Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tak jsem tady nová
a velice se těšíme na druhé mimčo. je mi 22, a doma mám už skoro tříletého chlapečka, tak se těšíme na sestřičku nebo bratříčka ![]()
Už se nemůžu dočkat, ještě je před náma taaaaaaaaaaaak dlouhá doba, tak všem přeju ať se nám to krásně krátí
Adéla
Adel tak tě tady vítám, bude se ti mezi námi líbit, a opatruj bříško..
Prostuduj si pár stránek nazpátek, ať nás tu všechny poznáš
Kdy máš termín? Koukám, že většina holek je tu kolem sedmého-osmého týdne, to jsem tu vážně těhulkovsky „nejstarší“?
Já jsem dnes 9+1..a termín mám 3.2.09 ![]()
Ahoj holky, teeeeda, vy jedete
Nezvládám ani všechno dočíst!!! Taky mě můžete zařadit do postupky, když už mám ten metřík…
Kkacenka…Kateřina…29let…6měs…Šimon…co tam ještě je, sakriš? kontrola 21.7.
Sakra, teď jsem dočetla pár stránek…DITO, MOC DRŽÍM PALEC! Mám hodně načteno a dost vlastních zkušeností…krvácení může a nemusí znamenat konec. Drž se!
Ještě odpověď pro JITKU - Podolí je krásný prostředí, ovšem je tam tak natřískáno, že velmi reálně hrozí, že tě pošlou jinam (mojí zaregistrované kamarádce se stalo, že jí s odteklou vodou a hodně silnýma kontrakcema poslali na Vinohrady - nejhorší porodnice v Praze
). Ale třeba budeš mít štěstí a v klidu porodíš v příjemném soukromí, jak to v Podolí chodí.
Adel : Vítej mezi námi ![]()
Já tak trochu doufám, že v únoru nebudou tak natřískané porodnice, jako v létě
No i když poslední dobou mi připadá, že jsou porodnice přeplněné permanentně
Když jsem loni rodila, tak byl stop stav i v Porubě i na Fifejdách. Na plánovaného císaře mě ale vzali…
Ahojky Adél vítám tě!
Fireangel: No to musíš být o 2 dny víc, páč já mám termín 5.2. a jsem dnes 9+1 jak podle metříku tak dle dr (UTZ) ![]()
Zítra se na chvilku stavím.papa
Tak zpráva od Ditty : Miminku tluče srdíčko a je v pořádku. Ditta je samozřejmě vyplašená, ale snad to bude dobrý, hlavně že je pišišvorek v pořádku
Maciku, moc díky za zprávu. Nejlepší zpráva dne
.
Vítej Adélko ![]()
Miruš, tak ve Fulneku pracuju, takže to tam docela znám. A kde v Porubě bydlíš? A rodila jsi minule ve Fakultce?
Hned jsem sem šla, jak jsem se vrátila domů a jsem ráda, že mimi tluče srdíčko,DITTY, to bude ok, určitě dej zase vědět.
SAMMY: taky chodíš na kontrolu po 14dnech? Jak tak koukám…já taky…většina jde po měsíci:O
tak ať je to kompletní:
AdelaPaja.....Adéla.....22.....16měs......Pavel(2r9m)…????…29.7
tak a už víte skoro všechno.ještě mi nedali průkazku, tak nevím, jak zjistit ten termín porodu. metříky jsem zdárně zvládla, ale myslela jsem, že mě picne.
tak doufám, že zapadnu a že se mi to nezmění na TP březen, už jsem dost o vás načetla a myslím, že by se mi tu mohlo hooooooooodně líbit ![]()
tak kdyby některá věděla, jak to zjistit, tak mi poraďte, jo?
Díky Adél