Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminy.
Včera jsem byla na kontrole a vše bylo ok. Dostala jsem také už konečně průkazku. Dnes jdu na UTZ, tak už se moc těším. Nechám si udělat fotečku. U prvního těhu jsem z toho byla celá paf, že jsem na foto zapoměla. Jinak mám změněný termín na 22.2.2009. Je to moc hezké datum ale asi nevyjde. Já budu mít druhé mimi k narozeninám. Mám je 17.2.
Nad jmény už přemýšlíme. Mám vysněného Tomáška. Ale nevím-má svátek 7.3. a to se mi zdá moc brzo po sobě. Ach jo.
A u holčičky moc nevíme.Manžel chce Terezku, mě se líbí Deniska.
Tak se mějte krásně. ![]()
Chocholko, gratuluju k úspěšné ko. A kdy máš příští termín kontroly? Změním Ti to v tabulce.
My máme taky Tomáška. Máš pravdu, že bude mít jmeniny brzy po narozeninách, ale Tomáše jsem chtěla vždycky, takže nic jiného nebereme
.
MirkoS- jeste jsem nemela cas se v nich vyfotit, vydrz ![]()
K tem kontrolam - mne rekla gyndr vse obehat do pristi kontroly, tj. do 15tt..tak je to asi vsude jine..
Holky z Prahy a okoli, nemate tuseni, kdy asi tak zacit resit registraci do nektere z porodnic? Je to pry vsechno desne precpane a cim driv se clovek regne, tim lip, protoze treba po 20tt uz nas nemusi prijmout…
Fireangel : co vím,tak pražské porodnice doporučují se registrovat kolem 13tt.
Třeba na stránkách nemocnice Krč je napsáno,že termíny do 31.1. už maj stopstav. Takže být tebou,moc bych neváhala.
Ahojky
Příští termín kontroly mám 1.9. Budou mi brát krev.
To jde Niki poprvé do školky. Tak ji tam odvedu a půjdu k dr.
V práci stále nic nevědí. Ještě že mám teď do 16 volno. Pak ale budu muset brzo s pravdou ven.
Doma mám pohodičku.Niki je s našima na horách a manža v práci. Zítra jedu ke kamarádce. ![]()
Mějte se a pak písnu jak dopadl UTZ.
Ahojky všechny vás zdravím,
U nás je dneska příjemný chládek, tak doufám, že to vydrží!
Teda pražské holky to nemají jednoduché. To je teda něco, když se musíte zaregistrovat tahle brzo, aby vás vůbec vzali!
Zajímalo by mě, co se děje, když už máte rodit a není místo. To vás snad nemůžou odmítnout. I když v našem státě…
JUKO - věř tomu, že tě klidně odmítnou a už s bolestmi tě pošlou jinam, pokud tedy už přímo nerodíš, a když je plno, odrodí tě a když to jen trochu jde, hned převezou jinam, známé se to stalo, bohužel to takto funguje..my bydlíme za Prahou, takže to mám tak nějak nastejno, jestli pojedu doPrahy nebo na druhou stranu, takže vážně začínám uvažovat o tom, že půjdu rodit buď na Mělník nebo do Neratovic…
Terezko, jak psala Befi, někde opravdu přijímají jen třeba do 12 tt a pak už Tě nezaregistrujou. Být tebou, tak si taky jedu někam jinam, než se stresovat, jestli mě někde příjmou.
Já se u nás raději informovala, jak to chodí, ale tady není registrace potřeba, tak jsem si oddychla.
Chocholko, užij si volna a oddychu. V září Vám to tedy začne, když půjde Niki do školy ![]()
ahoj holky,
přeju krásné ráno. Tady svítí sluníčko a určitě tu bude zase neuvěřitelný hic.
Dnes jsem tak zjistila, že už mi nebývá tak zle a to je paráda akorát bych pořád spala, a to jaksi nejde,s tím naším malým satánkem.
Jinak je zatím všechno uplně v pořádku, cítím se dobře, takže počkám. 14 dní přece jenom není dlouhá doba.
A vítám nové těhulenky, jen se pěkně rozrůstejme, ať je nás co nejvíc. akorát si myslím, že tohle už je asi stopstav, protože každý už musí věděět, že je těhulenkový a ta přechodná doba, kdy se může cokoliv stát, je už taky skoro za náma.
Tak se mějte, užívejte sluníčka, hodně pijte, papkejte na co máte chuť, ať jsme tlustí na tři prsty ![]()
papa
Ahojenky, krááásné ránko…i když vlastně ještě nevím jak venkuje, protože jsem před chvílí vylezla z postele ![]()
SAMMY:děkuju za palečky, je dobré, když na tebe někdo myslí, je to podpora..jinak krev určo nespletli, byla to první část screeningu a ten je fakt přesný,říkala, že mám v krvi podle něj protilátky, jakoby se tělo bránilo(asi, že je v něm něco nového),ale jak jsem byla v nemocnici na krvi a dělali mi snad odběr na vše, tak to vyšlo ok, že zatím mi to léčit nemusí, že je vše v normě,ale mám tam zase dojít v září, tak snad to nic nebude a dneska to taky dopadne dobře…
Manža jede semnou na UTZ, tak jsem zvědavá co to v něm zanechá, přece je to jen zážitek vidět mimi tak zblízka a důkladně…
Jsem se teda ptala, jestli tam může semnou a ta sestra se smála a říkala, že nemůže, že musí:)) takže v 14h.jdu:)
TERKO: jasně,až budeš mít čásek, já si to objednala dneska, tak jsem zvědavá, doufám, že v tom nebudu, než mi to dojde jak balón ![]()
Do poprodnice registrovat?Tak to mě nenapadlo, to se mojí gyn.příští úterý zeptám, to je hrozné, na co v tom zdravotnictví teď musí ženská myslet, vše si platí a tohle ![]()
CHOCHOLKO: kašli na to, že má Tomík svátek po sobě..by měl s narozeninyma, když se ti tohle jméno líbí, proč ne?! Já jsem 5.4. a narozky mám 16.4. a svatbu sme měli 26.4…tak si vem, že mám v dubnu vše a pak už dostanu dárečky až na Vánoce ![]()
Tak nic, jdu se umýt a popapka,ať má cvrček z čeho čerpat, i když v takovém vedru moc hlad nemám:(
chtěla jsem si dát mou fotku sem, mám ji zmenšenou,ale pořád se mi tu nechce uložit:((
MirušS., manžovi se UTZ bude 100% líbit. Petr pokaždé, když se ho teď někdo zeptá, jak se mám a co malé, tak začne vykládat, jak Prckovi bušilo srdíčko, jak sebou mrskal a rozhazoval ručičkama
. Prostě nadšený
.
Na tu fotečku Ti teď z hlavy neporadím, ale když se podíváš na dotazy adminům, nebo jak fuguje emimi, tak tam se to určitě dočteš ![]()
Fireangel , tak to jsem ráda, že nebydlím v Praze, či jejím okolí! Nechápu jak můžou registrovat max. do 12 TT? Zaprvé to není ještě vůbec jistý a za druhé se termín porodu může pořádně šoupnout! No jo Praha!!!
V menších porodnicích zase alespoň budeš mít své soukromí. Ve fakultkách to jde jak na běžícím pásu.
MirkoS , to máš tedy trápení (s krví). Ale lepší, že to zjistili a budou tě mít pod drobnohledem ![]()
Taky bych chtěla vzít na UTZ přítele sebou, no uvidíme.
Koukám, že pro rodinu je v dubnu velký nápor na penženku ![]()
Ad fotka - chceš jí vložit pod jméno nebo do příspěvku?
Pokud pod jméno, tak fotka nesmí být větší jak 6kb.
JUKY: normálně podd jméno jako ji máš ty, mám ji fakt zmenšenou na pidi a pořád to nejde…mě skončil program nero a tak si to už nemůžu zmenšit, leda bych to někomu poslala(fotku)aby mi ji zmenšil a pak bych si to tam vložila, ale jak ji mám zmenšenou, nejde to,tak je asi zm,enšená málo:(((
SAMMY:ano, jsem zvědavá, jak se bude tvářit, nebo jak se mu to bude líbit a jestli to bude někde povídat:) Přece jen je to zážitek..třeba dostanu i fotku:)
Ahojky! Teda tady to ožilo ani nestíhám dočítat. Tak vás všechny zdravím ![]()
Přidávám foto pupíku: