únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
798
30.7.08 14:45

Naprosto souhlasím s naší odbornicí Fireangel, úplně jsem zapomněla, že tu máme profíka na jídlo :-) I když moje kamarádka padlá na zdr.výživu by asi ještě hodně věcí škrtla (maso, mlíko, smažení vůbec…), ale to už je extrém. Taky bych měla být odborník na „hlavu“…radím v nesnázích, ovšem kovářovic kobyla....... 8)

JitkoD a ostatní druhotěhule - taky mám daleko větší pupek než u prvního, bohužel už to máme všechno vytahanější, tak je to hned vidět. Jo jo, ani vracení se do formy po porodu už nebude tak jednoduché :roll: :?

Já rozvolňování vazů už taky pociťuju - při nevhodném nebo prudším pohybu - při vstávání apod. pěkně nepříjemná píchavo-křečovito-pálivá bolest…nevím, jak to popsat…prostě vazy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.7.08 15:18

Všechny Vás zdravím.
Vidím, že tady řešíte porod. Já jsem se zrovna vrátila od bratrancovy ženy (má měsíčního chlapečka) a porod jsme taky řešili. Rodila 16 hodin a nakonec nástřih, takže taky nemá moc pěkné vzpomínky. Ale myslím, že ať už tak, nebo tak, hlavně, ať je matka i miminko v pořádku.
U mě myslím nebude problém, protože měřím 174 cm a pánev mám širokou dost. Pokud nebudou jiné komplikace, určitě budu rodit normálně.
No a koupila jsem od Martiny těhu rifle za 500,– 8O . nosila je jen 3 měsíce, protože pak už je měla malé a jsou jako nové. Takže opravdu polodné odpoledne :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.7.08 15:23

Fireangel: někdy mám 2-3 dny pauzu. Teda tu kyčel cítím ale můžu se hejbat. Ale jinak to začne až po obědě nebo večer…Dr. mi napsal Vitakalcin…Ale moc nezabírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
30.7.08 15:30

Kaci - ono se ne nadarmo rika, ze co jiny vyzivar, to jiny nazor na stravovani. Ja osobne jsem zastancem zdraveho rozumu, zadny extremismus, zadna potravina neni nezdrava, nezdrave muze byt jen mnozstvi. (pokud samozrejme neni zkazena, plesniva, nahnila nebo jinak znehodnocena).

Ja sama mam za sebou, co se vyzivy tyce, opravdu hodne, prosla jsem si mentalni anorexii, zachvatovitym prejidanim stridanym s hladovenim, depresemi, myslenkami na sebevrazdu…a bylo mi patnact..ted je mi jednadvacet, vyziva a psychologie se staly mym dennim chlebem, a i kdyz vim, ze toho hlasku v hlave se nezbavim nikdy, snazim se ho neposlouchat, koukat pred sebe a zivotu dat jiny smysl, nez jen neustale myslenky na jidlo a vahu..mozna si reknete, ze jsem moc mlada a nevyrovnana na to, abych byla mama, ale ja to citim presne naopak…kvuli potizim s vahou byl u me zazrak, ze jsem otehotnela, stalo se tak po pul roce bez ovulace a menstruace, vicemene jsem mesicky mela jen diky antikoncepci, predtim kvuli nizke vaze nic a po vysazeni take ne..jen kvuli diteti se mi povedlo prekonat to v sobe a par kilo pribrat…a ted jsem na zacatku ctvrteho mesice a..
vlastne ani nevim, co jsem tim chtela rict..snad jen to, ze jsem nemela moc lehky zivot a porad mam hodne bolavou dusi, malinko jsme se chtela vyzpovidat a rict, ze jsem na sobe vyzkousela vse mozne i nemozne, co se tyce vyzivy, diet, cviceni atd..ten recept, jak si udrzet zdravi, je hrozne jednoduchy, ale je tezke ho dodrzet..vseho s mirou a drzet se selskeho rozumu…v mlece, mase ani v nicem jinem neni nic jedovateho, to uz je milionkrat horsi super nizkotucny jogurt s X pridanyma vitaminama a hromadou konzervantu, stabilizatoru a sladidel…kdyz porovnate doma poctive udelane knedlo-vepro-zelo a instantni polivku, co myslite, ze je zdravejsi…? :wink: (samozrejme je otazkou, jestli vam jde o zdravi, nebo o kalorie, to se ne vzdy shoduje..)
Uuuuf, to byl zase vylev, omlouvam se… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.7.08 15:42

Fireangel: neomlouvej se…Však tu jsme od toho aby jsme tě vyslechli, klidně se vypovídej. :)

Nahlídnu večer.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
30.7.08 15:57

Fireangel : Neměla jsi to lehké a muselo být hodně těžké poprat se s anorexií! Hlavně, že jsi to vše zvládla a že to dokážeš udržet na uzdě!
Taky jsem toho názoru, že se může jíst vše (v odpovídající kvalitě) ale s rozumem :wink: I když… v těhu to je složité. Třeba u Tea mi nedělo dobře sladké a byla jsem „masožravec“. Teď maso nesnesu (vyzvracím ho) a za to sladkého bych se ujedla. Taky dlabu mléčné výrobky a ovoce. Zelenina mi taky moc nejede…
A komu by ses měla vypovídat, když né nám? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.7.08 16:28

Terezko, od toho tady jsme, aby ses vypovídala. Zažila jsi opravdu hodně ale jsi silná, žes to všechno zvládla. Teď budeš mít mimčo a to Tě udrží nad vodou :wink: .

Miruš, tak vidím, že máme i podobné chutě. Já bych se po sladkým taky utloukla. normálně ho nejím :lol: . Ale teď jsem dostala hroznou chuť na Mc Donalda, takže sedám do auta a jedu do Shoppingu :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
30.7.08 16:35

Sammmy : Taky si Mc užíj :lol: Vzpomínám si, že jsme u Tea jeli i párkrát v noci do Tesca :lol: Teď by mi to asi neprošlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
30.7.08 19:46

Terez, jestli jsi z toho všeho venku, jsi silná ženská a určitě připravená na mimi. Jako skoro-psycholog vím, jak je těžký boj s PPP a bohužel je to trať na dloooouhou trať. Přeju, ať už je to v pohodě navždycky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.7.08 23:24

Holky dostala jsem se sem až te´d ale koukám že už všichni chrníte. No v tuhle dobu je to pochopitelné. Dobrou papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
31.7.08 07:16

Ahojky těhulky :D

Pilcando : Narazila jsem na diskusi o velikosti druhého mimi, občas je nějaké i menší, tak třeba to bude i tvůj případ :wink:
 http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
31.7.08 07:41

ahoj holky, nějak nestíhám…
S tou výživou je to pravda, člověk by měl jíst všechno, ale rozumně. Musím se ale přiznat, že když jsem včera přečetla příspěvek od Fireangel, tak jsem trošku přehodnotila. Má pravdu, třeba mi nedělalo problém dojíst otevřený jogurt, ale hermelín jsem nevzala do pusy. :roll: O neumytém ovoci ze zahrady ani nemluvím…Jsem ráda, že jsem si v tom udělala jasno :wink: Díky Fireangel! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.7.08 07:50

Zdravím po ránu,

nakukuju sem několikrát denně, ale nějak mně nenapadá, co vám napsat. Od úterka mně drží nějaká plačtivá… jsem na nic, nic se mi nechce, jen brečet.
Snažila jsem se najít nějakou poradnu, ale nemůžu nic kloudnýho najít :( . Navíc, když teď někomu budu brečet do telefonu a pak mu řeknu, že v sobotu jedu na týden pryč, tak mně pošle leda tak … víte kam…
Měla bych se těšit. Týden na Slovensku. Koupaliště, výřivka… sposta volna na sluníčku… Ale nějak mi to nejde.
Píšete, že je to tady od toho aby jsme se vykecaly… tak jsem poslechla.
Mám pocit, že jste všechny bezstarostné, natěšené a pořád plné optimismu. Hlavně Ty Sammmy !! Ty mně „píp“ nejvíc :lol: :wink: !!
To si frčíte na nějakých práškách ?? Chci je taky !! :cry:
Holky, nezlobte se, že začínám takhle blbě po ránu........ Jen jsem chtěla… ani nevím, co :( Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
31.7.08 08:02

Marti, myslim, ze spousta z nas je na tom stejne, jenze kdyz nemam naladu, tak nemam naladu a ani sem nejdu.. :wink: Takze se tu vyskytuju jen v pozitivne naladenych okamzicich :wink: Tuhle plactivost, pocity osamelosti atd. znam velice dobre, kolem 10.-12. tydne se me to drzelo porad, ted uz je to lepsi, ale i tak mam obcas stavy, kdy jsem vylozene na prasky..pritom je vsechno v poradku, mam volno, je leto.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.7.08 08:18

Terko, děkuju ...... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie