Poradna duly
Jana Čurdová
hurá povedlo se . To jsme moc ráda ještě tam musím doatt synáčka. ![]()
Omlouvámse ale Teď to trošku zasmrdí samochválou. Já jsme tak šikovná.
![]()
Já měla taky radost, když se mi tam povedlo narvat metřík
jsem dnes 10+1, zítra jdu na 3D UTZ, tak jsem zvědavá, co uvidím..průkazku mám teprve od včerejška.. ![]()
Jak už tady někdo někde říkal, že lepší je nic nečíst, tak to bylo přesně to, co u mě vyvolalo paniku…Na internetu denně strávím snad několik hodin (TV nemám
), tak jsem někde vyhrabala odbornou přednášku o tom, že žloutkový váček je už vidět od 4.5tt a nejpozději musí být vidět do 5.5tt (vnitřním UTZ), no a já byla 6.0, že…a někde zase psali, že symptom ‚blighted ovum‘, je že zmizí těhotenské příznaky…pak si to jeden spojí a je to…
Leni, jestli jsi otěhotněla přirozeně, tak nemůžeš úplně přesně vědět stáří těhotenství, ne? Nějaký ten den +/-, někdy to bývá i o týdny. Taky jeden dr. říká, že každý miminko může růst jinak rychle.
Jo, kolegyně v práci mě pořád nabádá, ať jím hodně kyselinu listovou. Mám od ní tento odkaz: http://www.stripky.cz/…ivod_kl.html
RÉBI: ano, já jsem říkala, že je lepší nic nečíst, protože kolikrát se fakt člověk nervuje, bojí co přečte a pak je vše ok…
Já už radši nečtu a ani nevyhledávám nic, protože pak jen nad tím přemýšlím a stresuju se a to nesmíme, hm?!
Koník-Petra-33-6 měs-0-14.2.09-22.7.09
Tak a je to, konečně jsem se odhodlala se k Vám přidat. Loni v listopadu jsem prodělala zamlklé těhotenství a tak tu našlapuju potichoučku a polehoučku…ale 3.7. bylo srdíčko a tak se to snad už nepokazí
.
Ještě přidám něco málo z mých příznaků…naštěstí mi není moc špatně, ale musím stále něco pojídat..no není to zas tak špatné
. A jsem neskutečně unavená, někdy usnu i v práci, no vážně po obědě to prostě neudržím
.Běhám v noci na záchod a to je děs, ráda chrupám a muset vstávat třeba ve tři ráno je peklo
. A jak jsem psala na začátku zatím jsem taková opatrná s užíváním si toho štěstíčka…ale ta starostlivost o naše potomstvo už nás asi bude provádět pořád ![]()
Petro ty máš termín 14.2. a jsi dnes 10+2?To je divné, ne? Já mám termín 3.2. a jsem dnes 10+1… ![]()
Ahojky Peťo, tak gratuluju, vše bude ok, jen musíme věřit:) vše bude ok…neboj!!! I když já mám co mluvit:) a vítám tě, nás tu přibývá, to je fajn:)
No ona mi minule doktorka říkala, že podle velikosti je mimi o týden mladší, ale metřík mám podle poslední menstruace…po dalším měření ho asi změním… no stejně týden sem týden tam…
Tak to jo, já mám metřík udělaný podle termínu porodu, haprují mi tam plus mínus dva dny, ale 11dní rozdíl mi přišlo docela dost..u mě se to jinak počítat nemůže, protože jsem nemenstruovala ![]()
ahoj Koníku, taky se teď s radostnýma novinkama držím víc zpátky - po tom týdnu přemýšlení o tom, že to nevyšlo a co dál…srdíčko je ale první těžká překážka
, teď už je prý šance hodně velká…jo, ale nějak mi nehraje tvůj TP s metříkem…máš TP o 14 dní dřív než já a jsi už 10. týden?
MirkoStratilova, to je pravda, ale já jsem bohužel strašně zvědavá a biologie mě fakt bavila…ještě mě napadlo, že by bylo možná lepší nechodit na kontroly, doktorům (zvlášť některým) se každou chvíli něco nezdá
…spíš mě ale baví sledovat stránky o tom, jak se miminko vyvíjí, kdy má co nového, jak je asi velké a tak…
RÉBI: to ano, ale myslela jsem spíš, když má člověk nějaký problém(v těhu) tak zbytečně nehledat o tom více na netu, protože pak člověk se dočítá různé rozdílné věci, pak o tom přemýšlí a je to ještě horší:(
Tak už jsem se po svém prvním zvracejícím excesu trošku oklepala, dokonce jsem zvlásla udělat rizoto a vyprat prádlo. jsem to ale šikovná holka
.
Vítám Péťu a Péťu
.
Pilcando, to je dost, že ses ukázala, pamatuju si na tebe dobře, neboj
.
Holky, hlavně neplašit. uvidíte, že všechny miminka budou s námi 9 měsíců v bříšku a narodí se pěkně zdravé. Jinak to ani být nemůže, hm? ![]()
SAMMY: tak už to na tebe taky přišlo?
já si dneska „libovala“ jak mi je dobře a jen jsem šla vařit, tak se mi udělalo blbě a skončila jsem na wc…ale co už, snad těch pár týdnů přežijeme a bude líp,co?!
Radši budu do sebe dlábit, než aby mi bylo pořád blbě a neměla chuť na jídlo:(((
ahoj holky,
tak na mě dneska poprvé přišly šílené chutě. dala bych si pařížský salát, ale zase mám strach v létě, abych něco nedostala. ale spíš jíst nemůžu než můžu, takže mě to překvapilo.
a mám tak hrozně nízký tlak, že jsem dneska, jak jsem vstala šla 5 mětrů po pokoji s uplně černo před očima a bála jsem že spadnu, tak jsem pořád šla, až jsem narazila na dveře, tak jsem se chytla a konečně se mi zjevil obraz před sebou. nemáte nějaké fígle na zvládání nízkého tlaku? kdosi mi poradil kávu, ale kafe nepiju ani normálně, natož abych si ho dala teď.
je mi pořád hrozně, jsem strašně unavená a malátná, doufám, že to někdy skončí.
a taky mě začínají chytat stavy, kdy brečím ani nevím z čeho nebo z úplně prkotiny. Má si manža užít.
Tak se mějte, krásky.
už se nemůžu dočkat kontroly, měla bych ji dřív, ale doktor si teď 14 dní dovolenkuje, tak mě objednal tak pozdě.
pa pa ![]()