem přibrala vážně nevím, neb doma mám váhu někde na půdě a na kontrolu jdu až teď v úterý tak se zhrozím 8O No jsem na to zvědavá. Pupek teda mám a zatáhnout nejde ani náhodou :lol:

No a věcičky teda taky raději neeee, možná neodolám a něco zakoupím, ale fakt jen málo, raději až po 20.týdnu. Bojím se bojím, že to zase třeba nedopadne, tak budu hodně zdrženlivá.

A ty výsledky vám teda závidím ( v dobrém samosebou ) já mám docela strach, aby bylo vše O.K., byla jsem naposledy na KO 3.7. a jsem teda zvědavá, jestli je vše v pohodě. Snažím se věřit, že JO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí