únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
31.7.08 08:27

Marti : To jsou „jen“ hormony! Myslím si, že tyhle stavy máme každá :wink: Dovču si hezky užij a odpočiň si. Třeba tam příjdeš na jiné myšlenky :wink: Hlavu vzhůru, bude lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
31.7.08 08:49

Ahojky těhulky!

Marti: To já mám občas taky. Přítel ze mě kolikrát nechápe. Nebo když nebrečím tak jsem strašně nervózní. te´d už to je trochu lepší dřív to bylo horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
31.7.08 09:09

Taky se hlásím do klubu ufňukaných těhulí. Leze na mě nějaká depka…u mě je to horší, že musím fungovat jako máma a pak mám výčitky, že ječím kvůli hloupostem a ukrutně se mi nechce furt dřepět na pískovišti, chodit bezcílně po ulici, stavět furt dokola lego… Je to fakt náročný na hlavu a každý to prožívá po svým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.7.08 09:22

Dobře !! Vyhrály jste !! Tohle bylo blbý téma !! :lol:

Ale moc vám všem děkuju. Vím, že bude líp… jen prostě TEĎ zrovna je to...... no vidím, že víte jaké :wink:

Kdo tam máte co dál ?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
31.7.08 09:37

Marti : Dále tady máme jak jsem strašně blbá :cry: Zase mi to nedalo a narazila jsem na dikusi o potratu po amniu. Samozřejmě jsem si ji přečetla a teď tu bulím. U těch odběrů choria jsou podobná rizika potratu jako u amnia… Fakt, jak jsem těhotná, tak jsem blbá :roll: Dneska to je jedno lepší téma než druhé :(

Sammmy : Kdepak jsi? Potřebujeme do diskuse trochu optimismu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
31.7.08 10:01

Holky byly jste uz nektera na kontrole u obvodniho lekare?Ja tam jdu dneska, musim si do pristi poradny vyridit zubare a obvodaka, a nejak nevim, co mam cekat, jestli jen razitko do prukazky, nebo fakt nejakou prohlidku, nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
31.7.08 10:02

No to se ti nedivím, že máš z odběrů strach. Měla bych taky jít na amnio(kvůli věku). Můžu to odmítnout? Když bych měla negativní testy na screeningu v 1.trimestru a negativní triple testy, tak mi to připadá zbytečný…nebo ne??? Co myslíte????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
31.7.08 10:02

Doporučuji Vám holky zajít si koupit něco hezkýho na mimiska do kramu,to Vám vsem urcite zvedne naladu nejvic.Ty veci jsou takovy maly a krasny..=o)A pověry nepověry budou všechny miminka malý,krásný,růžový.=o))

Moje sestřenka,tetka i mnoho jiných z naší rodiny byly na plodovce a všechny to zvládli bez jakékoli újmy,i Ty to Terko zvládnes bez problemu..

To jestli máte depku teď,tak se připravte na poporodni depku v 6ti nedělí…já jí neznám,ale od známých,např švagrová, vím,že je to síla…

Mě dneska v 15h čeká velký UTZ,taky trošku nervozita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
31.7.08 10:07
Fireangel píše:
Holky byly jste uz nektera na kontrole u obvodniho lekare?Ja tam jdu dneska, musim si do pristi poradny vyridit zubare a obvodaka, a nejak nevim, co mam cekat, jestli jen razitko do prukazky, nebo fakt nejakou prohlidku, nebo co…

Zubar Ti zkontroluje zuby a dá razítko (to je jen jestli si mimi nebere zbytecne moc vapniku a Tobe nevypadavaji zuby..=o)) a obvodak s Tebou podle Tvy knihy projde všechny nemoci,co jsi měla,pořípadě operace a zapíše do průkazky ty,co by mohli mít vliv na mimi a dá razítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
31.7.08 10:14

Leni, diky, zubar je mi jasny, co bude chtit, jen jsem nevedela, co ten obvodak, na vsechno se me tak nejak ptala uz gynekolozka, ale je fakt, ze vylozene konkretne podle karty jsme nic neprobiraly :wink:

No, 11.8. jdu na kontrolu, budu v 15tt a uz se rovnou domluvim i na termin na testy z krve, jeste mi vubec nic nedelali, ceka me vse najednou - vyvojove vady, Rh faktor, krevni skupina (mam O+, jsem v klidu ), zloutenka atd…Downa mi temer vyloucili dle 3D utz uz v 11tt, jinak zadne vady v rodine nemame, doted vse probihalo bez problemu, doufam, ze bude mimi v poradku, prece jen, jsem mlada, tak snad by mohlo.. :wink:
Co myslite, kdy nam zacnou rust briska? Ja jsem ted ve 14tt a tak nejak nevim, jestli uz bych mela mit pupik, nebo ne..jako hodne lidi mi rika, ze to jde videt, ale ja si myslim, ze je to spis ta pneumaticka pod pupikem, vsak vite co..jasne, ze kazde tehu je jine, navic pry bricho zacina viditelne rust az po 16tt, ja jen, abych zas zbytecne neplasila, ze nemam na zacatku ctvrteho mesice brisho..to je hrozny, jak jsou ty kontroly v prvnim trimestru po mesici, clovek ctyri tydny vubec nic nevi.. :? Nekrvacim, bradavky me boli, bily vytok mam..jinak si vubec nepripadam tehotne, az tedy na ty obcasne nalady a sem tam boleni podbriska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
31.7.08 10:24

Fireangel: No me už bříško asi roste :) přijde mi že s ne na po mi povyskočilo…Jinak já se také moc těhu necítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
31.7.08 10:46

No s tím rostoucím bříškem je to hodně individuální. V prvním těhotenství mi začalo růst asi až v 5. měsíci, pořádně začalo být vidět až v 7., ale teď jsem v 10.tt a už jsem vyřadila některý oblečení, páč ho nedopnu a řekla bych, že to už je vidět, ale zatím maskuji i před rodinou ( kromě manžela a dcery :lol: ). Nevím nevím, jak dlouho to ještě vydržím schovávat :lol: Prostě leze ven 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.7.08 10:56

Mirko, já si tohle zakázala a je to snad jediné, v čem jsem se i poslechla. NEČTU !! Taky moc nerozumím těm vašim zkratkám a už vůbec nechci pátrat po těch chorobách, co tu uvádíte. Zkus to. Já to dělám tak, že až mi gyndr řekne : Běžte tam a tam, kupte si to a to, jezte tohle nebo nejezte..... pak to udělám.
Někdo tady rozebíral termály. Já právě v sobotu do termálů jedu. Že by se neměly, že se teplá voda užívá na vyvolání porodu… Ptala jsem se gyndr, co to se mnou udělá a ona se mně zeptala, co jako čekám. Když mi bude zle, tak prostě z vody vylezu ! Jsem pako, jsem divná, jsem labilní… ale já těm doktorům prostě věřím.

Lenousku, asi dám na Tvý rady ohledně nakupování. :wink: Já nemám doma vlastně ještě vůbec nic. Akorát jedny pidibotičky, které jsem dostala od kamarádky.

Terko, mně tvrdí manža už 3 týdny, že není možný, že si toho bříška ještě nikdo nevšiml :lol: . A až včera kolega přiznal, že tušil. Že jsem nikdy takhle „festovně“ nevypadala a „je príma, že jsem zabřezla“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
31.7.08 11:07

Marti mě včera taky kamarádka gratulovala k březosti :lol: mamka když řeknu že jsem březí tak se rozčíluje. no a co vždyť je to to samý. Kráva je stejně dlouho březí jako člověk. Prase má stejný počet zubu. To je jako by se prasnice rozčilovala když jí někdo řekne že je těhule :lol: :lol: :lol:
Holky omlouvám se mi zas hrabe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
31.7.08 11:17

Daisy : :lol: :lol: :lol: těhule prasnice

Břicho mi taky nějak vyzkočilo, mám skoro takové břicho, jako jsem měla snad v 6. měsíci :oops: :roll:

Marti : Já si to taky zakázala, ale bohužel to moc nezvládám dodržet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital