únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
7.7.08 08:55

Dobré ránko kočky :wink: .

Tedy Markét, já hledím, co všechno zvládáš. malého klučinu doma, studium a do toho ještě skoro rodit :lol: . Šikovná holka :wink: .

Pastelko, přesně tak. Hlavně myslet pozitivně a nepřipouštět si nic špatného :wink: ..

A copak jste dělaly o víkendu?

My jsme včera ráno naložili mé rodiče a bráchu a vyrazili na výlet na Jižní Moravu. Obešli jsme Lednicko-Valtický areál, svezli jsme se v kočáře s koním spřežením a pak to natáhli na SLovensko a vyšplhali jsme se na zříceninu Čachtického hradu. Pak se stavili na večeři, domů jsme dojeli až po 10 večer a odpadla jsem jako hruška. A dnes to vstávání - hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.7.08 09:18

Dobré ránko všem :wink: ,
Sammmy - moc by se mi líbilo mít dřívější termín. Já jsem narozená 1.2. Měla bych ten NEJ dárek :) . A taky jsem slyšela, že u prvního mimča nějakých 14 dní sem nebo tam… :?

K tomu koupání - my máme za měsíc jet do termálů, ptala jsem se Dr., jestli by to mohl být nějaký problém a ona mi řekla, že můžu dělat cokoliv, co mi stav dovolí. Pokud se budu cítit dobře, tak ať si třeba šmatlu po Tatrách. Jsem těhotná a ne nemocná. A já jí věřím. Na nějaký přírodní koupaliště nebo klasický bazény mně teda nedostane, ale to zase jen proto, že je na mně ta voda moc ledová :lol: . Je to jen můj názor, netuším, jestli může uškodit chlór atd.
Jinak s jídlem jsem vypozorovala jediný problém : Ráno musím rychle něco sníst - dva rohlíky nebo chleba… a pak vůbec nemám chuť na jídlo. Spíš se přemáhám něco do sebe natlačit jen proto, že musím. A po 16.hod to začne. Jsem jak žíravina :D . Cokoliv, v jakémkoliv množství a pořadí :lol: .
Shodou okolností jsem byla i na odběry u obvoďáka a našli mi jen mírně zvýšený cholesterol ( což prý : Ukažte mi, která ho dneska ve 30ti nemá :lol: ).
Takže zatím hezký den a zase mrknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.7.08 09:32

Tak i já přidám něco k tématu jídlo.
Já naopak ráno nemám vůbec na nic chuť a ani hlad. Ale přesně mezi 10-10.15 se mi tak ozývá žaludek, že musím něco sníst. Pak se snažím přes den zobat zeleninu a ovoce a večeřím okolo 18. hod.

A ke koupání.
Dočetla jsem se, že by se těhotné neměly koupat v neošetřené vodě, tzn. rybníky, štěrkovny, řeky, přírodní koupaliště.
Jinak chlorovaná voda nevadí. Vždyť i pitná voda doma je s chlorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.7.08 10:02

A laskavě se tady přestaňte předbíhat kdo …která …kolik… co všechno stihnete !! :x
Začíná se mi silně ozývat můj neurastenicko-depresivní syndrom a to jsem si ho šetřila až na poporodní deprese !!! :roll: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
7.7.08 10:15

Pěkné ráno :wink:
Tak začínám lehce panikařit, zítra jdu na UTZ, tak se snažím nemyslet na to, co všechno by mohlo být špatně..doufám, že mimískovi je dobře, naposled jsem byla na kontrole před třemi tádny, bez UTZ (na tom před 4týdny a vše bylo ok) a řekli mi, že děloha roste a nemám se bát..ale vysvětlete to vyplašené prvorodičce :D Začínám třetí měsíc, jsem dnes cca 9+5, už to vidím, jak v noci nebudu spát..chjo…přitom tak nějak doufám a tuším, že je vše v pohodě, přeci jen spoléhám na to, že je mi 21, tak mám trochu větší šanci, že mimču nic nebude..je hrozné, jak od 25let stoupají ta rizika…a to nemyslím nijak zle, je to fakt, o kterém dnes ví asi každý, rozhodně nijak neodsuzuji nikoho, kdo chce nebo může mít dítě až třeba po třicítce :wink:
Každopádně na mě v půl jedenácté myslete, až se vrátím, tak nahlásím, co je nového :wink:
Začínají mě pomalu opouštět nevolnosti, hurááááá…a v sobotu odjíždíme na 14dní na dovolenou, už se strašně těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.7.08 11:03

Terezko, hlavně nepanikař. Uvidíš, že bude vše v pořádku. Já se vždy na každou kontrolu vyloženě těším. Dělala mi UTZ zatím při každé KO, takže prďolku vidím a jsem spokojená.

Marťo, nic si z toho nedělej, já taky nic nestíhám a nezvládám :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.7.08 12:15

Ahojky těhulky :D

Sammmy : Teda ty jsi akční! Takový výlet!

Marti : Klídek. Já jsem ráda, že stihnu navařit (někdy ani to ne :oops: ) a obsloužit mladého páva. Doma je jak po výbuchu :oops: Prostě jsem šíleně unavená, v noci se pořádně nevyspím a přes den jsem jak mátoha.

Fireangel : Neboj, UZT dopadne dobře :) Vše je určitě O.K.!

My máme za sebou gen. konzultaci, vyplnění rodokmenu a mám domluvený ten kombinovaný screening. Teď se ještě musím objednat na ty odběry do Brna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.7.08 12:37

Miruš, a jak vše dopadlo? Řekli Ti alespoň něco?

Našla jsem pěkné fotoalbum s vývojem miminka. Fakt pěkně udělané :wink:
 http://www.rodina.cz/…um/album.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.7.08 12:51

Sammmy : Ona to je spíše formalita. Dle zákona jsme to museli absolvovat, abychom mohli jít na ty odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.7.08 13:11

Aha, to jsem nevěděla. Myslím, že už jsi psala, proč na ty odběry musíš, ale nějak se mi to vytratilo :oops: . Máš nějaké negativní genetické proporce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.7.08 13:15

Sammmy : Máme 25 % riziko fenylketonurie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.7.08 13:37

Tak to mě mrzí, ale jako stará vědma předpovídám, že bude vše v pořádku :wink: :lol: .
Mě asi taky čeká genetika na Downův syndrom. Máme ho v rodině ze strany mé matky i otce, takže to vypadá, že tohle mě nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.7.08 14:05

Sammmy : Já doufám, že testy dopadnou dobře. Říkám si, že jsme si to snad už vybrali :wink:
Budeš se objednávat na ten kombinovaný screening? Je mnohem spolehlivější, než tripple testy. To by jsi asi musela do Ostravy, nebo do N. jičína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
7.7.08 14:09

Ahojky…

Sammy fotečka 9.tt už je hezoučká,ale ty ostatní.. :D

Jinak Terce držím palce,já jsem vždycky v klídku až do cesty k doktorovi,po cetsě v auto trpím a nedej bože,když jsou přede mnou,lidi,tak to už mám v hlavě tolik špatných myšlenek,že se mi skoro zvedá žaludek..=o))

My odlétáme v pátek ráno na 11dnů a po dovče všechny ty vyšetření..ale už snad budeme mít většina za sebou to nejhorší..=o)

Pastelka,já jsem hrozná,musím vždycky všechno vědět a to jsi nepoznala žádnou změnu až pak to krvácení až vlastně po měsíci… :?

A co Dita,ví se něco?Asi leží v nemocnic,co?

Tak já zase letím..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.7.08 14:23

Sammmy Já jsem objednaná sem http://www.petr-polak.cz/ v Olomouci, na 17.7. Je to teda placený (1400,– ), ale udělá prý nějaký dvojí test. FN Olomouc že dělá jen jeden a zdarma.
Jen info :wink: … Kdybys třeba chtěla na výlet do Olmika :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí