únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
757
3.7.08 13:23

Doplnění-výživu studuju jako ve škole, ne sama pro sebe doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.7.08 13:30

Terez, mám vystudovanou hotelovku, turismus, takže jsme v rámci pokrmů měli taky zdravou výživu. Bohužel mě to nikdy moc nechytlo a jsem mlsný zobák :oops: :lol: .
Teď se prckovi snažím dávat vitamínky, ale i tak někdy cpu 5. přes 9. :oops: .
V pondělí jsem si navíc koupila Centrum Materna, takže teď to s těmi vitamíny nebudu moc přehánět, protože všeho moc škodí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
3.7.08 13:30

Ahoj všem ! :wink:

Sammmy Pokud se můžu vetřít do seznamu, tak :
Martina.CZ… Martina.....32let…8měsíců......0......16.2.2009......17.7.2008

Jinak jsem si vás tak četla, a koukám, co všechno bych vlastně neměla :o !! No já na sebe toho ani moc nematlám. Ale protože se opravdu v poslední době před zrcadlem děsím více a více 8O , otevřela jsem nějakej noční krém a krém proti vráskám kolem očí, obojí od Avonu. Mám se bát :? ? No okamžitě to půjdu číst, co to vlastně obsahuje.
Ví tady někdo, CO to vlastně nesmí obsahovat ? Který ty látky jsou pro těhu nevhodný ( škodlivý ) ??
Jinak stále žádný zvracení :cry: …

Díky moc za odpovědi a hezký den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.7.08 13:35

Marťo, já bych to zase takhle hekticky nebrala. Hodně čtu Betynku a tam všude doporučují vysušenou pokožku z těhotenství mazat a mazet. Samozřejmě, že bříško, prsa, zadek a stehna nejlépe i nějakým krémem proti striím (já mám ElastiQ), ale na obličej si mžeš dát to, na co jsi zvyklá. Spíš bych sledovala reakci, jestli ti to v těhu nic nedělá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.7.08 13:55

Holky te´d nějak nemám časík stavím se večer.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
3.7.08 13:59

Holčinky sice přes slzy nevidím, ale jedu do nemocnice-musela jsem vám napsat…začala jsem dost krvácet, takže konečná..................ani bych nepsala, ale čekám, až se ta moje banda oblíkne, abysme mohli vyrazit................takže se s váma předběžně loučím..................ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.7.08 14:03

Dittuš to snad neeee!!! sleduju tě!!! a ty tak jo? drž se kočičko.. uvidíš třeba není všemu konec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
3.7.08 14:08

Dittuško moc držím palečky, musí to být v pořádku, strašně ti to přeju..ach jo, to přece neee :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.08 14:10

DITTY, i já držím pěstičky, drž se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.7.08 14:12

Dituško: strašně moc ti držím palečky,at to dopadne,třeba to ještě zachráněj,uvidíš :)
Ale naprosto ti rozumím,já se včera vrátila od dokotora s hodně smíšenými pocity a brečela jsem celý večer jak želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.7.08 14:17

Dituško, mooooc na Tebe myslím a nehaž ještě flintu do žita. Určitě se ozvi, držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
3.7.08 14:29

A já tady řeším pleťové krémy :roll: … se stydím :cry:

Ditty „Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní… “

moc držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
3.7.08 14:33

Dituško, taky na tebe moc moc myslím a neztrácej naději ta umírá poslední!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.7.08 14:43

Dituš, držím pacinky aby bylo vše ok. A drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
3.7.08 15:20

Dituš : Drž se a neztrácej naději!!! Snad to bude dobré. Moc na tebe myslím! Budu čekat na zprávičky :!

Summmy : Já pocházím z Fulneku, teď s manželem bydlíme v Porubě. Bílovec je co by kamenem dohodil a zbytek doběh ;)
Jinak… u prvního těhu jsem postivě mazala a stejně mám břicho samou strii :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital