Poradna duly
Jana Čurdová
Terez, mám vystudovanou hotelovku, turismus, takže jsme v rámci pokrmů měli taky zdravou výživu. Bohužel mě to nikdy moc nechytlo a jsem mlsný zobák
.
Teď se prckovi snažím dávat vitamínky, ale i tak někdy cpu 5. přes 9.
.
V pondělí jsem si navíc koupila Centrum Materna, takže teď to s těmi vitamíny nebudu moc přehánět, protože všeho moc škodí, co?
Ahoj všem ! ![]()
Sammmy Pokud se můžu vetřít do seznamu, tak :
Martina.CZ… Martina.....32let…8měsíců......0......16.2.2009......17.7.2008
Jinak jsem si vás tak četla, a koukám, co všechno bych vlastně neměla
!! No já na sebe toho ani moc nematlám. Ale protože se opravdu v poslední době před zrcadlem děsím více a více
, otevřela jsem nějakej noční krém a krém proti vráskám kolem očí, obojí od Avonu. Mám se bát
? No okamžitě to půjdu číst, co to vlastně obsahuje.
Ví tady někdo, CO to vlastně nesmí obsahovat ? Který ty látky jsou pro těhu nevhodný ( škodlivý ) ??
Jinak stále žádný zvracení
…
Díky moc za odpovědi a hezký den ![]()
Marťo, já bych to zase takhle hekticky nebrala. Hodně čtu Betynku a tam všude doporučují vysušenou pokožku z těhotenství mazat a mazet. Samozřejmě, že bříško, prsa, zadek a stehna nejlépe i nějakým krémem proti striím (já mám ElastiQ), ale na obličej si mžeš dát to, na co jsi zvyklá. Spíš bych sledovala reakci, jestli ti to v těhu nic nedělá ![]()
Holčinky sice přes slzy nevidím, ale jedu do nemocnice-musela jsem vám napsat…začala jsem dost krvácet, takže konečná..................ani bych nepsala, ale čekám, až se ta moje banda oblíkne, abysme mohli vyrazit................takže se s váma předběžně loučím..................ahoj
Dittuš to snad neeee!!! sleduju tě!!! a ty tak jo? drž se kočičko.. uvidíš třeba není všemu konec!!!
Dittuško moc držím palečky, musí to být v pořádku, strašně ti to přeju..ach jo, to přece neee ![]()
Dituško: strašně moc ti držím palečky,at to dopadne,třeba to ještě zachráněj,uvidíš ![]()
Ale naprosto ti rozumím,já se včera vrátila od dokotora s hodně smíšenými pocity a brečela jsem celý večer jak želva.
Dituško, mooooc na Tebe myslím a nehaž ještě flintu do žita. Určitě se ozvi, držím palečky!!!
A já tady řeším pleťové krémy
… se stydím ![]()
Ditty „Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní… “
moc držím palečky ![]()
Dituško, taky na tebe moc moc myslím a neztrácej naději ta umírá poslední!!!!!!!!!!!
Dituš : Drž se a neztrácej naději!!! Snad to bude dobré. Moc na tebe myslím! Budu čekat na zprávičky ![]()
Summmy : Já pocházím z Fulneku, teď s manželem bydlíme v Porubě. Bílovec je co by kamenem dohodil a zbytek doběh ![]()
Jinak… u prvního těhu jsem postivě mazala a stejně mám břicho samou strii ![]()