únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
3.7.08 16:25

ahoj holky, tak jsem tady nová :oops: a velice se těšíme na druhé mimčo. je mi 22, a doma mám už skoro tříletého chlapečka, tak se těšíme na sestřičku nebo bratříčka :D
Už se nemůžu dočkat, ještě je před náma taaaaaaaaaaaak dlouhá doba, tak všem přeju ať se nám to krásně krátí
 Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
3.7.08 17:08

Adel tak tě tady vítám, bude se ti mezi námi líbit, a opatruj bříško.. :wink: Prostuduj si pár stránek nazpátek, ať nás tu všechny poznáš 8) Kdy máš termín? Koukám, že většina holek je tu kolem sedmého-osmého týdne, to jsem tu vážně těhulkovsky „nejstarší“? :D Já jsem dnes 9+1..a termín mám 3.2.09 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.7.08 18:10

Ahoj holky, teeeeda, vy jedete 8O Nezvládám ani všechno dočíst!!! Taky mě můžete zařadit do postupky, když už mám ten metřík…
Kkacenka…Kateřina…29let…6měs…Šimon…co tam ještě je, sakriš? kontrola 21.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.7.08 18:12

Jooo, a TP klasicky na Valentýna :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.7.08 18:17

Sakra, teď jsem dočetla pár stránek…DITO, MOC DRŽÍM PALEC! Mám hodně načteno a dost vlastních zkušeností…krvácení může a nemusí znamenat konec. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.7.08 18:24

Ještě odpověď pro JITKU - Podolí je krásný prostředí, ovšem je tam tak natřískáno, že velmi reálně hrozí, že tě pošlou jinam (mojí zaregistrované kamarádce se stalo, že jí s odteklou vodou a hodně silnýma kontrakcema poslali na Vinohrady - nejhorší porodnice v Praze :? ). Ale třeba budeš mít štěstí a v klidu porodíš v příjemném soukromí, jak to v Podolí chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
3.7.08 18:37

Adel : Vítej mezi námi :wink:

Já tak trochu doufám, že v únoru nebudou tak natřískané porodnice, jako v létě :roll: No i když poslední dobou mi připadá, že jsou porodnice přeplněné permanentně :( Když jsem loni rodila, tak byl stop stav i v Porubě i na Fifejdách. Na plánovaného císaře mě ale vzali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.7.08 19:00

Ahojky Adél vítám tě!
Fireangel: No to musíš být o 2 dny víc, páč já mám termín 5.2. a jsem dnes 9+1 jak podle metříku tak dle dr (UTZ) :)
Zítra se na chvilku stavím.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.7.08 19:09

Tak zpráva od Ditty : Miminku tluče srdíčko a je v pořádku. Ditta je samozřejmě vyplašená, ale snad to bude dobrý, hlavně že je pišišvorek v pořádku 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.7.08 19:10

holky ze snažilek jí psaly smsku a odověděla.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.7.08 19:15

SUPEEEEEEEEEEEER! UFFF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.7.08 19:29

Maciku, moc díky za zprávu. Nejlepší zpráva dne :D .

Vítej Adélko :wink:

Miruš, tak ve Fulneku pracuju, takže to tam docela znám. A kde v Porubě bydlíš? A rodila jsi minule ve Fakultce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.08 19:53

Hned jsem sem šla, jak jsem se vrátila domů a jsem ráda, že mimi tluče srdíčko,DITTY, to bude ok, určitě dej zase vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.08 19:54

SAMMY: taky chodíš na kontrolu po 14dnech? Jak tak koukám…já taky…většina jde po měsíci:O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.7.08 20:04

tak ať je to kompletní:
AdelaPaja.....Adéla.....22.....16měs......Pavel(2r9m)…????…29.7
tak a už víte skoro všechno.ještě mi nedali průkazku, tak nevím, jak zjistit ten termín porodu. metříky jsem zdárně zvládla, ale myslela jsem, že mě picne.
tak doufám, že zapadnu a že se mi to nezmění na TP březen, už jsem dost o vás načetla a myslím, že by se mi tu mohlo hooooooooodně líbit :D
tak kdyby některá věděla, jak to zjistit, tak mi poraďte, jo?
Díky Adél

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital