Poradna duly
Jana Čurdová
Lenousku, to nic, už jsem se s tím vyrovnala. No v podstatě jsem to na sobě ani nezpozorovala, pak zpětně si uvědomuju, že vymyzeli těhu příznaky, bylo mi vcelku fajn, jen jsem byla strašně, ale ukrutně unavená a měla jsem pod očima černý kruhy. Toť vše. Těkže se těď pořád pozoruju, ale zatím to vypadá dobře
Jsem holt už stará koza a fakt si to nepamatuju. Laura se mi narodila před 15 lety ![]()
Já jen na skok. Jedeme do Ostravy na nákupy.
Miruš, mě je docela jedno, jestli do Ostravy, nebo N. Jičína. Je to stejně daleko. Jen pozjišťuju pořádně kvalitu, vybavení a přístup. V tom jsem hrozná
.
Co vůbec Mirka S.? Dnes měla jít na kontrolu a ani se neozvala - baba jedna
.
Budu ještě večer, zatím se mějtě..
Sammmy : A ten Downův syndrom máte v přímé dědičné linii? Pokud jo, tak si myslím, že ten test by ti zaplatila pojišťovna. Určitě bude ale vše O.K.! Já doufám, že fakultka snad bude dobře vybavená ![]()
No jo, Mirka S. měla jít na KO. Třeba šla až odpoledne ![]()
Ahojky holky, zdravím, dneska byl pro mě dost náročný den…
V devět jsem šla na bus, ale pět minut předtím se mě udělalo šoufl, tak jsem byla těch pěz minut na wc…hrůůůůza, jsem se modlila, ať se mi to nevrátí v buse:( ale ne, ok..pak sme jeli bráchovi na promoce, tak další „stres“ jestli se mi neudělá blé, ale přežila jsem to, no ale za ten celý den co sme tam byli, plus courání po městě, na obědě s rodinkou…no,docela záhul…ale prima odpoledne!!!
TERKO:držím pěstičky, budu na tebe zítra MOC myslet!!! Ale vše bude ok, víš jak jsem se nervila já a ok:) prostě jsou to pocity, které neznáme, tak nevíme, jak to má být:)
Zdravím LEŇOUŠKA a SAMMY, a co Ditta-jak je, že tady po ní není ani vidu ani slechu?! Jinak přeju krááásné sníčky a hezkou noc.
Dobré ránko holčiny moje
.
Tak včera jsem to tady už nezvládla. Po nákupu si Péťa dal 2 piva a přitom zapoměl, že slíbil mému tátovi, že ho vyzvedne večer z práce. Takže jsem dělala řidiče a domů jsem se dostala až v devět a to jsem šla rovnou do hajan. Takže plánované lenošení se odkládá na dnešek
.
Jinak jsme včera neodolali a v Tescu jsme vletěli do dětského koutku a koupili si alespoň botičky, dudlík, lahvičku, řetízek na dudlík, hřebínek a odsávačku. Prostě jsme neodolali
.
Miruš S., tak ty jsi včera na kontrole nebyla? Možná mám v tabulce nějaký překlep… Ale jinak vidím, že jste měli náročný den.
Miruš, strejda (bratr otce) má dceru s downovým syndromem a navíc jeho žena je moje sestřenice z matčiny strany. Takže k sobě nic pokrevně nejsou, ale je to z obou stran…
Sammmy : A gyndr. se tě neptal při vyplňování papírů na nemoci v rodině?
Teda, to jsi měla včera šrumec, tak si dneska odpočiň
V prvním těhu jsem si říkala, že do velkého ultrazvuku nic nekoupím… no nakonec jsme koupili asi 14 dní před tím žlutou soupravičku do porodnice. Jen taková rada… nekupujte žluté soupravičky. Většina miminek má aspoň slabou žloutenku a ta žlutá to jen podtrhne
Teo byl skoro až oranžový a nevypadalo to moc hezky.
Myslím si, že Dita je asi ještě v nemocnici… jestli bude čas, zkusím juknout ke snažilkám, jestli tam nejsou nějaké novější zprávy.
Tak jsem psala do snažilek, jestli jsou nějaké zprávičky o Ditušce…
ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu ale: Zprávy od Ditty: včera byla na UTZ, miminko roste, srdíčko tluče, ale má někde u hrdla děložního sraženinku, ta se musí vstřebat. Jinak se snaží odpočívat a byla dost vystresovaná - kdo by nebyl. Snad ji brzy pustí a ona vám sama napíše
Jitul, díky za info
. Hlavně, že je prcek v pořádku. Jen ať Dituš odpočívá a že byla vystresovaná, to se vůbec nedivím…
Miruš, v průkazce nemoci mám, ale tu se mnou sepisovala sestra. Teď 17. se poptám u Dr, co a jak.
Vidíš, s tou žlutou mě to ani nenapadlo. Mám žlutý dudlík
. Ale to zase není taková katastrofa. Přinejhořším bude mít malé trošku nažloutlou papulku ![]()
Jituš : Děkujeme za info
Že je vystresovaná se vůbec nedivím, na jejím místě by byla každá! Hlavně ať odpočívá!
Sammmy : Mě to s tou žlutou taky nenapadlo
Chtěla jsem neutrální barvu, jenže zelených oblečků je strašně málo a bílou jsem nechtěla… Tentokrát určitě vezmu jinou barvu. Pohlaví by nám měli říct na gen. testech, tak by to měla být jistota.
To bude jistota
.
Mamka měla bráchu v 36, takže taky byla na genetice kvůli věku a na zprávě pak stálo tučným XY a opravdu to je kluk jako buk ![]()
Sammmy : Já si myslím, že u nás to bude stejně zase kluk
Manža prý umí jen kluky
Na tom stejně nezáleží. Hlavní je, aby byl mimís zdravý a na ničem jiném nezáleží!
SAMMY: nene, já jdu na kontrolu až 15.7.
asi fakt to máš nějak špatně…)
Jinak myslím na Dittušku a taky na Terku, určo vše bude ok a my za chvíli budeme moci číst krásné radostné zprávičky:)
Máš pravdu Miruš. Přítel má už 2 kluky, dvojčata a klidně by bral ještě jednoho lumpa. Takže u nás je to taky jedno, jestli kluk, nebo holčička. Hlavně, ať je to v pořádku
.
Já jsem od rána jako kobylka. Měla jsem kuřecí prso se cherry rajčátky a teď jsem zbodla plumy a broskve. To je vitamínů
![]()
Sammmy : Udělala jsi mi chutě! Tak jsem si konečně udělala snídani…