Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,zdravím
![]()
Jen nakukuju… a…
![]()
Miruš
z červenčat 2007 vy čekáte MIMI??? GRATULUJI
![]()
Taky zdravím Ádu ![]()
jsem si Tě našla ![]()
Pastelka:co se stalo,že jsi potratila,v 11tt to je už docela pozdě,já už začínala mít radost,že máme nejhorší za sebou..
Leni, taky dnes začínám 9tt a VĚŘÍM, že máme už nejhorší za sebou. Hlavně nesýčkovat
.
Terez, o nezdravé stravě mi povídej. Teď jsem zblajzla pěkně nezdravý hamburger a zazdila to čokoládou
. jestli tak budu pokračovat, tak se za chvíli nevejdu do dveří
.
Pastelko, pěkný víkend
.
Ted jsem se docetla,že v 10tt (tedy 8týden stáří plodu) se snižuje riziko potratu na méně než 1,5%..Do te doby je to kolem 30%..
Hrozné ty články..=o))
Já pořád nemůžu jíst sladký,párky a spousta věcí ,co mám ráda a vše jen v malých porcích,i když zase celý den nezavřu pusu…
Dělá se mi furt blbě..=o(
Tak ještě než odjedu tak se na vás musím ještě podívat. už mám zbaleno uklizeno a čekám až přijde Rá´da z práce.
Vítám tě Packo. Sestřenice Rád má te´d vdubnu miminko. A má dceru které je 11. ta je taky taková chůva, ale dobrovolně, nikoho k mimču nepustí pomalu ![]()
Sammy: S tou čokoškou tě přetrhnu, udělala jsi mi chuť a teď jsem si jí načala a láduji jí do sebe ![]()
Tak si užijte víkend a za týden páčko ![]()
No vidíš, Leni, tak už jen 1,5 %. To už není tak hrozné a určitě to všechny zvládneme
.
Kdo ví, jak se má Dituš… Doufám, že už je jí líp a prcek je v úplném pořádku.
Daisy, však si čoklitku dej, jednou za čas neuškodí ![]()
Summer????
vůbec nevím, i když jsme z jednoho malého městečka
ja tááááááááááák, ma drahá švagryně si mě našla, ty taky najdeš všechno.
a malá je Nicollka a ne Collinka, ty Jaruško
Holky,
zítra mi chlapeček odjíždí dopoledne k babičce a vrátí se v neděli odpoledne, po roku jede na den a na prázdniny. jejda, kdybyste viděli jak se těším.
co myslíte, můžu se koupat ve veřejném bazénu? máte nějaké triky?jak předejít těm škaredým broučkům a takovým těm ohavnostem?
zítra budou lázně, juchůůůůůůůůůůů, jenom se budu převalovat z místa na místo v našem bytě, nic nebudu dělat. S manžou zajdem na obídek a pak bysme chtěli na to kupko.
Tak zatím
Tak a máme jasno ![]()
1 měsíc končí v 4+3
2 měsíc končí v 8+6
3 měsíc končí v 13+2
4. měsíc končí v 17+5
5. měsíc končí v 22+1
6. měsíc končí v 26+4
7. měsíc končí v 31+0
8. měsíc končí v 35+3
9. měsíc končí v 40+0
Takže já jsem už ve třetím měsíci…
(9+2)
Ahoj holky,
jak tak sleduju, tak tady celkem slušně kecáte
a začíná pro mě být takřka nemožné dočítat… Bezva že je nás tolik, vítám všechny, které teprv sbíraly odvahu považovat těhotenství za fakt, hehe, to znám, taky jsem si musela počkat na srdíčko než jsem se s tím vytasila.
Docela by mě zajímalo, co si myslíte o tom koupání - popravdě, dost to řeším, bazén bohužel nevlastníme a tak nám, nezbývá než nějaký veřejný koupák. Tak nevím, co je horší, jestli přírodní koupaliště typu rybník, pískovna, nebo bazén
Co myslíte? Já se HROOOOOZNÉ ráda koupu…
Jinak diskuze s porodnicema v Praze mě také pobavila, obávám se, že málokteré z nás se podaří zapsat se tam, kam bychom chtěly. V roce 2002 jsem rodila v Podolí a nadstandarty byly beznadějně obsazené, takže jsem byla na „hekacím“ pokoji s dalšími asi 5ti maminkami. To teda nic moc, manžel musel čekat venku a mohl být až na sále. Pak ale musím říct že doktoři profíci, šestinedělí nic moc, ale měla jsem dobrý pocit, že má nemocnice dobré vybavení a pověst… teď to tam bude asi jiné, prý se přihlašuje ve 13. - 14. týdnu tak to mám ještě čas to promyslet.
Terko, jsem na tom asi tak jako ty, měla bych být 9+3 jestli dobře počítám, ale dr zatím žádné datum nevyřkl. Mělo by to být 3/2, ale mám obavy, že to asi bude dřív, je to moje druhá ratolest. To bude legrace, v lednu je zkouškové, tak snad neporodím v autobuse z Prahy do Brna, kam jezdím do školy ![]()
Jo ještě info do tabulky:
PŘEZDÍVKA......SKUT. JMÉNO......VĚK......DÉLKA sNAŽENÍ......DĚTI...............TP..............KO, UTZ,
Maia..............Markéta..............25 let.........1 měsíc.............1 - Ondra 8/2002............3.2.2009......9/7 odběry, 22/7 KO+průkazka
Ahoj
Markéta
Akoj Markét, vítám Tě tu ![]()
Budu to mít stejně, také v lednu zkouškové, tak jsem zvědavá..já srdíčko ještě neviděla, byla jsem na UTZ brzy, ale prý bylo všechno úplně v pořádku a další mě čeká pozítří, v úterý..bříško roste, tak doufám, že bude vše v pořádku.. ![]()
Krásné dobré ráno holky!
Lenousku, já měla zamlklé těhotenství. Fazolka se přestala vyvýjet v 6.tt a až v 10. týdnu jsem začala krvácet a přišlo se na to, takže mi hned museli udělat kyretáž.
Musíme všechny ale myslet pozitivně a věřit, že to dobře dopadne. ![]()